Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahahahaha, valla eşim daha 2 saat kadar önce sordu "güreşe var mısın, güreşiyor muyuz?" diye. En son annem bendeyken güreşmiştik.
Ha bu arada konuya hakim olmayanlar güreşmeyi benzetme amaçlı kullanılan sevişme falan sanacak, yok değil, bildiğimiz güreşme; ata sporu olan
En son ayı boğan konumuna aldım, pes dedirttim; onun öcünü alacak güya
Yarın rövanş sonucunu yazarım yendim mi yenildim mi
Konuya dönecek olursak, aslında bu tarz haberlerin bir süre çoğalmasını isterim. Şiddet yanlısı olduğum için değil, şu sebeple:
Gerek haberlerde sık sık çıkan eski karısını öldürdü, boşanmak isteyen eşini 13 kere bıçakladı haberleri nedeniyle, gerek iyi hal indirimi, bilmem ne indirimi oluşu ve erkekleri caydıracak sonuç olmadığı için, bari bu tarz haberler bir süre çoğalsın ki biraz da erkekler çekinsin.
Her türlü tacize, şiddete maruz kalan kadınlar. Belki bu sayede biraz rahat nefes alırız.
kavun kokusu
, bende bazen azinca esimle güresiyorum, bak vallahi bir yerini kiricam, azma diyip duruyor. Isin kötüsü elimden korkuyorum, calisamam diye, yoksa cok severim tekme tokat giriseyim ama ne yazikki lanet olsun erkeklerin kuvveti bizden cok be güzelim, yani ne yapsakda kas yönünden kaybediyoruz. Ama yilmak yok, yemin ediyorum güresmek veya kuvvet denemeleri insani zinde yapiyor ... zaten hiperaktifim, cok iyi spor oluyor
kavun kokusu
, bende bazen azinca esimle güresiyorum, bak vallahi bir yerini kiricam, azma diyip duruyor. Isin kötüsü elimden korkuyorum, calisamam diye, yoksa cok severim tekme tokat giriseyim ama ne yazikki lanet olsun erkeklerin kuvveti bizden cok be güzelim, yani ne yapsakda kas yönünden kaybediyoruz. Ama yilmak yok, yemin ediyorum güresmek veya kuvvet denemeleri insani zinde yapiyor ... zaten hiperaktifim, cok iyi spor oluyor
kavun kokusu
Canım normalde elbette öyle, ama ben çok spor yaptım zamanında, temelim sağlam, sırt, bacak kaslarım ortalama bir kadın gücünde değil. Bir de düzenli şınav çekmeye başladım, 1-2 aya kol kaslarımı da toparlarım. Şimdilik 30 tane çekebiliyorum. Artık boksu bıraktık, ikimizin de eli ağır, görülmeyecek yerleri hedef alsak da arada kaçıyor; adımız çıkacak bunu karısı dövüyor, bunu kocası dövüyor diye Taşındığımızda eve kum torbası almaya karar verdik, tavandan sarkıtıp ona dadanacağız Boksu sadece izliyoruz artık
Elin ayarı kaçmayacaksa cidden her çifte öneririz, biz çok eğleniyoruz.