• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Karım beni balayında bile dövdü'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
'Karım beni balayında bile dövdü'
İstanbul'da özel bir şirkette çalışan Oğuz Ç. (36), 7 yıllık evliliği boyunca şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi Dilek Ç.'den (37) şikâyetçi oldu.
Sitene Ekle
-karim-beni-balayinda-bile-dovdu--6424954.Jpeg

Eşinin kafasını kül tablasıyla yaran Dilek Ç., 5 ay hapis cezasına çarptırılırken, evi terk eden koca Oğuz Ç., "Artık dayanamıyorum" diyerek İstanbul Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.

Oğuz Ç., "Karım beni balayında bile dövdü. Sürekli bana terlik atıyor. Uyurken bile dayak yedim" iddiasında bulundu.

Karşı boşanma davasıyla eşinden 200 bin lira isteyen Dilek Ç. ise eşine şiddet uygulamadığını öne sürdü. Dilek Ç., Oğuz Ç.'den tazminatın yanı sıra çocuğu ve kendisi için de aylık 2 bin lira nafaka talep etti.

Dilek Ç., "Ben eşime şiddet uygulamadım. Tartışmalarımız karşılıklı olmuştur. O da bana şiddet uyguladı. Sürekli internette başka kadınlarla konuşup, beni aldatıyor. Evi terk ettiğinde bizim evdeki interneti keserek yeni taşındığı eve bağlattı. 7 yıllık evliliği bitiriyor ama tek derdi internet" diye konuştu. Çiftin boşanma davası sürüyor. (Sabah)
http://www.milliyet.com.tr/-karim-beni-balayinda-bile-dovdu--gundem-2167558/

ayy tam üzüldüm yazıcam yazmak istemiyorum alıyor beni bir gülmek. içimden oh olsun demek geliyor. şöyle hem şaşırıp hemde göbek atasım geldi...:KK49::KK49:

yanlız bu internetten flört ciddi bir hastalık olsa gerek kapılan kurtulamıyo

Haa demek ki neymiş; geçen gün açılan "boşanmalar neden artıyor?" konusuna kapak olacak bir habermiş.
Orada çoğu kişi kadının ekonomik özgürlüğü olduğu için artık erkeği çekmediğinden falan dem vurmuştu, alın size bir melek:KK52:

Bence bazilari bu siddet olayini kullaniyor...
hem erkek hem kadin kismi...

Belki adam kendi dövüp, boşanmaya kalksalardı acaba, dövdüm dermiydi? Kadın karşılıklı demiş.. El kaldıran adama kadınında aynı şekilde karşılık vermeside bence sakıncalı değil.. :KK48:Bence adam ben dayak yedim diyerek yani bunu dile getirerek nafakadan yırtmaya çalışıyordur..

Ablamizla gercekten tanismak isterdim. Bacim hele anlat nasil döverdin diye sormak isterdim... Cesur kadinlari cok severim. :KK45::KK45:

Dilek Ç., "Ben eşime şiddet uygulamadım. Tartışmalarımız karşılıklı olmuştur. O da bana şiddet uyguladı. Sürekli internette başka kadınlarla konuşup, beni aldatıyor. Evi terk ettiğinde bizim evdeki interneti keserek yeni taşındığı eve bağlattı. 7 yıllık evliliği bitiriyor ama tek derdi internet" diye konuştu. Çiftin boşanma davası sürüyor. (Sabah)

yani şiddet nedir kime neye yapılırsa bahanesi yok

karşılıklı ya da değil ancak internet durumu ilginç adama bak ayrılır ayrılmaz işk derdi internet olmuş

kadında bi ilginç beni sürekli aldatıyordu diyor ama ayrılmıyor

bi gariplik var bu haberde

bu olmadı chess beğenmedim başka haberlerle gel :63::KK53:

Belki adam kendi dövüp, boşanmaya kalksalardı acaba, dövdüm dermiydi? Kadın karşılıklı demiş.. El kaldıran adama kadınında aynı şekilde karşılık vermeside bence sakıncalı değil.. :KK48:Bence adam ben dayak yedim diyerek yani bunu dile getirerek nafakadan yırtmaya çalışıyordur..
mantıklı

bu haber benim aklıma bizim şerefsiz bir komşuyu getirdi kadını dövüyordu kadında dövülürken bunun yüzünü tırmalamış
gidip kendine darp raporu alıp tazminattan kurtulmuştu

gerdek gecesi dayak fantazisi yapmışlardı belkide:confused::confused: şaka bi yana da kadınlardan duymaya alıştığımız laflar

Bu kadar şehit haberlerinin içinde biraz gülümsedim bu habere
Şiddetin her türlüSüne karşıyız tamam da ne bilim tutamadım kendimi:KK70:

Back