Karın germe ameliyatı oldum

Şu dudak kenarlarim icin hafif kulağin ordan cekiyorlar ya sorcam zaten illa yaptircam demiyorum olursa neden olmasin dolgu botoks da ucuz degil :)

Rica ederim evet doktor bakıp öyle size bilgi veriyor

Şu dudak kenarlarim icin hafif kulağin ordan cekiyorlar ya sorcam zaten illa yaptircam demiyorum olursa neden olmasin dolgu botoks da ucuz degil :)
Diğer işlemlerde çok pahalı artık.
Rica ederim evet doktor bakıp öyle size bilgi veriyor
Bakalım ne diyecek randevu almaya çalışayım önce,birde ne kadar süre beklediniz ameliyat için.

Kombin ameliyatlar yapiyorlar tabi ama bu sana zor biraz canım kalça nedur kız göt mü ekleticen gel spor yap spor
Ya yok benim zaten yeterince var işte fazla olanı birazcık aldırmak istiyorum eheheheeh
Bi de ben zaten vücut geliştirme sporu yapıyorum, vücudum iyi ama sezeryandan sarkan göbek ve emzirmekten sarkan memeler gitsin. Gitmişken azıcık minicik aldırcam popodan yağları ama işte çok zor çok

Lipoda yapıyorlar zaten gitmişken hepsini öğrenirsin ooo vucut gekistirme sporu mu bende spor yapiyorum diyorum neyse bende az ağırlik kaldirmiyorum hakkımı yemim

Diğer işlemlerde çok pahalı artık.

Bakalım ne diyecek randevu almaya çalışayım önce,birde ne kadar süre beklediniz ameliyat için.
1 ay olmadı çağırdılar bir hastasi iptal olmuştu ilkinde müsait değildim birdaha ki zamana ne zman çıkarsa hasta iptali olursa beni aricaklardi aradılar yine uzun sürmeden gorumcemler le görüştüm cunki baktığım iki çocuğum birde kayın validem vardı alzheimer hastası konuştuk anlaştık onlar çocuklara anneme baktılar bende ameliyat oldum ama yanımda kalacak refakatcim yoktu yanlız başıma kaldım yardım edenim hep oldu hastaların bakıcıları falan

Çok uzun bir bekleme süresi olmamış en azından,iptal edilen hastalar oldumu sıra geliyor en azından.
Bakacak birilerin olması lazım hastanede,tek başınızada olmak zor olmuştur mutlaka.
Bende kimse yok,ancak özel oda durumları olursa eşim kalabilir,kızımbaşka yerde çocuğu okulda birde bebek bekliyor.

Hayırlısı olsun inşallah sizede yardımcı olan olur rabbim yardım eder sizede ummadiginiz anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…