Karın germe ameliyatı oldum

Anladım canım bana da 1 ay dedi yarın doluyor ama geceleri yatarken biraz daha takarsın dedi aslinda rahatsiz olmuyorumda spora baslicam o beni kısıtlar :) bide ben 3 ay sonra gidicem artik kontrole bitti benim kontrollerde 😁
Sevindim su korse beni o kdr geriyor ki sürekli kaşınıyor um bı gitsin masaja bende evde spora baslicam bende kalça var biraz bacak yanları toparlansin yeter 😬

Çok iyi yapmışsınız ben küçültme istiyorum 75D takıyorum sırtım çok dar meme cup büyük eşim de istemiyor birazda o da etken büyütmek bir nebze ama küçültmek çok daha zor diyorlar diye vazgeçtim karnı bir olayım beni şun en çok streste sokan sigara canım istemiyor ama aklıma geldikçe içmek isteği sinirlendiriyor
Küçültmek daha zor diye kim dedi ya :) bir ay once oldum karın germeyle birlikte

Kızlar ilk duş alırken göbek deliğini kapatıyormuyuz ya onu sormayı unuttm hocaya
Yok ben her duşta yikaniyorum normal lifle oraları çok ovamasamda yıkıyorum sonra kulak copuyle içini temizleyip antibiyotik krem sürüyorum gerçi iyileşti ama yinede sürüyorum ben

Yok ben her duşta yikaniyorum normal lifle oraları çok ovamasamda yıkıyorum sonra kulak copuyle içini temizleyip antibiyotik krem sürüyorum gerçi iyileşti ama yinede sürüyorum ben
Hmm benim yarın ameliyat gününü de sayarsam 7. Gün daha göbek deliği iyileşmedi napsam ki yarın sorayım hocaya en iyisi

Merhaba sertlik bendede var o zaman la geçiyor eskisi kadar kalmadı geçer merak etmeyin geçmiş olsun göbek deliği ne antibiyotik kremle sargı bezi minik yapıp deliğin içine koyuyormusunuz pansuman 2 güne bir yapıyor musunuz
yok pansumanlık bir durumu kalmadı çünkü sadece etrafı koyu ve minik minik kenarları kabarık ondan

Aynen ne bulursan sür komle meme altindan yeterli nemlensin bak nasıl rahatlicaksin
Doktordan geldim çok şükür odemlerim gitmiş az kalmış yanlarim incelmiş şekil almaya başlamış ve korseden kurtuldum 1,5 ay sonra yine gidicem ☺️
Benim dikişler çikana kadar bir gün yikandim bir gün yıkanmadım gayet normal yıkan lifleme

Doktordan geldim çok şükür odemlerim gitmiş az kalmış yanlarim incelmiş şekil almaya başlamış ve korseden kurtuldum 1,5 ay sonra yine gidicem ☺️
Hayırlısı olsun profilime attım ama burayada atim fotolarimi 😍

Eklentiler

• 20241118_151829.jpg
    20241118_151829.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20241118_151741.jpg
    20241118_151741.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 43
Bende gostepe Süleyman yalçın şehir hastanesinde oldum devlet ama estetige girdiği için ücret veriyorsun 16.90 bin TL'ye oldum ama korse vs 20 ye yakın oldu benimde canım hic acımadı ama dranejleri çıkarırken icden bir yanma oluyo geciyo ama bende sağ çıktı sol çıkmadı çekerken doktor içinde koptu kaldı bide öyle küçük operasyon geçirdim
İyi akşamlar bende orda olucam inşallah anesteziye gönderecek napıcam ne soracak merak ediyorum siz olmuş birisiniz bana annatırmısınız çok gerginim bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

X