karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction oldum

Sakın vazgeçme hazır yaz geliyor . Ama birkaç ay önce yaptırsaydın senin için daha iyi olurdu. Korse biraz sıkıcı oluyor , birde üzerine sıcaklar . Benim ameliyatım üzerinden 6 ay geçti ve yeni yeni ödem ve şişkinlikler gitti. Her ne olursa olsun çok güzel , evet bir bedeli var öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Ömürlük bir değişim . Harika hissettiriyor.bence sende bunları hissetmelisin

Şimdiden geçmiş olsun . Sonuçunu metakla bekliyorum.
Evt ameliyatimi oldum bugun 3. Gunum. Gayet basarili bir ameliya oldu dediler. Gogsumde yok denecek kadar az agri karmimda hareketlerimi kalkmami Yatmami kisitliyor tabiiki. Agri kesici ve antibiyotik devam ediyorum. Ameliyatim 5.5 saat surmus.hastanede 1 gece kaldim 2 gece ciktim. Sezeryan olanlar bilirler sezeryandan daha dayanilmaz bir agrisi yok. Korse olmasa daha iyiymis su an butun heryerim sarili 95 D cup goguslerim vardi sanirim 85 B cup yapmis inanilmaz kucuk ve hos gorunuyorlar. her guzelligin bir bedeli var. Destegin icin tesekkurler..

Mrb bende izmirde oturuyorum kasim ayinda bende sizin gibi genel ameliyat olucam izmirde Ali gokcen akdal diye bir dr ye ve endiseliyim bu konuda

merhaba bn bugun yeni uye oldum allah zin verirse bende bidaha ki aya karin germe ve meme diklestirme olcam istanbulda agrilariniz nasildi

merhaba bende karin germe ve meme diklestirme olcam bidahaki aya hangi doktorda oldunuz ?? ben istanbulda leyla arvas doktorla görüstüm avusturyada yasiyorum amaliyat sonrasi neler bekliyor
tskler

Ben istsnbul da Emel Yurdakul isimli dr yaptırdım ameliyatımı . Herşeyden önce bana çok destek oldu her anlamda aylar ca arayıp durumumu yakından takip etti , pansumanımı hep kendisi yaptı , ne zaman ulaşmak istesem ( ameliyatta dahi olsa ) sekreteri cevapladı . Gelelim ağrılara ağrı kesiciler yeterli oluyor hiçte öyle dayanılmayacak bir ağrı değil . Sadece korse sıkıntı veriyor . Zaman olarak şimdi çok müsait sıcaklık olarak rahat edersiniz . Seneler sonra ilk defa normal bir bikini giydim ve özgüvenim tavan yaptı. Darısı başınıza asla pişman değilim ısrarla herkeze tavsiye ederim

Cok tesekür ederım yorumunuz ıcın ınsllah hersey yolunda gıder ınsan günler yaklastıkca heycan ve korku basıyor ilk dogumum sezeryanla olmustu o acıyı bılıyorum cok abartılacak kadar degıldı umarım bunuda atlatırım benım gögüslerıme doktor hanım protez konulması sart dedı korku bastı aceba ılerde sorun yaparmı kafaö karman corman

Hiç merak etme eminim süper olacaksın . Benim göğüslerimde birax sarkma vardı . Dr alınan yağları kullanarak göğsüme dolgu yaptı . İki hafta sonra tam anlamıyla yetine oturdu bence çok iyi bir yöntem kesik yok ağrı yok ve doğal kendi yağların kullanılıyor bence bir araştır

Bakalım canım 24 de türkıye gıdıcem 25 26 sımda amalıyat olcam karın germe de kılo kazbı oldumu sızde bende tam karın germe ve yanlarada lıposuctıon yapılcak bıraz göbegım var 24 kılo verdım 3-4 kg fazlalıgım var ınsllah amalıyata kadar onlarıda verırım cok saol yorumların ıcınde

Bendede tam karın germe bacak içi lipo göğüs doldurma vardı . En fazla 4 kg yağ alınabiliyor daha fazladı tahlike oluşturuyor . Maşşallah bende yağ okadar fazlaki 4 kilo az geldi tabi ama bel incecik oldu göbek yok çok güzel benim kasımda bir sene olacak şu sıra biraz kilo aldım . Nasıl vericem bilemiyorum . Sen nasıl verdin o kadar kiloyu?

5 ay ıcınde verdım yemeklerde zeytın yagı kullandım az mıktarda her gün 1 saat yürümeye calıstım kepeklı ekmek tükettım 6 dan sonra aksam bısey yemedım 4 .5 kılom kaldı umarım onlarıda 24 günüm var bırazı gıder benım karnım hep vardı berkarkende ve yanlarımda sorun oldu hep umarım olumlu sonuclar alırım bende kılo dıkkat ettımı gıdıyor canım azım lazım bırazcık okadar büyük amalıyatı atlatmısın onuda yaparsın

Merhaba arkadaslar bende 24 gün sonra ıstanbulda tam karın germe meme dıklestırme ve protez koncak 24 bın tl dedıler sızce fıyat uygunmu avustıryada yasıyorum buraya göre cok uygun ama leyla arvas da olcam allah ızın verırse

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım veririm 7-8 kilo var fazla yapıştı mübarek . Teşekkür ederim ameliyat olunca yine yaz yada kafana takılan sormak istediğin bir konu olursa seve seve yanıtlarım

Umarım veririm 7-8 kilo var fazla yapıştı mübarek . Teşekkür ederim ameliyat olunca yine yaz yada kafana takılan sormak istediğin bir konu olursa seve seve yanıtlarım
Istanbulda olcam amaliyat alah izin verirse duyan arkadaslar cok pahali bir fiyat talep etmis doktorunuz diyorlar siz ne dusunuyorsunuz ben avusturyada yasadim icin bilgim yok 7 bin euro vercen karin germe tam gogus diklestirme+protez yana belki liposuction dedi kafam karisti kimi degistir doktorunu diyorlar doktoru secmemin sebe bi ise kanal d de dootorum programinda gormustum doktor leyla arvas yazarim insllah sana istanbuldan donduktan sonra 8 de geri doncez 12 cayin heycan bastiki bi an once gelse gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…