Karın germe ameliyatı oldum

Anladım canım bana da 1 ay dedi yarın doluyor ama geceleri yatarken biraz daha takarsın dedi aslinda rahatsiz olmuyorumda spora baslicam o beni kısıtlar :) bide ben 3 ay sonra gidicem artik kontrole bitti benim kontrollerde 😁
Sevindim su korse beni o kdr geriyor ki sürekli kaşınıyor um bı gitsin masaja bende evde spora baslicam bende kalça var biraz bacak yanları toparlansin yeter 😬

Çok iyi yapmışsınız ben küçültme istiyorum 75D takıyorum sırtım çok dar meme cup büyük eşim de istemiyor birazda o da etken büyütmek bir nebze ama küçültmek çok daha zor diyorlar diye vazgeçtim karnı bir olayım beni şun en çok streste sokan sigara canım istemiyor ama aklıma geldikçe içmek isteği sinirlendiriyor
Küçültmek daha zor diye kim dedi ya :) bir ay once oldum karın germeyle birlikte

Kızlar ilk duş alırken göbek deliğini kapatıyormuyuz ya onu sormayı unuttm hocaya
Yok ben her duşta yikaniyorum normal lifle oraları çok ovamasamda yıkıyorum sonra kulak copuyle içini temizleyip antibiyotik krem sürüyorum gerçi iyileşti ama yinede sürüyorum ben

Yok ben her duşta yikaniyorum normal lifle oraları çok ovamasamda yıkıyorum sonra kulak copuyle içini temizleyip antibiyotik krem sürüyorum gerçi iyileşti ama yinede sürüyorum ben
Hmm benim yarın ameliyat gününü de sayarsam 7. Gün daha göbek deliği iyileşmedi napsam ki yarın sorayım hocaya en iyisi

X