Karın germe ameliyatı oldum

Ben ankara'dayım acaba İzmir'e doktordan randevu alsam gelsem ameliyat olsam dönebilir miyim çok mu zor olur orada yanıma illa bir refakatçi gerekir mi bilemiyorum çok pahalı Ankara'da çünkü
Yaninds refakatçi olmalı ankara da devlet hastanesine gittin mi çünkü ortalama fiyatlari aynı oluyor 3 gün en az kaliyorsun bi sorun olmazsa kimsesiz olmaz gibi

3 4 hafta çok uzun değil mi ya dik durmamak için ben 3 gün hastanede yamuk durdumda belim mahvoldu
Mbr karın germe ameliyatı olmak istiyorum süreci nelerdir protokolleri toplamda mide ameli yatlıyım antalya'da olmak istiyorum doktorlarınız nasıldı kendim Fethiye'de yaşıyorum işlem ücretleri kişiye göremi yardıcı olursanız çok sevinirim

Sizde olursunuz inşallah ameliyatı istediğiniz gibi mutlu olursunuz rabbim evlatlarınizi size bağışlasın 🤲☺️🌹
Mbr karın germe ameliyatı olmak istiyorum süreci nelerdir protokolleri toplamda mide ameli yatlıyım antalya'da olmak istiyorum doktorlarınız nasıldı kendim Fethiye'de yaşıyorum işlem ücretleri kişiye göremi yardıcı olursanız çok sevinirim

Önce muayene olursanız doktorunuz size ne olup ne yapacağını daha sağlıklı bir şekilde anlatır herkesin bünyesine göre farkli oluyor benim tam karın germe ve liposuction ameliyatı yaptı doktorum sonuçtan çok memnunum doktorumda çok iyi fiyat bilgisinide muayenede söylüyor kabul ederseniz oluyorsunuz

Önce muayene olursanız doktorunuz size ne olup ne yapacağını daha sağlıklı bir şekilde anlatır herkesin bünyesine göre farkli oluyor benim tam karın germe ve liposuction ameliyatı yaptı doktorum sonuçtan çok memnunum doktorumda çok iyi fiyat bilgisinide muayenede söylüyor kabul ederseniz oluyorsunuz
Doktor'un uzun adı ne acaba randevuyu ona göre alıcam

Yapiştirma değil ama direk dikişte değil sadece en koşelerde dikiş vardi bi yerden kesip up uzun tutup cektiler yapiştirma gibi
MaşAllah Allah nazarlardan saklasın neredeyse iyileşmiş bile🧿🙏Bende bir gece burada sizin önerilerinizi okuduktan sonra randevu alıp gittim bu hafta hastane.Size özelden mesaj atabilir miyim🙏 İki çocuğum var benimde endişelerim var korkuyorum ameliyattan insan destek ve güzel şeyler duymak istiyor🙏

Bende gostepe Süleyman yalçın şehir hastanesinde oldum devlet ama estetige girdiği için ücret veriyorsun 16.90 bin TL'ye oldum ama korse vs 20 ye yakın oldu benimde canım hic acımadı ama dranejleri çıkarırken icden bir yanma oluyo geciyo ama bende sağ çıktı sol çıkmadı çekerken doktor içinde koptu kaldı bide öyle küçük operasyon geçirdim
Merhaba bende süleyman yalçın hastanesinde mert okumuş için sıraya girdim asistanı muayene etti ultrason istedi götürdüm mert bey arayacakmış gün için. 24 ekimde ilk muayenem sizin ne kladar sürdü aramaları ve ameliyat birde ben sigara içiyordum bırakın dedi asistanı bıraktım
Sadece germemi yapıyorlar gerek görürlerse lipoda yapıyorlarmı

Bende gostepe Süleyman yalçın şehir hastanesinde oldum devlet ama estetige girdiği için ücret veriyorsun 16.90 bin TL'ye oldum ama korse vs 20 ye yakın oldu benimde canım hic acımadı ama dranejleri çıkarırken icden bir yanma oluyo geciyo ama bende sağ çıktı sol çıkmadı çekerken doktor içinde koptu kaldı bide öyle küçük operasyon geçirdim
Hangi doktora oldunuz

