Çatlaklar Karın Çatlağına Yeni Çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
çok teşekürederim cevabınız için sağoluun..:1hug:a.s.

rica ederim tatlım sen badem yağı sur bol bol kı fazla catlama ben surdum gercı bı ıse yaramadı ama bı ark bana cok tuylenırsın cok surme demıstı keske dınlemeseydım onu az suruyodum neyse benım ıcın cok gec artık tuylensende sur catlamaktan daha ıyıdır...

badem yağı tüylendirir arkadalar oluşmamış çatlağa en iyi yağ kakao yağı biraz kokusu kötü ama muhteşem benim karnım ikiz hamilelik gibi büyüktü aktar tavsiye etti 4.aydan başladım sürmeye çatlak oluşumuna meyilli bir cildim olmasına rağmen tek bir çizik bile olmadı ama göğsüme sürmeyi akıl edemediğim için orada zaten ergenlikte biraz vardı hamileliktede arttı.şimdi kantoron yağını deneyecem ama hala emziriyorum acaba bir sorun olurmu ne dersiniz?

evet cnm her gece yatmadan önce sürdüm 2-3 gün sonra gelişmeleri fark ediyorsun zaten ben artık sabah akşam süreceğim.bu arada göğüslerede uyguluyorum ben onlarda çatlak çok küçük olduğu için birden büyüynce çok çatladılar hiç bir kötü sonuç almadım.ama karında daha çabuk etki etti.ama göğüslerede devammm:)umarım sorularınıza cvp olmuştur.ayrıca badem yağını hamileyken 9ay boyunca hiç aksatmadan sürdüm 8.aya kadar bişey yoktu son ay çatır çatır çatladım ayrıca tüylendiğimle kaldım hiç bir işe yaramadı yani.bence hamile olanlar kakao yada buğday yağı kullnsınlar tüylendirici etkiside yok onlarınnn....

arkadaşlar 12. ayın 7. sinde başladım sabah akşam sürüyodum ama 3 gün önce bıraktım miğde bulantısı başladı bende başak bişe yüzündendir büyük bi ihtimalle ama kokusu iğrenç ve iştahımda kapalı olduğun dan korktum dahada iştahım kesilirdie çünkü 48 kiloyum kullanırken kaşıntı verdıda pek sallamamıştım ama bıraktım hala çok kötü kaşınıo sürdüğüm yerler kullanan arkadaşlar sizdede var mı bu kaşıntı yaa,rejene renuee ilvini salyangoz kremi kullandım daha önce, işe yaramayınca maddecal acnelsa da kullandım ondada kaşıntı ve tahriş çok oldu bırakmıştım çokmu üstüstemi kullandım ki :uhm: bu arada mucize olmadı kullandığım sürede ama inceldi gibi sanki hakkınıda yemiyim bu kantaron yağının ben haber vericem demiştim ondan yazıyorum kızlar kaşıntı geçmezse bi kaç gün daha doktora gidicem

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum kk ya.neyse gordumkı kullanan arkadaslar var memnun kalanlar cogunlukta sadece bır arkadasta reaksiyon gostermıs ama neden oldu onuda anlayamadım çoookk geçmiş olsun herseyden once moralının bozulmasına etkı ettıgım ıcın özürdilerim...gelelım bana yerimseniben ben yaklasık 4 aydır hergun duzenlı kullandım bu kantoronu ılk yazdıgımdan beri, evet dort ayın sonunda suan tek bır catlagım kalmamıs durumda çizgi dahi yok yani inanınki mümkün olsa size resim koyacam ama malum kocişim beni oyar kaydirigubbakcemile3 halada kullanmaya devam edıyorum ıyıce etkı etsınde bı daha sonradan cıkmasınlar kabus gibi akannehir ben tesadüfi bulmustum ama bu kadar etkılı olacagını tahmın etmıyordum.
bu arada paylasım için bana teşekkur eden arkadaşlara bende tesekkur edıyorum

ya gerçekten çok güzel bir gelişme çok sevindim ya anlatamam bende aldım ve kullanmaya başlıycamm çaresi yok deniliyor ama şunu anladım ki düzenli kullanmak sabır göstermek lazım paylaşımın için çok teşekkürler melix01kaydirigubbakcemile3

nemutlu sana darısı bize inşallah bu güzel paylaşımı bizlerle paylaştığın için bende teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5

canım senin adına çok sevindim.çook tebriklerr.ben zaten sırf sana inanarak başlamıştım bu işe.bana çok umut vermiştin.gözü kapalı hemen başladım.ama bi faydasını görmeyince çok kötü oldum.ya senin iyileşen çatlaklarının hiç olmazsa 1 cm nin bile resmini koysan inan çok mutlu olcam.o kadar küçük yerden kocan kızmaz heralde.sonuçta rumuzla girio herkes isim yok bişi yok yüzün de olmadıktan sonra ne zararı var ki..hiç kimse tanımaz.ama biz çok seviniriz.çünkü şuan inan gerçekten somut bişiye ihtiyacım var.inancım gitti benim.tabi yapmak zorunda değilsin.benimki sadece rica..çünkü moralim çok bozuk.artı kim somut bi sonuç gördüyse nolur bi resim koyun biriniz ufacık da olsa.

yanlış anlamayın ama bazıları iyileşmesede bizim moralimizi bozmamak için geçti diyo..kendide geçti sanıo psikolojik etkilenio.halbuki geçen hiçbişi yok.yani kesin geçti diyen bizleri sevindirsin resimlerle...nolur artık mutlu olalım...ve inanın ufacık resimlerden kimse kimseye kızmaz.:gitme:

canım ya gerçekten zor durum hayal kırıklığı.seni anlıyorum ama eski çatlaklı halini görmedinki iyileşmiş halini bilesin.hani bazı arkadaşlar geçti diyomuş ya o zaman kendi karnını değilde başkasınınkini gönderir nasıl anlayacanki:uhm:en iyisi yine deneme yanılma yöntemi inşallah biran önce kurtulursun şu çatlaklardan a.s.

kızlar size bir sorum olcak...
ben dün aktara yağın fiyatını sormak için gittim,adam yağı gösterdi sarı renk,bende sarı değil kırmızı kantaron olcak dedim o da sarı kantaron daha açık renkli oluyor ayçiçekyağı gibi kırmızısı daha koyu dedi.
sizin yağlar ne renk?
ne bileyim hafif te olsa bir kırmızılık olur diyorum....

merhaba melıx bende anneme elındekı sınır sıkısması ıcın kırmızı kantoron yagını almıstım. dogru duzgun kullanmadı kullansaydı belkı o da faydasını gorecektı. neyse gelelım bızım konuya. sımdı oncelıkle kılolumusun kac kılosun arkadasım, 4 ay oncekı vucut olculerıne mı sahıpsın, bıraz ıncelma falan da oldu mu.. benımde kalcalarımda catlaklarım var ınsallah ıyı gelır deneyecegım...tesekkurler..canım

bende pembemsi olur kırmızıya daha yakın dedim ama benim aldığım kullandığımda koyu sarı böyle kahverengiye yakın aktar sarı kantaron otu var ama onun yağı yapılmıyor yağı yapılan kırmızı kantaron bu dedi bende onu aldım kullanıyorum.işe yarıyor bayağı iyileşme var benim 10 gün filan oldu devam edenler ne durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…