karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction oldum

Evet bende diğer agrkadaşlara kayılıyorum çok pahalı . Kendisi isim yapmış bir dr reklamını güzel yaptı . Benim doktorum ameliyat a girerken defalarca sordu eminmisin vazgeçebilirsin diye . Bazısı para için bu mesleği yapıyor. Ben ev hanımıyım çalışmıyorum ameliyat için kredi çektim eşim çok karşıydı hala öyle . Doktorum benimle kafın dayanışması yaptı . Ameliyatımı çok uygun a yaptı minnettarım ona . Maddi durumun nasıl bilemiyorum fakat vereceğin miktar seni sarsmayacaksa mutlu olacaksan sakın değiştirme birde doktor a kanın ısındıysa tabi ki

Selam arkadaslar, ben de izleyip yazmayanlardandim.. Tam 1 hafta once karin germe ve liposaksin oldum ve yazip sizlerden destek almak istedim.. Karin germe olan arkadaslar nasil gidiyor iyilesme sureci, dikisler ne kadar zamanda kapaniyor yazarsaniz sevinirim.

Cok gecmis olsun arkadasim, karin germe ameliyatini ne zaman oldun simdi nasilsin, dikisler kac gunde kapandi yazarsaniz sevinirim, bu arada yeni yazmaya basladim yanlis biryere mi yaziyorum bilmiyorum :)

merhaba bende karin germe ve meme diklestirme olcam bidahaki aya hangi doktorda oldunuz ?? ben istanbulda leyla arvas doktorla görüstüm avusturyada yasiyorum amaliyat sonrasi neler bekliyor
tskler
Merhaba benim 4 ay bitti cok sikayetci olmamakla birlikte cokda memnun sayilmam cunku izlerim cok genis ve cok fazla . Benim doktorum farkliydi. Bu operasyon icin cok iyi bir doktor ogrendim ama kendim icin gec kaldim maalesef levent te ERSUN bey sanirim arastirin derim soyadini internetten bulabilirsiniz..

Merhaba Benimki de cok buyuktu 95 d cup proteze karsi cikti. Gogsun zaten buyuk yabanci maddeye ne gerek var demisti o zaman . Bu operasyona ersun beye gitmeden onunla gorusmeden karar vermeyin derim agri olayina gelince gogsumu hic anlamadim bile sifir agri diyebilirim. Karnim iki buklum gezdim 10 gun kadar ama benim gobek deligim iltihap kapti ve cok uzun surdu iyilesmesi izler zaten var ama dikis seklini pek begenmedim. 4 ay bitti agrim falan yok bu arada doktorum ersun bey degildi. Keske onda olsaydim

Bence Dr.Tamer şakrak beyi tanımak br ayrıcalık gerckten ınanlmaz bir enerjisi var.göğüs büyütme düşüncem vardı ve bunun için görüşmeye gittiğimde bana göğüslerimn dışında yüzümde de dokunslr yapılması konusunda alternatfler önerdi aslnda bende istiuordum ancak başka br insana da dönüşmek istemiordm gözaltımdaki morluklrdan ya da kas aramdaki cizgiden kirismaya başlayan gozcevremden elbette bende sikayetciydm ama cesaret toplayıp bu zamana kdr asla bir işlem yaptrmamistm .tamer beyden aldıgm cesaretle istedgm göğüs ölçüm kavuştum artk daha dik yuruorm kzlar :) ayrıca yüzümde de yapılan dokunslrla da o krsk ve soluk goruntumden kurtuldum Dr.Tamer sakrak ve ekibi Harikasınz hepinize ayrı ayrı çok tesekkrler ....

çok geçmiş olsun bende eskişehirde bu ameliyatı olmak istiyorum bende 72 kilo verdim de vücut tabi kide bi düzen bozukluğu oldu bende eskişehirde yaptırıcam acaba sizden rica etsem hangi doktora oldunuz ve hangi hastanede oldunuz bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…