• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN AĞRISI VE ŞİŞLİK

Gluteni bırakıp her öğün ekmek yiyebilirsiniz. Glutensiz undan ekmek yaparsınız. Mısır unundan da olur. Hatta mayasız ekmek de yapabilirsiniz. Gluten ve maya intoleransı yaygınmış sanırım. Ama sizin başka gıdaya da olabilir. Domates veya bibere bile olabilir. İnek sütü de yaygın sanırım. Şüphelendiğiniz gıdaları birer hafta arayla hayatınızdan çıkarıp etkilerine bakabilirsiniz.

bayadır süt içmiyorum canım. elimden geldiği kadarıyla gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum. domates yazın severim ama şişlik yapmıyor sanırım biber sevmem karnım doysun diye yemekte varsa yerim ayırmam. bu ekmeği bi deneyim artık. sorun arada oluyor ama çözüm bulmam gerekiyor. doktor da birşey demiyor zaten gitmem de saçma geliyor. birşeyde çıkmıyor zaten.

Yemiyeceksin canım, bunun başka çaresi yok: gluten de aynı sigara ve şeker gibi bağımlılık yapıyor. 1 haftaya alışırsın.

Makarna ve ekmeği tamamen hayatından çıkar. Ya da netten araştır, geçen bir arkadaş söyledi Siyez buğdayına bak.
Evet benimde şişlik oluyo gün içinde bol su içip ekmek yemezsem karnım dümdüz oluyo. Kendim düşünmüştüm bunu ama net birşey koyamamıştım ;)

bu an yine şişlik ve ağrı başladı. yerimde duramıyorum. ALLAH sabır versin. hiç birşey yapmadan geçiyor ...

herkese teşekkür ederim iyi akşamlar ben çıktım ....bi çözüm varsa yazarsanız sevinirim. belki biri olmazsa biri olur...hepsini deneyecem artık sırayla

Canım bende aynı sorunu yaşadım evet ekmek falan azaltılmalı ama en faydalı gelen şey akşam 6 6,5 tan sonra bir şey yememek 3 gün içinde normale dönüyorsun ve ne şişlik ne de o ağırlık hissi oluşmuyor bir daha

Canım bende aynı sorunu yaşadım evet ekmek falan azaltılmalı ama en faydalı gelen şey akşam 6 6,5 tan sonra bir şey yememek 3 gün içinde normale dönüyorsun ve ne şişlik ne de o ağırlık hissi oluşmuyor bir daha

teşekkür ederim yorumunuz için geç dönüş yaptım kusura bakmayın. bende yemiyorum akşamları ekmegi azaltım ama yine oluyor.

Back