- Konu Sahibi yumurcakburcu
-
Geçmiş olsun cnm. Hangi dr yaptı?Selam karın bel basen lazer lipoliz yaptırdım 4.haftam bitti merak edenler varsa tecrübemi paylaşabilirim
Selam karın bel basen lazer lipoliz yaptırdım 4.haftam bitti merak edenler varsa tecrübemi paylaşabilirim
Benden 6 litre yağ alındı 1 litre basen kalanda bel karın Sırt bölgesi.anlatılanın aksine bence zordu.2 günden sonra işe gidersin dendi fakat 1 hafta çok zor geçti işe gidemedim bana kalsa daha da gidemezdim ancak işe gitmek zorunda Olduğum için gittim .çok Acılı günler geçirdim.bu arada Ağrı eşiğim yüksektir onu belirtmek isterim.daha az yağ aldıranlar belki daha hafif geçirmiştir ama benim gibi fazla alınanlar için ilk 3 hafta zor geçiyor.korseyi 1 aydan önce istemenizde çıkaramıyorsunuz çünkü rahat edemiyorsunuz korsesiz.ben 5. Haftamdayım hala Eğilip yerden bişey alamıyorum,ayakkabımı çorabımı kendim giyemiyorum Eğildiğim anda gerginlik ve ağrı oluyor.Hissizlik var ödemin baya gitti.gelelim sonuca;evet Basenim gitti,karnım düzleşti zamanla da daha iyi olacak gibi gözüküyor . Size tavsiyem yaptırmak istiyorsanız ve benim gibi fazla yağ alınacaksa işe hemen dönerim diye düşünmeyin en az 15-20 gün işe gitmeyecek şekilde kendinizi ayarlayın.
Selam karın bel basen lazer lipoliz yaptırdım 4.haftam bitti merak edenler varsa tecrübemi paylaşabilirim
Benden 6 litre yağ alındı 1 litre basen kalanda bel karın Sırt bölgesi.anlatılanın aksine bence zordu.2 günden sonra işe gidersin dendi fakat 1 hafta çok zor geçti işe gidemedim bana kalsa daha da gidemezdim ancak işe gitmek zorunda Olduğum için gittim .çok Acılı günler geçirdim.bu arada Ağrı eşiğim yüksektir onu belirtmek isterim.daha az yağ aldıranlar belki daha hafif geçirmiştir ama benim gibi fazla alınanlar için ilk 3 hafta zor geçiyor.korseyi 1 aydan önce istemenizde çıkaramıyorsunuz çünkü rahat edemiyorsunuz korsesiz.ben 5. Haftamdayım hala Eğilip yerden bişey alamıyorum,ayakkabımı çorabımı kendim giyemiyorum Eğildiğim anda gerginlik ve ağrı oluyor.Hissizlik var ödemin baya gitti.gelelim sonuca;evet Basenim gitti,karnım düzleşti zamanla da daha iyi olacak gibi gözüküyor . Size tavsiyem yaptırmak istiyorsanız ve benim gibi fazla yağ alınacaksa işe hemen dönerim diye düşünmeyin en az 15-20 gün işe gitmeyecek şekilde kendinizi ayarlayın.
Paylasirsan sevinirm ya ben gıdımıda yaptırdım ama hicbir degisiklik ykSelam karın bel basen lazer lipoliz yaptırdım 4.haftam bitti merak edenler varsa tecrübemi paylaşabilirim
Merhaba. Lipolizinin uzerinden uzun zaman gecmis biri olarak deneyimlerinizi duymak isterim. Ben de ferruh bingulu cok dusunmustum ama baska bir doktora yaptirdim. Benim en eskisi iki aylik suan. Duzensizlikler devam ediyor. Sizin durumunuz nedir? Zamanla hersey duzeliyor mu?Selam karın bel basen lazer lipoliz yaptırdım 4.haftam bitti merak edenler varsa tecrübemi paylaşabilirim
Merhaba bende Ankara'dayım ,siz yaptırdınız mı?Arkadaşlar Ankara dayım. Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum. Doktor tavsiyesine ihtiyacım var. En iyisi kimdir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?