Karın germe ameliyatı oldum

Ben ankara'dayım acaba İzmir'e doktordan randevu alsam gelsem ameliyat olsam dönebilir miyim çok mu zor olur orada yanıma illa bir refakatçi gerekir mi bilemiyorum çok pahalı Ankara'da çünkü
Yaninds refakatçi olmalı ankara da devlet hastanesine gittin mi çünkü ortalama fiyatlari aynı oluyor 3 gün en az kaliyorsun bi sorun olmazsa kimsesiz olmaz gibi

3 4 hafta çok uzun değil mi ya dik durmamak için ben 3 gün hastanede yamuk durdumda belim mahvoldu
Mbr karın germe ameliyatı olmak istiyorum süreci nelerdir protokolleri toplamda mide ameli yatlıyım antalya'da olmak istiyorum doktorlarınız nasıldı kendim Fethiye'de yaşıyorum işlem ücretleri kişiye göremi yardıcı olursanız çok sevinirim

Sizde olursunuz inşallah ameliyatı istediğiniz gibi mutlu olursunuz rabbim evlatlarınizi size bağışlasın
Mbr karın germe ameliyatı olmak istiyorum süreci nelerdir protokolleri toplamda mide ameli yatlıyım antalya'da olmak istiyorum doktorlarınız nasıldı kendim Fethiye'de yaşıyorum işlem ücretleri kişiye göremi yardıcı olursanız çok sevinirim

Önce muayene olursanız doktorunuz size ne olup ne yapacağını daha sağlıklı bir şekilde anlatır herkesin bünyesine göre farkli oluyor benim tam karın germe ve liposuction ameliyatı yaptı doktorum sonuçtan çok memnunum doktorumda çok iyi fiyat bilgisinide muayenede söylüyor kabul ederseniz oluyorsunuz

Doktor'un uzun adı ne acaba randevuyu ona göre alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…