çok teşekürederim cevabınız için sağoluun..:1hug:a.s.
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum kk ya.neyse gordumkı kullanan arkadaslar var memnun kalanlar cogunlukta sadece bır arkadasta reaksiyon gostermıs ama neden oldu onuda anlayamadım çoookk geçmiş olsun herseyden once moralının bozulmasına etkı ettıgım ıcın özürdilerim...gelelım bana yerimseniben ben yaklasık 4 aydır hergun duzenlı kullandım bu kantoronu ılk yazdıgımdan beri, evet dort ayın sonunda suan tek bır catlagım kalmamıs durumda çizgi dahi yok yani inanınki mümkün olsa size resim koyacam ama malum kocişim beni oyar kaydirigubbakcemile3 halada kullanmaya devam edıyorum ıyıce etkı etsınde bı daha sonradan cıkmasınlar kabus gibi akannehir ben tesadüfi bulmustum ama bu kadar etkılı olacagını tahmın etmıyordum.
bu arada paylasım için bana teşekkur eden arkadaşlara bende tesekkur edıyorum
geçmiş olsun sidneyy acaba bu kantaron yağını sürerken çok dar falan mı giydin basıncla yumusayan bölgede tekrar o tip reaksiyonlar olabilir ...
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum kk ya.neyse gordumkı kullanan arkadaslar var memnun kalanlar cogunlukta sadece bır arkadasta reaksiyon gostermıs ama neden oldu onuda anlayamadım çoookk geçmiş olsun herseyden once moralının bozulmasına etkı ettıgım ıcın özürdilerim...gelelım bana yerimseniben ben yaklasık 4 aydır hergun duzenlı kullandım bu kantoronu ılk yazdıgımdan beri, evet dort ayın sonunda suan tek bır catlagım kalmamıs durumda çizgi dahi yok yani inanınki mümkün olsa size resim koyacam ama malum kocişim beni oyar kaydirigubbakcemile3 halada kullanmaya devam edıyorum ıyıce etkı etsınde bı daha sonradan cıkmasınlar kabus gibi akannehir ben tesadüfi bulmustum ama bu kadar etkılı olacagını tahmın etmıyordum.
canım senin adına çok sevindim.çook tebriklerr.ben zaten sırf sana inanarak başlamıştım bu işe.bana çok umut vermiştin.gözü kapalı hemen başladım.ama bi faydasını görmeyince çok kötü oldum.ya senin iyileşen çatlaklarının hiç olmazsa 1 cm nin bile resmini koysan inan çok mutlu olcam.o kadar küçük yerden kocan kızmaz heralde.sonuçta rumuzla girio herkes isim yok bişi yok yüzün de olmadıktan sonra ne zararı var ki..hiç kimse tanımaz.ama biz çok seviniriz.çünkü şuan inan gerçekten somut bişiye ihtiyacım var.inancım gitti benim.tabi yapmak zorunda değilsin.benimki sadece rica..çünkü moralim çok bozuk.artı kim somut bi sonuç gördüyse nolur bi resim koyun biriniz ufacık da olsa.
yanlış anlamayın ama bazıları iyileşmesede bizim moralimizi bozmamak için geçti diyo..kendide geçti sanıo psikolojik etkilenio.halbuki geçen hiçbişi yok.yani kesin geçti diyen bizleri sevindirsin resimlerle...nolur artık mutlu olalım...ve inanın ufacık resimlerden kimse kimseye kızmaz.:gitme:
canım ya gerçekten zor durum hayal kırıklığı.seni anlıyorum ama eski çatlaklı halini görmedinki iyileşmiş halini bilesin.hani bazı arkadaşlar geçti diyomuş ya o zaman kendi karnını değilde başkasınınkini gönderir nasıl anlayacanki:uhm:en iyisi yine deneme yanılma yöntemi inşallah biran önce kurtulursun şu çatlaklardan a.s.[/QUOTE
canım ya çok saol bitanesin:1hug:.napıcaksın umut işte.sadece dürüstlüğe güveniyorum.yapcak bişi yok
vicdanlı olan yapmaz.
evet canım benim aldığım pembemsi,kırmızıya yakın biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?