Saol canim hepimizin icin insallahKonun hayırlı uğurlu olsun tatlım
Canım konun hayırlı olsun.bizlere en çokta bana yol göstericek inan.her şekilde seni takipteyim.peşinden geliyorum bacımTam bir hafta sonra karin germe ameliyati olacagim kizlarr oluyorum heyecandan
Uc normal dogumdan sonra malum gobegim baya yiprandi gecen aylarda vaser lipo yaptirdim ama derim gevsek oldugu icin germeden baska bir cagresi yokmus ee madem oyle bende gerdirrim artik dedim kendi kendime :)
Burda gördugum sonuclardan yola cikarak dr ercan karacaoglunu tercih ettim al yanakmi dersiniz baycanmi dersiniz artik herkes bir isim takti ercan beyecok cana yakin oldugundan sanirim
Burda konu acmamin sebebi karin germe topiginde o kadar sayfa varki okumaktan artik gozlerim kizarirdi surecleri okumak icin .. Herkes oraya yazmis hemen hemen ve gelecekteki ameliyat olmayi planlayan bayanlara yardim amacli burda konumu acip herseyi paylasmaya karar verdim umarim yardimim dokunur..
Bu arada karin germe ile birlikte ust goz kapagi ameliyatida olmayi planliyorum son anda vazgecmezsem :)
Dualariniza ihtiyacim var kizlar
Tsk ederim canim insallah sana ve bir cok kisiye yol gosterir insallahCanım konun hayırlı olsun.bizlere en çokta bana yol göstericek inan.her şekilde seni takipteyim.peşinden geliyorum bacım
Destur deSen hala vazgeçmedin mi gözünden kapagından yaaaa
DesturEki Görüntüle 1650489
Destur deonce bir hayirli olsun de kuzu konuma bir hafta kaldi yok vazgecemiyorum ya bi vazgeciyorum bir saat sonra yok yok yaptirim diyorum
Uzerime gelme
Cnn çok heyecanlı olmalısın ben olsam bayılırdım bu arada hiç kimsenin yok mu yanında kim olacakHaftaya tam bu gun ameliyatta olacagim kizlar acayip heyecan var bir o kadar da stres yasiyorum avrupa yakasinda sabahin korunde o piskolojiyle hastaneye nasil varacagim bilmiyorum
15 ekim sabahin koru varmi anadolu yakasina giden benide alsin giderken
Kimsem yok canim arkadasim calisiyor tek gidip ameliyata yatacagim kuzu gibiCnn çok heyecanlı olmalısın ben olsam bayılırdım bu arada hiç kimsenin yok mu yanında kim olacak
Tsk ederim canim insallah yeni ameliyat olmak isteyenler icin iyi olurKonun hayırlı olsun Can'ım
Saol sevgi sen hangi sehirde olmayi planliyosun canim? Ona gore bilgi veririz tabikihayırlı olsun inşallah çabucak iyileşirsin eskisinden daha güzel ve fit bir karınla aramıza dönersin C ChAneL81 Benim de doktor hastane fiyat yani karın germe göğüs büyütme ve burun ameliyatı hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var. buradan tüm hanımlara duyurulur. hadi bi el atıverin gı bı bacınıza
istanbuldayım bende ve mecburen burada olacağım. bayramdan önceki salı şişlide bir helimle görüştüm ama fiyatlar sanki çok fazla uçuk geldi bana. karın germe, burun ve meme protezi 20 binlira dedi indirimli hali bide. normalmi bu fiyat. iki sene önce kızım burun estetiği oldu boğaziçi tıp merkezinde ikibin yediyüz demişlerdi nekitte %10 indirim le ikibin dörtyüz ödemiştik. ve sonuç gayet iyiydi. önünde bir fiyat listesi var ordan veriyor doktor fiyatı. hatta doktor değil asistanı.Saol sevgi sen hangi sehirde olmayi planliyosun canim? Ona gore bilgi veririz tabiki
Ben istanbulda olacagim ercan beye karin germe ama seneye de burnumu muhammet dilbere yaptiracagim :)
Aldığınız fiyat özel doktorlar için gayet normal.. Boğaziçi Tıp Merkezi fiyat olarak uygun evet. Ama tercih edilip edilmeyeceği ayrı bir konu tabi :)istanbuldayım bende ve mecburen burada olacağım. bayramdan önceki salı şişlide bir helimle görüştüm ama fiyatlar sanki çok fazla uçuk geldi bana. karın germe, burun ve meme protezi 20 binlira dedi indirimli hali bide. normalmi bu fiyat. iki sene önce kızım burun estetiği oldu boğaziçi tıp merkezinde ikibin yediyüz demişlerdi nekitte %10 indirim le ikibin dörtyüz ödemiştik. ve sonuç gayet iyiydi. önünde bir fiyat listesi var ordan veriyor doktor fiyatı. hatta doktor değil asistanı.
daha önce kızkardeşime meme protezi yapan doktor orada çalışıyordu, o yüzden oraya gitmiştik hekimi bildiğimizden. şimdi ayrılmış. zaten boğaziçi de kapanmış galiba. ben normal hastanede ve tecrübeli bir hekime yaptırmak istiyorum. sırf özele gidip bir dünya para vermek istemiyorum açıkçası.Aldığınız fiyat özel doktorlar için gayet normal.. Boğaziçi Tıp Merkezi fiyat olarak uygun evet. Ama tercih edilip edilmeyeceği ayrı bir konu tabi :)
Bence uygun fiyat vermisler size meme burun karin germe yani bu kadar isleme 20 bin az bile geldi banaistanbuldayım bende ve mecburen burada olacağım. bayramdan önceki salı şişlide bir helimle görüştüm ama fiyatlar sanki çok fazla uçuk geldi bana. karın germe, burun ve meme protezi 20 binlira dedi indirimli hali bide. normalmi bu fiyat. iki sene önce kızım burun estetiği oldu boğaziçi tıp merkezinde ikibin yediyüz demişlerdi nekitte %10 indirim le ikibin dörtyüz ödemiştik. ve sonuç gayet iyiydi. önünde bir fiyat listesi var ordan veriyor doktor fiyatı. hatta doktor değil asistanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?