karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction oldum

ufkara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
8
7
88
Arkadaşlar 16 Nisan 2012 günü Eskişehir'de karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction ameliyatını hepsi aynı anda oldum. Özel bir hatane'de yaptırdım. Bogün tam 3 hafta oldu. deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. çünkü ben de bu ameliyatı olan birini tanımadığım için hep kadınlar kulubünden bilgileniyordum. Benim ameliyatım biraz kapsamlı. Göğüslerim 95 D kaptan taşıyorken şimdi B kap. Doktorum özene bezene yapmış sağolsun. Belim inceldi. Göğüslerimden 8 cm daha dışarda olan karnım dümdüz. 10 Nisan'da 77 kilo idim şimdi 64. 39 yaşında olmama rağmen beden yaşım 48 olarak hesaplanmıştı. şimdi 30 yaşında görünüyorum. korselere alıştım. bu kadar güzelleşmek te epey zorlu oldu ancak benim için. hala dik yürüyemiyorum. direnlerimi ertesi gün aldı doktorum. Bu sefer karnımda sıvı birkimi oldu. Geçen gün 2. kontrolde şırıngayla çekti sıvıyı. Ağrılarım azaldı ancak göğüslerime ara sıra bıçak saplanıyor sank. Göğüs ve liposuction fazla ağrı yapmadı ama karın en zor ameliyatmış gerçekten. Çok geriliyorum. her türlü işimi kendim yapabiliyorum ancak kıstlı düzeyde. bol bol yürüyüş yapıyorum. bu arada fiyat merak edenler için hepsine 10bin TL verdim. İndirim yaptılar. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. İri göğüslü bir kadın görünce acıyorum doğrusu, bence daha fazla çekmeyin, meme küçültmede bir şey yok. Yaptırın gitsin. Sevgiler
Ufuk

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun arkadaşım.darısı benim ve olmak isteyenlerin başına.ne zaman dik yürüyebilecekmişsin sordun mu .bir dr bana 10 gün dedi ama buradaki arkadaşlardan anladığım kadarıyla 3 haftayı geçiyor.sevgiler

Ameliyatinizdan memnun olmaniz ve rahat etmeniz ne guzel..Ben 2 ay once meme kucultme ameliyati oldum ama memnun olmadigim bayagi noktalar var..Meme basi cikintisi kalmadi, duzeldi malesef..gene areola denen kahverengi bolge gozume yama gibi gorunuyor ve iki gogusun ortasinda altta, dikislerin birlestigi yerde cikinti (potluk) var, yag birikmis gibi vs.. Sizin hersey duzgunmu gorunuyor.. Sadece bende mi boyle oldu bilmek istiyorum, yakinda doktorumla gorusecegim..
Birde sunu belirteyim benim meme basi ve kahverengi bolge kesilip tasindi, sizin de boyle mi oldu, belki de bundandir diyorum..oldukca da gec iyilesti bu bolge..
Gecmis olsun size, saglikla kalin..

Eskişehirde bir doktor ismi duymuştum ve doktorun yazısını okumuştum meme küçültmede çok farklı bir teknik uyguluyormuş ve en iyi sonuç alınan yöntemmiş ve Türkiye de sadece ADÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Eray Copcu'nun uyguladığı yazıyor bu konuda bilginiz var mı?

Bu doktorun adını duymadım ancak benim doktorum da meme küçültmede farklı bir yöntem kullanıyormuş. Benim bildiğim 6ay 1 yıl arası meme uçlarını hissetmeyeceğimdi ama ben hemen hissettim. Galiba meme başını tamamen çıkarmayıp deride ilik açıp düğme gibi geçrip dikmiş. Meme de çok sıkıntım olmadı.

bendeki potluklar epey azaldı. 5 hafta geçti ve aerola kenarlarında dikiş izim kalmadı. ayrıca aşağı doğru inen dikişler de kısım kısım belirsizleşmeye başladı. Tek görüntü bozukluğum önceden koltuk altlarıma kadar göğüslerim yaygındı, hala oradaki şişlikler gitmedi. Galiba doktorum oralara fazla müdahale etmemiş. Zaten ameliyat öncesi epey kiloluydum oradaki yağ fazlalaığından kaynaklanıyor olmalı. Meme başını kahverengi bölgeyi küçülterek alttaki bağlantılarından ayırmadan deriden kesmiş. Taşınacağı yerdeki deriyi yuvarlak kesip içinden düğme şeklinde geçirip kenarlarını dikmiş. Valla ben çok memnunum. tek sıkıntım göbek deliğim kasma yapıyor ve hapşırırken, esnerken ve öksürürken ağrı yapıyor hala. Tam dikte yürüyemiyorum. Hafif eğikliğim var.

