karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction oldum

Sevgili arkadaşlar ,Op.Dk. Eser aydoğdu Hanım'a karın germe ameliyatı olanınız varmı yorumlarınızı rica ediyorum...

Mrb arkadaslar.paylasmak istedim:3 ay önce yurtdisindan istanbula geldim dora hospital da karingerme ve liposaksin yaptirdim. Ameliyatim cok basarili gecti amelyattan sonra coook agrim oldu ilk gun,sonra sonra hafifledi ama ilk 1 hafta cok kötuydum.10 gun sonra isbasi yapilir dediler, baya bi ufurmusler1 ay surdu dogrulmam. 3 ay gecmesine ramen halen sirtbölumumde ödem var uyusukluk var.göbek altimda uyusukluk var.amelyattan 1 ay sonra dikisacilmasi oldu.cok da dikkat etmistim agir kaldirmadim is yapmadim esimin cok yardimi oldu,ama yinede dikis acildi (sigara da kullanmiyom )dikis 2 ay boyunca pansumanla kapandi.5 kilo verdim toplam. Ama halen siskinlik var.6 aya kadar suruyor iyilesme suresi.yakinda sporuma tekrardan baslayacam. Cok memnunum.

İzmirde estetik ameliyatı olmak isteyen bayan arkadaşlarımıza Prof Dr Ahmet Seyhan'ı önerebilirim. Alanındaki en iyi estetik cerrahlardan biridir. Kesinlikle memnun kalacaksınız. Ahmet doktora ulaşmak için web sitesi adresini vermek istiyorum. burdan iletişim bilgilerini alabilirsiniz. www.estetik.org

Merhaba benzer sorunları bende yaşıyorum . 6 haftayı geride bıraktım ameliyat sonrası giyilen korseyi çıkardım , yerine normal sıkı bir korse giymeye başladım. Dikişlerimin ufak bir yerinde benimde açılma oldu , dün diktiler tekrar . Belimin arka yanlarında daha ödem var. Bacak içlerim pörsümüş gibi duruyor . Mecbur bekliyorum .

DORA HOSPİTALDE SAKIN ESTETİK AMELIYAT VEYA DİYET İŞİNE GIRMEYIN DR FATİH DAGDELEN HASTALARINI SADECE PARA OLARAK GÖRÜYOR AMELIYATLARIINIDA HEMSIRELER YAPIYOR . PARAYI VERENE KADAR INSAN SONRA HAYVAN MUAMELESI GÖRÜRSUNUZ DR PARA ALIRKEN GÖRURSUNUZ
SONRA HEMSIRELER SIZI TABURCU EDER.

Op. eser aydoğdu tarafından 1 sene önce göğüs ucundan büyütme operasyonu yapıldı.Zaman zaman göğüslerimde özellikle uçlarında ağrı hissi oluyor.Ayrıca vücudum üşümese de göğüslerimin üşüdüğünü hissediyorum.Sanki his kaybı oluyor.Bu normal bir durum mudur? Benimle aynı durumda olan var mı?

Merhaba. Meme küçültmede lıposactıon yöntemi mi kullanıldı sizde yoksa normal amelyat mı ? Lıposactıonsa eğer öyle olmasına nasıl karar verildi ? Beni bilgilendirmeniz mümkün mü acaba :)

Arkadaslar ben 1 hafta sonra bel liposuction ve karin germe olucam. Ama kalacak iz Cok camimi sıkıyor acaba olan arkadaslAr varmi bana oncesi ve sonrasi resim yollayabilirmisinz.

Merhaba arkadasim Ben 1 hafta sonra bel liposuction ve karin germe olucam. Ama kalacak iz Cok camimi sıkıyor acaba olan arkadaslAr varmi bana oncesi ve sonrasi resim yollayabilirmisinz.

Arkadaşım merhaba , inan bir ay sonra iyiki de yaptırdım diyeceksin . Sakın ameliyat sonrası resim isteme öncesi olur , fakat sonrası iyileşme süreci çok uzun olduğu için. benim 3 ay oldu izlerim daha çok belirgin . Bence güzel güzel git ameliyatını ol , sonrasında korseni ihmal etme , yaza fıstık gibi olacağın halini düşün . İzleri kafana takma hiç olmadı lazer ile siliyorlar .Bu ameliyatlar bulaşıcı gibi , başka yerlere de sıçrıyorlar . Nereye mi şimdide popolarım göze batıyor .Onları ne yapıcaz yaza kadar hiç bilmem. ameliyata olumlu düşünerek gir evet biraz sıkıntı yaşaya bilirsin ama sonunda zafer senin .Şimdiden geçmiş olsun bizleri habersiz bırakma

Kizlar msjimi goren olursa bana yazsn bende karin germe ve gogus amelyt olcam ama kime olsam die karar veremedim bana oneri verirmisiniz hangisi i doktorlarin lutfen
Bende olucam 1 hafta sonra ve doktorum hasan findik cok arastirdim ve cok guzel seyler duydum hakkinda.

cevapladiginiz icin cok sagolun.
Vallahi bende bulasici diyorum buna arastirtikca her yerimi yaptirasim geliyor. Ama suan en onemlisi karnim aslinda karnim cok buyuk degil hafif sarkiklik var ve birazda yirtik ama iki sene boyunca bikini rahatlikla giyemedim surekli sakliyorum. Iri biri degilim citipitiyim kimi diyor sen cabuk iyilesirsin karnin kucuk , kimide korkutuyor. Iyilesme surecinde de de korkuyorum.

Mrb arkadaslar belliki bir cogumuz ayni dertten muzdaripiz. Umarim herkes istedigi goruntuye kavusur. Bende 25 mayista istanbul floryada dr. Ali Sina Mengiye gogus kucultme ve karin germe ameliyati olacam haliyle korkularim ve endiselerim var bu doktoru bilen fikri olan varmi birde karin gerdiren.arkadaslarin agri sikayetleri cok fazla bu siddetli agri kac gun suruyor acaba karin germeden vaz mi.gecsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…