Merhaba bende süleyman yalçın hastanesinde mert okumuş için sıraya girdim asistanı muayene etti ultrason istedi götürdüm mert bey arayacakmış gün için. 24 ekimde ilk muayenem sizin ne kladar sürdü aramaları ve ameliyat birde ben sigara içiyordum bırakın dedi asistanı bıraktım
Sadece germemi yapıyorlar gerek görürlerse lipoda yapıyorlarmı
Resimlere baktınız mı Kendi göbek resimlerim öncesi ve sonrası doktora şikayetini söyleyince sana söylüyor

Yok bakmadım nerden bakıcam bilmiyorum
Ben iki sezaryen doğum yaptım zayiftim ama karnım çok büyüktü ona bağlı sarkıklarim vardı bunu anlattım ve karnını gericez demişti ama benim hem karın germe hemde liposuction yağ da almışlar sanırım verdikleri kağıtta yapılan islermlerde öyle yazıyor du

Ben iki sezaryen doğum yaptım zayiftim ama karnım çok büyüktü ona bağlı sarkıklarim vardı bunu anlattım ve karnını gericez demişti ama benim hem karın germe hemde liposuction yağ da almışlar sanırım verdikleri kağıtta yapılan islermlerde öyle yazıyor du
Bende aynı şekilde 2 sezeryan doğumum var 83 kilolara çıkıp 54 kikoya indim ikisindede 34 bedenim ama karnım var ve sarkık çok moral bozucu bir görüntü resmen ord dışa sarkan bir cep var ultrasonda 3 cm diastasisrecti m çıktı şimdiye karın kasımda ayrılma varmıl şimdiye kadar yaptığım sporda çektiğim mekiklerde boşaymış diastasisrectinin ne olduğunu öğrendikten sonra zaten ameliyat olmaya karar vermiştim 2cm den sonrası ameliyatmış bende 3cm çıktı ama midede var bende ı yüzden sordum liposuction da yapıyorlarmı diye yani gerek var yapalım diyor mu doktor doktorla görüşemediğim için sizin doktorda mert okumuşmuydu

Ben fotoğraflarınızı bulamadım açtığınız konuşarıda bulamadım sadece yorumlarınızı okuyabildim onlardada fotoğraf göremedim özelden mesajla atarsanız fikir olur banada öncesi sonrası şimdi nasıl görüntü o ızun dikiş zamanla yok olup kaybolmaya başladımı siz sigara içiyoemudunuz

Selamlar ben Mayıs ayında oldum gerginlik vs devam ediyor sertlikte… ancak göbek deliğim düzelmedi yaptıranlarda durum nasıl acaba

Bende aynı şekilde 2 sezeryan doğumum var 83 kilolara çıkıp 54 kikoya indim ikisindede 34 bedenim ama karnım var ve sarkık çok moral bozucu bir görüntü resmen ord dışa sarkan bir cep var ultrasonda 3 cm diastasisrecti m çıktı şimdiye karın kasımda ayrılma varmıl şimdiye kadar yaptığım sporda çektiğim mekiklerde boşaymış diastasisrectinin ne olduğunu öğrendikten sonra zaten ameliyat olmaya karar vermiştim 2cm den sonrası ameliyatmış bende 3cm çıktı ama midede var bende ı yüzden sordum liposuction da yapıyorlarmı diye yani gerek var yapalım diyor mu doktor doktorla görüşemediğim için sizin doktorda mert okumuşmuydu
Benim doktorum hikmet can dogruel di onlarida beni kontrele geldiklerinde görüyordum hepsinide tanıdım çok iyiler asistan doktor hepside ben sikayetlerimi anlatınca doktor karnıma baktı ona göre söyledi resimlerimi atayım öncesi sonrası tabiki illaki iz kalıcak ama eskisi kdr olmucak zamanla iyileşme oluyormuş 1 seneyi bulur dedi doktor ama iyikide olmuşum sigara kullanmıyorum okdar rahatladım ki görünüşümden mutluyum artık o sarkık göbek yok

Selamlar ben Mayıs ayında oldum gerginlik vs devam ediyor sertlikte… ancak göbek deliğim düzelmedi yaptıranlarda durum nasıl acaba
Merhaba sertlik bendede var o zaman la geçiyor eskisi kadar kalmadı geçer merak etmeyin geçmiş olsun göbek deliği ne antibiyotik kremle sargı bezi minik yapıp deliğin içine koyuyormusunuz pansuman 2 güne bir yapıyor musunuz

Resim attım size umarım yapabilmiş imdir

X