Karın germe ameliyatı oldum

gkmnbjk90

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
22
13
34
Ben 2 Ekim 2024 de karın germe ve liposuction ameliyatı oldum 23 gündeyiz dikiş yerimde baya bir sertlik var o geçici midir birde tam düz duramıyorum hafif bı boyun kısmında kambur kalıyorum düz durmaya çalışsam da olmuyor yara dikiş Yeni olduğundan gerginlik var sizce düzelir dik yürür müyüm bende kafamı çok taktım

Ben 2 Ekim 2024 de karın germe ve liposuction ameliyatı oldum 23 gündeyiz dikiş yerimde baya bir sertlik var o geçici midir birde tam düz duramıyorum hafif bı boyun kısmında kambur kalıyorum düz durmaya çalışsam da olmuyor yara dikiş Yeni olduğundan gerginlik var sizce düzelir dik yürür müyüm bende kafamı çok taktım
Çok geçmiş olsun 6 hafta geçtikten sonra düz yurursunuz hiç merak etmeyin

Dikiş yeri sert olmasida normal 3 ay a kadar normale döner 6 aydan sonrada dikiş yerinin rengi açılır demişti doktorum bana

Çok geçmiş olsun 6 hafta geçtikten sonra düz yurursunuz hiç merak etmeyin
Çok teşekkür ederim ☺️ dik durmaya ve rahat hareket etmeye başladım banyomu rahat yapıyorum sürekli pansumanı yapıyorum ve dikişler iyileşmeye başladı buda beni birazdaha rahatlattı yorumunuz beni mutlu etti çok teşekkür ederim

Dikiş yeri sert olmasida normal 3 ay a kadar normale döner 6 aydan sonrada dikiş yerinin rengi açılır demişti doktorum bana
Korse takmaya devam ediyorum ne zaman korseyi doktor çıkar derse o zaman çıkartırım birde yara yerlerim çok kaşınıyor

21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim 🤣 dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem :KK53:

Bende sizin gibi aynı 1 ay tam dolmadi kasımın 2 sinde 1 ay olucak korse takılı geziniyorum ama dik durmaya başladım harketler düzene girdi sık sık banyo yapıyorum dikişler geçmeye başladı kabuk bağladı döküyor paansuman yapıyorum sertlik çok kalmadı geçti sayilir hiç durmuyorum sürekli biseyler le uğraşıyorum yemek vs okula çocukları getir götür sizede geçmiş olsun kendinizi nasıl rahat hissediyor saniz o şekilde yapın ☺️🌹

21inde ameliyat oldum bana kalsa ikinci gün dik duracaktim 🤣 dr lar kızıp durdu neyse bugun 10. Gün heralde gayet normal hayatima devam ediyorum 1 ay korse takicakmisim ben zaten 6 hafta dolunca spora baslicam öyle aylarca ödem sertlik geçsin diyr bekleyemem :KK53:
Sizin nasıl oldu ameliyat kesik nerden başlıyor

Şimdilik boyle

Eklentiler

• 20241027_104104.jpg
    20241027_104104.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 73
geçmiş olsun bana özelden fiyat atar mısınız? bu ameliyatı devlette olan var mı? varsa doktor önerir misiniz? fiyat ve doktor araştırıyorum herkese teşekkür ederim.

ağrıdı mı çok? acıdan korkuyorum ama olmayı da çok isterim.

geçmiş olsun bana özelden fiyat atar mısınız? bu ameliyatı devlette olan var mı? varsa doktor önerir misiniz? fiyat ve doktor araştırıyorum herkese teşekkür ederim.

Ben devlet hastanesinde olsun incik cincik hersey dahil 22bine falan denk geldi bosuna gidip dısarlarda o fiyatlari vermeye gerek yok. Benim 10 gun anca oldu ben bu konuda nazsiz biriyim ameliyatin aksamina gayet iyiydim agrim falan yoktu :KK66: izmirdeyim ben

Aydın yakın atatürk eğitim araştırma meltem ayhan oral hanıma oldum çok tatli bir dr pek goremesende :KK53: ama asistanları çok ilgili 3 gün tek kişilik odada kaldim çok rahattı

Bende gostepe Süleyman yalçın şehir hastanesinde oldum devlet ama estetige girdiği için ücret veriyorsun 16.90 bin TL'ye oldum ama korse vs 20 ye yakın oldu benimde canım hic acımadı ama dranejleri çıkarırken icden bir yanma oluyo geciyo ama bende sağ çıktı sol çıkmadı çekerken doktor içinde koptu kaldı bide öyle küçük operasyon geçirdim

Çok güzel olmuş benim böyle değil biraz yamuk kesmişler 4 Kasım'da muayene olduğumda sorucam neden böyle diye
O dokuya gore değişiyordur benle birlikte olan biri vardi onu ters t şeklinde kesmişler ben 2 yıla yakindir spor yapiyorum sadece yağli bir deri klmişti altta üstte hiç mudahele edilmedi üstlerim iyiydi

O dokuya gore değişiyordur benle birlikte olan biri vardi onu ters t şeklinde kesmişler ben 2 yıla yakindir spor yapiyorum sadece yağli bir deri klmişti altta üstte hiç mudahele edilmedi üstlerim iyiydi
Anladım bende kendime hep sorun yapıyordum bunu içim rahatladi korse takmiyormusunuz ben doktora sorduktan sonra cikirmayi düşünüyorum 1 ay olmasına az kaldı ondan sora rahatlicam inşallah

Anladım bende kendime hep sorun yapıyordum bunu içim rahatladi korse takmiyormusunuz ben doktora sorduktan sonra cikirmayi düşünüyorum 1 ay olmasına az kaldı ondan sora rahatlicam inşallah
Takıyorum tabi ki 1 ay dedi foto çekilmek icin yikanirken falan cikardiğim zaman cekiyorum :) önce sonra önemli benim için

X