Karı koca ilişkisi

Malesef böyle çok kadın var eşi isteksiz, çift terapisi öneririm

???

artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
O cinsellik dışında sorumluluktan kaçıyor mu? Çalışmıyorum faturayı kirayı ödemicem diyor mu? Bilemedim. Her gün istiyorsanız o da yorgun olabilir. Akıntınızla ne alaka onu da anlamadım.

???

artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor

Bu ne demek? Ne alaka? Akıntı sebebleri farklıdır 3 gün önce olmuş sanırsın 3 senedir yapmıyorsunuz 😂 kendi kendinizi tatmin edin o halde ölmezsiniz ya.
Eşinizi linç mi edelim yeri geliyor kadın da istemiyor yemek vs yapmayacağım ne demek ki? Evliliğiniz hiç sağlıklı değil. Regl iken bir hafta sizde iptalsiniz çevrimdışısınız adam ne yapsın hanımefendi az sakin olsanız mı? 😂

Hergün mü istiyorsunuz ki? herkesin dinamiği farklı belki de yorgun gerçekten bu aralar. Onlar çok kolay red edebiliyorlar o halde sizde edin yani.
Genelde kadınlar eder bızde tersi
O cinsellik dışında sorumluluktan kaçıyor mu? Çalışmıyorum faturayı kirayı ödemicem diyor mu? Bilemedim. Her gün istiyorsanız o da yorgun olabilir. Akıntınızla ne alaka onu da anlamadım.
her gun ıstemıyorum haftada 2/3 kez ıdeal zaten

Bu ne demek? Ne alaka? Akıntı sebebleri farklıdır 3 gün önce olmuş sanırsın 3 senedir yapmıyorsunuz 😂 kendi kendinizi tatmin edin o halde ölmezsiniz ya.
Eşinizi linç mi edelim yeri geliyor kadın da istemiyor yemek vs yapmayacağım ne demek ki? Evliliğiniz hiç sağlıklı değil. Regl iken bir hafta sizde iptalsiniz çevrimdışısınız adam ne yapsın hanımefendi az sakin olsanız mı? 😂
Neden kendımı tatmın edeyımkı evliyiyken ve genelde hep ben yanasıyorum öyle oluyor

Sureklı yorgunum dıyor hep ben ısteyınce ben yasanasınca oluyor yanassın azcık sanırsın ben adamım 😀

Size ilgisi azalmış o zaman. Renklendirin ilişkinizi özletin kendinizi vs. ya da. Konuyu detaylandırmazsanız kimse anlamaz sürekli yorgunsa siz başlatıyorsanız sorun yani nedenlerini ona.

Garip gerçekten. Uc gun evvel yaşamışsin hala benim hakkim benim hakkim. Azicik destek verseler bosanacaksin bu ne bacım? Az bi sakin olun. Bu gece yine yanaşin demek ki kocaniza gore daha isteklisin. Bu da kötü bir şey değil.

Neyse anlatamıyorum eşiniz bulsun çözüm 😂😂 düz duvara tırmancaksınız yoksa.
Garip gerçekten. Uc gun evvel yaşamışsin hala benim hakkim benim hakkim. Azicik destek verseler bosanacaksin bu ne bacım? Az bi sakin olun. Bu gece yine yanaşin demek ki kocaniza gore daha isteklisin. Bu da kötü bir şey değil.
Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı ya😀 o nazlı sanırsın ben adamım enterasan

X