- 27 Mart 2008
- 602
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
didsim ben 5 gün falan oldu kullanıyorum
yağı hemen emiyor zaten inan hiç bir yerine bulaşmıyor.gerçi ben egzersiz ve yürüyüş yaparken tayt tişört giyiyorum zaten kirleniyorsa o kirleniyor ama hiç yağ izi falan yok
peki miktar olarak ne kadar sürüyosun canım :uhm: pekiii streç sarsak üstüne nasıl olur bide , bunalttıysam özür a.s.
falla şekerim ben o kadar spor yaptım rejim yaptımmm ama yinede önde ki karın sarkıklığından kurtulamadım iki çocuktan sonraa.... çareyiii karnımı gerdirmekte buldummmm şu annn 1.5 ay olduuuuu ama çok memnunummmmmm.))
kizlar findik yaginin tüylenme yaptigi dogrumu bizde baslicazda bir arkadasimla size sormadan baslamayalim dedim
efet yapıyor.. bir dönem saç dökülmesi sorunu yaşamıştım.. o zaman bana aktardan bi karışım hazırlatmıştı bir arkadaşım ve için de fındık yağıda var.. saça iyi geliyormuş.. tüy köklerini besleme özelliği var..
yada şöle söliyim , hemen bütün yağların tüy besleme özelliği var malesef..çok azı bu özelliği barındırmıyor..
tecrübeyle sabittir :)