Karın germe ameliyatı oldum

Aynen benim de düz ve sezeryandan 4-5 cm geniş. iki sezeryanım vardı onun izleri hiç gözükmüyor.
Benim de aynı ,o sezaryen dikisleri ve üst doku yok artık cunku oraları ✂️ 😆 bu arada 1 ay sonra falan rahat davranmayın egilip kalkarken,dikislerin uc kısımlarından açılma olabiliyor arkadasımın oldu.

Merhaba arkadaşlar:) 5 Kasımda lipo ve mini karın germe ameliyatı oldum. Bugün tam 3 hafta oldu. Sizin ödemleriniz ne zaman geçti? Özellikle dikiş kısmında çok ödem var. üst karında da ödem var. Çizgi yaptım demişti karın deliğin üzerine ama çizgi filan gözükmüyor. Normal midir? Korseyi sanırım 1.5 ay taktınız değil mi?
Ben de 12 kasımda oldum dikiş üstünde yumru gibi şişlik var hafta sonu göbekten sıvı çekmişti şırınga ile doktor yeniden birikti heralde canım çok sıkıldı tam da dikiş yerinde baskı yapıyor😞

Ben de 12 kasımda oldum dikiş üstünde yumru gibi şişlik var hafta sonu göbekten sıvı çekmişti şırınga ile doktor yeniden birikti heralde canım çok sıkıldı tam da dikiş yerinde baskı yapıyor😞
Çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın geçer inşallah

Geçmiş olsun dren erken mi cıkmıstı acaba?

Üzülmeyin geçer inşallah morelinizi yüksek tutun başka şeyler iyi düşünün inanın benimde dirençlerin çıktığı yerden birini çıkardılar diğerini çıkarmaya çalışırken kablo içinde koptu bidaha ameliyat olmak zorunda kaldım ama yinede morelimi bozmadım çok acı çekmiştim

3. Günü çıkarmıştı. Dren yerinden bir süre sıvı gelmeye devam etmişti . 5. Gün kesildi sanırm
Benim doktorum dreni 1 hafta tuttu.Bu arada kendisi arkadasım olur.Sordugumda erken cıktıgında karında seroma yani sıvı birikimi olur cekmem gerekir demisti.
Ameliyat sonrası drenin erken kaynaklı cıkmadıgında da bu durum olabiliyormus bazen.Siz doktorunuza yeniden söyleyin cunku birkaç kere cekmesi gerekebilir.Dikis yerini zorlarsa iyilesme icin de gecikme olur.

Üzülmeyin geçer inşallah morelinizi yüksek tutun başka şeyler iyi düşünün inanın benimde dirençlerin çıktığı yerden birini çıkardılar diğerini çıkarmaya çalışırken kablo içinde koptu bidaha ameliyat olmak zorunda kaldım ama yinede morelimi bozmadım çok acı çekmiştim
Çok gecmis olsun talihsizlik olmus.Sonuclar güzel olsun da bu islemler risk hep komplikasyonlar olabiliyor iste maalesef.

Teşekkür ederim inşallah bozmamaya çalısacağım. Siz iz kremlerine ne zaman başladınız. Bir de dikiş yerlerinzde acı oluyor muydu

Teşekkür ederim inşallah bozmamaya çalısacağım. Siz iz kremlerine ne zaman başladınız. Bir de dikiş yerlerinzde acı oluyor muydu
Korseyi çıkardığım an başladım 6 hafta doldu doktor iz kremi iki günde bir sürün dedi diğer kremleride sürüyorum thiocilline batcroban fito kremleri sürüyorum iyi geliyo akşamdan yapıyorum üzerine sargı bezi kapatıyorum sabahı çıkarıyorum sürmüyorum

Dikislerimde hiç acı yoktu ama iç yerlerinde iğne batması gibi yanma gibi bişi olup geciyordu sanırım iç yerlerimde iyileşiyor

Korseyi çıkardığım an başladım 6 hafta doldu doktor iz kremi iki günde bir sürün dedi diğer kremleride sürüyorum thiocilline batcroban fito kremleri sürüyorum iyi geliyo akşamdan yapıyorum üzerine sargı bezi kapatıyorum sabahı çıkarıyorum sürmüyorum
Benim doktor 2. Haftadan itibaren günde iki kez iz kremini sür dedi. Başladım ama bana da erken geldi . Çoğunluk bir ay sonra başlamış sürünce hassaslık oluşuyor ben de biraz beklicem iz için

Bana da doktor 2. hafta itibariye iz kremini sür dedi. bepathene scar jel kullanıyorum günde iki kez. bir haftadır sabah akşam sürüyorum. günde 2 kezde masaj yapmamı söyledi ödemi dağıtmak için. Bazıları da ödem gitsin diye bromelian kullanıyor, ben kullanmadım.

Bana da doktor 2. hafta itibariye iz kremini sür dedi. bepathene scar jel kullanıyorum günde iki kez. bir haftadır sabah akşam sürüyorum. günde 2 kezde masaj yapmamı söyledi ödemi dağıtmak için. Bazıları da ödem gitsin diye bromelian kullanıyor, ben kullanmadım.
Bana da bepanthene scar jel verdi .Aynı şekilde 2 gün masaj dedi bio oil yağ ile. Ama ben karnıma sürdükten sonra dikişin bi yerinde kızarıklık oluştu ve acıdı epey o yüzden birqz beklicem iz kremi için ona bağladım.

Ben 2 Ekim 2024 de karın germe ve liposuction ameliyatı oldum 23 gündeyiz dikiş yerimde baya bir sertlik var o geçici midir birde tam düz duramıyorum hafif bı boyun kısmında kambur kalıyorum düz durmaya çalışsam da olmuyor yara dikiş Yeni olduğundan gerginlik var sizce düzelir dik yürür müyüm bende kafamı çok taktım
Bende 19 Kasım'da oldum 10 günlüğüm direnleri vajinamin ustune takmislar çıkardılar aşırı derecede şişlik var vajinamin tras kisminda ve koyu renkte kanama oluyor o deliklerde normal mi bu durum doktor her boka normal dio

X