Eskişehirde bir doktor ismi duymuştum ve doktorun yazısını okumuştum meme küçültmede çok farklı bir teknik uyguluyormuş ve en iyi sonuç alınan yöntemmiş ve Türkiye de sadece ADÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Eray Copcu'nun uyguladığı yazıyor bu konuda bilginiz var mı?
Ameliyatinizdan memnun olmaniz ve rahat etmeniz ne guzel..Ben 2 ay once meme kucultme ameliyati oldum ama memnun olmadigim bayagi noktalar var..Meme basi cikintisi kalmadi, duzeldi malesef..gene areola denen kahverengi bolge gozume yama gibi gorunuyor ve iki gogusun ortasinda altta, dikislerin birlestigi yerde cikinti (potluk) var, yag birikmis gibi vs.. Sizin hersey duzgunmu gorunuyor.. Sadece bende mi boyle oldu bilmek istiyorum, yakinda doktorumla gorusecegim..
Birde sunu belirteyim benim meme basi ve kahverengi bolge kesilip tasindi, sizin de boyle mi oldu, belki de bundandir diyorum..oldukca da gec iyilesti bu bolge..
Gecmis olsun size, saglikla kalin..
Geçmiş olsun arkadaşım.darısı benim ve olmak isteyenlerin başına.ne zaman dik yürüyebilecekmişsin sordun mu .bir dr bana 10 gün dedi ama buradaki arkadaşlardan anladığım kadarıyla 3 haftayı geçiyor.sevgiler
bendeki potluklar epey azaldı. 5 hafta geçti ve aerola kenarlarında dikiş izim kalmadı. ayrıca aşağı doğru inen dikişler de kısım kısım belirsizleşmeye başladı. Tek görüntü bozukluğum önceden koltuk altlarıma kadar göğüslerim yaygındı, hala oradaki şişlikler gitmedi. Galiba doktorum oralara fazla müdahale etmemiş. Zaten ameliyat öncesi epey kiloluydum oradaki yağ fazlalaığından kaynaklanıyor olmalı. Meme başını kahverengi bölgeyi küçülterek alttaki bağlantılarından ayırmadan deriden kesmiş. Taşınacağı yerdeki deriyi yuvarlak kesip içinden düğme şeklinde geçirip kenarlarını dikmiş. Valla ben çok memnunum. tek sıkıntım göbek deliğim kasma yapıyor ve hapşırırken, esnerken ve öksürürken ağrı yapıyor hala. Tam dikte yürüyemiyorum. Hafif eğikliğim var.
ben göğüslerimden herhangi bir sıkıntı çekmedim, en zoru karın. İzlerim meme başı kenarlarında kayboldu, diğerlerinde de hafif kırmızılıklar var, ama izlerden çok ben ağırlıklardan kurtulduğuma çok seviniyorum. Şimdiden geçmiş olsun. selamımı söyleyin, çok ilgili bir doktor.
Eskişehirde bir doktor ismi duymuştum ve doktorun yazısını okumuştum meme küçültmede çok farklı bir teknik uyguluyormuş ve en iyi sonuç alınan yöntemmiş ve Türkiye de sadece ADÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Eray Copcu'nun uyguladığı yazıyor bu konuda bilginiz var mı?
ilk iki hafta hareket ettiğin zamanlar ağrın oluyor..mrbb bende bacak ıcınden olmayı dusunuyorum ama herkngı bı acıma oluyomu backta cok krkyuorum yaa
karın germe ameliyatı sonrası gerçekten zor..mrbb bende bacak ıcınden olmayı dusunuyorum ama herkngı bı acıma oluyomu backta cok krkyuorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?