Teşekkür ederim umarım sen de hayırlısı ile olur kurtulursun. 5. haftadayım ben hafif eğikliğim kaldı ama benden kaynaklanıyor galiba, kendimi pek zorlamıyorum. Benim göbek deliğimin altındaki deriyi olduğu gibi çıkarmış. Tamer hoca çok gerer demişlerdi doğruymuş. Hafif gerginlik hissettikçe eğiliyorum ben de.

Cok gecmis olsun,benim de sizin gibi yaygindi ama koltuk altina dogru bir potluk sislik yok ama, gogus alti dikisinin, koltuk altinda bitisinde hafif siskinlik var..ayni iki gogus ortasinda dikislerin birlestigi yeerdeki gibi.. Sanirim anladigima gore iki gogus arasinda gogus catali dedigimiz yerde, dikislerin bittigi noktada bende olan sislik birikinti sizde yok, dogrumudur? Ben doktoruma sordugumda bu normaldir demisti.. Sizde yoksa, birkac kisiye daha soracagim , onlarda da yoksa, kendisinden duzeltmesini isteyecegim o zaman.. beni rahatsiz ediyor cunku..
Sizin meme basi ve areola nin gogusten ayrilmadan tasinmasi iyi olmus..Benim goguslerim cok iriydi, o yuzden ayirmak zorunda kaldi sanirim, areolanin kenarindaki dikisler benimde kotu degil ama isin enteresani meme basi ile de oynanmis gigi, uzeri kabuklu ve maleesef cikintisi gitti, duz ve uzerinde cigili oyuk var hafif (( bu neden oldu bilemiyorum, haftaya doktorumla gorusecegim artik..
Umarim karin olgedindeki sorunlarininzda pek yakinda sona erer, saglicakla kalin..

Merhaba bende meme küçültme ameliyatı olucam. Bu konuda yardımcı olablir misiniz? Zor mu oluyo izler belli mi?

ben göğüslerimden herhangi bir sıkıntı çekmedim, en zoru karın. İzlerim meme başı kenarlarında kayboldu, diğerlerinde de hafif kırmızılıklar var, ama izlerden çok ben ağırlıklardan kurtulduğuma çok seviniyorum. Şimdiden geçmiş olsun. selamımı söyleyin, çok ilgili bir doktor.

teşekkürler :)

mrbb bende bacak ıcınden olmayı dusunuyorum ama herkngı bı acıma oluyomu backta cok krkyuorum yaa

Merhaba ufkara. Gecmiş olsun karın germe ameliyatı olmussun. Sana sunu sormak istiyorum ben profesyonel fitnessciyim. Karın gerdirme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. Spor hayatıma tekrar ne zaman geri dönebilirim? Bu arada ben de Eskişehirdeyim. Ve seninle irtibata gecmek istiyorum. Sadece karın gerdirme ameliyatı ne kadar?Tamer bey e oldun sanırım? Bu ameliyatı olduktan ne kadar süre sonra mekik çekip ağırlık antrenmanlarına yani suanki düzeyime gelebilirim? Lütfen beni cevapsız bırakma. Görüşürüz.

Başlığı okuyunca hayy maşallah dedım :))
Gercekten tebrıkler , hayatınızda ciddi yenılıklere adım atmıssınız..Ama emınım kı değmiştir.
Eğer maddı anlamda ımkanım olsaydı bende gogus amelıyatı olmak ısterdım..
Mumkunse resımlerınızı eklermısınız kılo vermıs ve vermemıs halını ?

geçen mart ayında ameliyat oldum 5 sat sürdü 95-100 bebendim 85-c oldum hiç agrım olmadı bir gece hastanede yattım ertesi sabah alışverişe çıktım protezsiz slikonsuz yapıyor kendimi tanıyamadım üstelik çok sarkıktı çünkü operasyon öncesi 27 kilo vermiştim ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim dr un kaç ülkeden ödülü var tel.var isteyene verebilirim

Canım geçmiş olsun. Çok güzel anlatmışsın. Ben de karın ve yanlardan şikayetçiyim. Acaba fotoğrafın var mı?Ben de çok istiyorum ama bu koca göbek düz olur mu merak ediyorum.

Kizlar msjimi goren olursa bana yazsn bende karin germe ve gogus amelyt olcam ama kime olsam die karar veremedim bana oneri verirmisiniz hangisi i doktorlarin lutfen

130 kg dan 95 e düştüm daha da vericem Allah ın izni ile... bende karın ve meme den olmayı düşünüyorum,aslında kollar ve bacak aralarıda varda onlar bi dursun hele. amaliyattan korkmuyorum ,ama endişelerim çok fazla.yakın zaman da bi arkadaş karın germe ameliyatı oldu , feci bişeydi, aylarca iyileşemedi , karnında hala derin izlerini taşıyor tek korkum o sonrasında bir problem yaşarmıyım !! tabii herkesin başına gelicek değil ama ..... Rabbim den hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…