Teşekkür ederim size de geçmiş olsunÇok iyi yapmışsınız geçmiş olsun çok güzel olmuş dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsunÇok iyi yapmışsınız geçmiş olsun çok güzel olmuş dur
Bir resim paylasabilmeniz mümkün mü çok merak ettim nasıl acaba görünüşüTeşekkür ederim size de geçmiş olsun
Üzgünüm ama paylaşamam Doktora gelen hastalarına bile izin vermedim paylasmasına ama çekti sonuçta ameliyatta fotografları kendi insafına kalmış. Siz de kusura bakmayın olur muBir resim paylasabilmeniz mümkün mü çok merak ettim nasıl acaba görünüşü
Karın germe ameliyatı oldum ya eşine diyorum ki göğse de mini silikon mu taktırsam diyo sana bı haller oldu bı o kaldiydi onuda yaptır da tam olsun diyoSlikonsuz meme dikleştirmenin çok kolay olduğunu söylüyorlar ama silikon olunca hele de kas altı o zor gerçekten . Ama işte kombin olunca da heralde tek olmaya göre birini daha az hissediyorsun . Aynı anda heryeri ağrıyamıyor belki de insanın Gündüz geçiyor bir şekilde de gece çok zor geliyor bana doğru düzgün de uyuyamıyorm
Siz karın germe ve lipo mu oldunuz sadceKarın germe ameliyatı oldum ya eşine diyorum ki göğse de mini silikon mu taktırsam diyo sana bı haller oldu bı o kaldiydi onuda yaptır da tam olsun diyo
Anladım sorun değilÜzgünüm ama paylaşamam Doktora gelen hastalarına bile izin vermedim paylasmasına ama çekti sonuçta ameliyatta fotografları kendi insafına kalmış. Siz de kusura bakmayın olur mu
AynenSiz karın germe ve lipo mu oldunuz sadce
Ben de diyorum ki eşime daha da tövbe bitti bir daha sağlık dışında anestezi almam ameliyat olmam . Daha ne kaldıysaKarın germe ameliyatı oldum ya eşine diyorum ki göğse de mini silikon mu taktırsam diyo sana bı haller oldu bı o kaldiydi onuda yaptır da tam olsun diyo
Karın germe ameliyatı oldum ya eşine diyorum ki göğse de mini silikon mu taktırsam diyo sana bı haller oldu bı o kaldiydi onuda yaptır da tam olsun diyo
Olmaz inşallah bende iz kremine basladim yinede antibiyotik krem de sürüyorum iyileşme süreci daha çabuk olsun diyeameliyatta çekilen öncesi sonrası fotograflar iyi duruyor ama iyileşme dönemi nasıl olacak o zaman çıkar sonuçta olmayan bi yer varsa yamuk vs. İnşallah bir sıkıntı olmaz
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıOlmaz inşallah bende iz kremine basladim yinede antibiyotik krem de sürüyorum iyileşme süreci daha çabuk olsun diye
2 Ekim'de oldum ameliyatSizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Oo ne güzel baya olmuş size ben de o zamanlara ışınlansamödemler gitti mi tamamen şekli çıktı mı2 Ekim'de oldum ameliyat
Çok iyi yapmışsınız ben küçültme istiyorum 75D takıyorum sırtım çok dar meme cup büyük eşim de istemiyor birazda o da etken büyütmek bir nebze ama küçültmek çok daha zor diyorlar diye vazgeçtim karnı bir olayım beni şun en çok streste sokan sigara canım istemiyor ama aklıma geldikçe içmek isteği sinirlendiriyorKarın acısı göğüsün ardında kaldı. 2 sini bir arada olmasaydım daha da cesaret edemezdm hatta karından vazgeçmiştim. Doktor sen bilirsin ama karında bişey yok o kadar meme zorlar demişti . Meme slikon çok zormuş. 6. Gün bugün yeni yeni iyi hissetmeye balşadım. Bir de sadece meme olsaydım ya da sadece karın sonuç beni bir şekilde tatmin etmeyecekti bütünde bir deli cesareti girdim
Ödemeler gitti sayılır ama sertlik az kaldı su korse çıksın masaj yapmaya baslicam masaj yağı aldım onun içinOo ne güzel baya olmuş size ben de o zamanlara ışınlansamödemler gitti mi tamamen şekli çıktı mı
Kesinlikle büyütmek daha zor küçültmek de sadece dikleştirme kendi dokunla küçülüyor onda slikonu kabullenme süreci var birde vücudun nasıl bir taş nefes alamıyorsun ben de hem dikleştirme hem silikon oldhÇok iyi yapmışsınız ben küçültme istiyorum 75D takıyorum sırtım çok dar meme cup büyük eşim de istemiyor birazda o da etken büyütmek bir nebze ama küçültmek çok daha zor diyorlar diye vazgeçtim karnı bir olayım beni şun en çok streste sokan sigara canım istemiyor ama aklıma geldikçe içmek isteği sinirlendiriyor
Ameliyatınız ne zaman ben de tek tük içiyordum ameliyat günü hiç içmedim ama dontor ameliyat öncesi neden bırakmadın diye kızdı baya korktum da şükür bişey olmaduÇok iyi yapmışsınız ben küçültme istiyorum 75D takıyorum sırtım çok dar meme cup büyük eşim de istemiyor birazda o da etken büyütmek bir nebze ama küçültmek çok daha zor diyorlar diye vazgeçtim karnı bir olayım beni şun en çok streste sokan sigara canım istemiyor ama aklıma geldikçe içmek isteği sinirlendiriyor
1 ay dedi bana dr yarın çıkariyorum sen neden hala takıyorsun korseyiÖdemeler gitti sayılır ama sertlik az kaldı su korse çıksın masaj yapmaya baslicam masaj yağı aldım onun için
Doktorum en az 6 hafta takilicak korse dedi 6 haftami tamamladım yarında kontrole gidicem çıkar der ozmn çıkarırım ben 1 ay 5 gün oldu diye doktor demeden çıkardım di kontrele gittiğimde tak dedi biz çıkar demeden çıkarma dedi oyuzden takılı korse1 ay dedi bana dr yarın çıkariyorum sen neden hala takıyorsun korseyi
Anladım canım bana da 1 ay dedi yarın doluyor ama geceleri yatarken biraz daha takarsın dedi aslinda rahatsiz olmuyorumda spora baslicam o beni kısıtlar :) bide ben 3 ay sonra gidicem artik kontrole bitti benim kontrollerdeDoktorum en az 6 hafta takilicak korse dedi 6 haftami tamamladım yarında kontrole gidicem çıkar der ozmn çıkarırım ben 1 ay 5 gün oldu diye doktor demeden çıkardım di kontrele gittiğimde tak dedi biz çıkar demeden çıkarma dedi oyuzden takılı korse