Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karı koca aynı sevgiliyi paylaşıyor
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Bir de escinsellik var. Savaslara gidildiginde civelek denilen oglanlar sunuluyor yenicerilere ihtiyaclarini gorsunler diye. Boyle de dindar ve ahlaklilar iste. Ama sonra Cumhuriyet geliyor, halkin ahlaki bozuluyor.valla direkt ayetlere dokunacagım için kızarlar. sınırsız cariye hakkı vardır diyim bari. hatta bu cariyelerden her türlü faydalanılabilir. yani ayetin yalancısıyım, her görüşe de saygılıyım ayrıca
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
ilim irfan sahibi bir tarihçi harem hakkında fazla konuşmaz. Bilir ki kalın duvarlarla çevrili harem onu çeviren haremağlarının binaları ve diğer odalar ile âdeta ulaşılması zor bir kale gibiydi.
içinde değil etrafında dahi salavat getirerek gezerlerdi. Kapı üzerinde âyet ve hadisler vardır. ( Ki yabancı kitaplar bunu padisahlarimizin aşk mektubu diye anlatır. )
inanın zorunlu haller dışında girilmez bir kale gibiydi. Tabip girerdi mesela. Nasıl oluyor da kimse giremezken bu kadar bilgiye sahibiz?
Buna dair tek bir vesika bir belge var mı?
Padisahlarimizin erkeklikleri niye sorgulaniyor ki? Tek eşli ama çok metresli yaşanan hayatlar var günümüzde. .. Çok ahlâkî mi sence?
Krallar sevdiği kadınların heykellerini yaptırıp sarayların tepelerine astilar. Ama Hıristiyanlar bu yaşanmışligi tarihlerinde bıraktılar kim biliyor bunu yaptıklarını? Kadınları Raks ettirdiklerini?
onlar yaşanmış tarihlerini geride bırakırken biz asla yaşanmamış bir tarihi hayallerle süsleyip yazdık.
Bu nesil sizin bu Atalar sizin...
Osmanlı yi da Atatürk'ü de yerden yere vuran zihniyet tarih bilinci olmayan bir zihniyettir.
Bu konuda Fantezi kurmak kolay
mühim olan doğruyu söylemek.
ve görüyorum ki bu burada öyle zor ki...
içinde değil etrafında dahi salavat getirerek gezerlerdi. Kapı üzerinde âyet ve hadisler vardır. ( Ki yabancı kitaplar bunu padisahlarimizin aşk mektubu diye anlatır. )
inanın zorunlu haller dışında girilmez bir kale gibiydi. Tabip girerdi mesela. Nasıl oluyor da kimse giremezken bu kadar bilgiye sahibiz?
Padisahlarimizin erkeklikleri niye sorgulaniyor ki? Tek eşli ama çok metresli yaşanan hayatlar var günümüzde. .. Çok ahlâkî mi sence?
Krallar sevdiği kadınların heykellerini yaptırıp sarayların tepelerine astilar. Ama Hıristiyanlar bu yaşanmışligi tarihlerinde bıraktılar kim biliyor bunu yaptıklarını? Kadınları Raks ettirdiklerini?
onlar yaşanmış tarihlerini geride bırakırken biz asla yaşanmamış bir tarihi hayallerle süsleyip yazdık.
Osmanlı yi da Atatürk'ü de yerden yere vuran zihniyet tarih bilinci olmayan bir zihniyettir.
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Kimsenin Osmanliyi yerden yere vurdugu falan yok . Tarih bir bilimse eger diger tum bilimler gibi OBJEKTIF olmasini istiyoruz bu kadar basit! Kimsenin Avrupa sahaneydi, Osmanli kakaydi dedigi yok. Yalnizca muhafazakar kesimin Osmanli padisahlarinin dine uygun hayat yasadigini iddia etmeleri komik ve yanli. O donem Avrupali krallarin metresleri (kimileri kayitli, kimileri kayit disi), Osmanli padisahlarin da cariyeleri vardi. Alin size objektiflik. Ha bu arada asil fantezi Osmanlinin dine uygun bir hayat surdugunu iddia etmek bana kalirsa. Fazlasiyla desteksiz bir iddia. :)Bu nesil sizin bu Atalar sizin...
Son düzenleme:
ilim irfan sahibi bir tarihçi harem hakkında fazla konuşmaz. Bilir ki kalın duvarlarla çevrili harem onu çeviren haremağlarının binaları ve diğer odalar ile âdeta ulaşılması zor bir kale gibiydi.
sen çok yanlış gelmişsin. ben açıkçası padişahları bununla vuracak degilim. her kral her padişah yaptı bunu. ama yaptılar. cariye aldılar, bir sürü kadın aldılar... vs. yaptılar. kötü denir iyi denir normal denir beni baglamaz. senin açından normaldir, osmanlıya tapan için iyidir, cariyenin gözünden ise kötüdür belki de.
ama tutup da salavatlarla gezilirdi, osmanlı o kadar dindardı ki padişahları evliya gibiydiler çok adaletliydiler, halk ise evinin kapısını bile kilitlemezdi çünkü hırsız bile yoktu herkes kul hakkına çok riayet ederdi ve askerleri bile geçtikleri bahçelerden meyve alınca altın kesesi baglarlardı meyvelere karşılık... vs. gibi uyduruk hikayeleri anlatmayın.
osmanlıda çok ciddi güvenlik sorunları vardı en basitinden, kapı kilitleme hikayesi uydurma.
padişahlar içki de içerdi, cariyelerle zevki sefa da yaparlardı. hatta sanırım bayezid esrarkeşmiş gençliginde. çok enteresan gelecek belki ama fatih bi hrıstiyandı desem? istanbul'un şeriat kuralları yüzünden yagmalamanması esnasında adam oturmuş aglamış... annesinin adına kilise restore ettirdigi olayı... hem fatihin hem diger çogu padişahların mumyalandıgı... böyle şeyler de var. (mumyalanmak islamda yoktur)
kimseyi kötüledigimiz yok aslında. bunlar ortada olan şeyler.
ayrıca bunların atalarımız oldugu konusunda da çok ciddi şüphelerim var. koskoca osmanlı hanedanı bizans tahtının devamı desem?
- 12 Kasım 2014
- 25
- 3
- 3
- 43
Çok şaşırtıcı ve gayet iddialı bilgiler rica etsem nereden öğrendiginizi kaynakçayı belirtirmisiniz bizde okuyup bilgilenelimsen çok yanlış gelmişsin. ben açıkçası padişahları bununla vuracak degilim. her kral her padişah yaptı bunu. ama yaptılar. cariye aldılar, bir sürü kadın aldılar... vs. yaptılar. kötü denir iyi denir normal denir beni baglamaz. senin açından normaldir, osmanlıya tapan için iyidir, cariyenin gözünden ise kötüdür belki de.
ama tutup da salavatlarla gezilirdi, osmanlı o kadar dindardı ki padişahları evliya gibiydiler çok adaletliydiler, halk ise evinin kapısını bile kilitlemezdi çünkü hırsız bile yoktu herkes kul hakkına çok riayet ederdi ve askerleri bile geçtikleri bahçelerden meyve alınca altın kesesi baglarlardı meyvelere karşılık... vs. gibi uyduruk hikayeleri anlatmayın.
osmanlıda çok ciddi güvenlik sorunları vardı en basitinden, kapı kilitleme hikayesi uydurma.
padişahlar içki de içerdi, cariyelerle zevki sefa da yaparlardı. hatta sanırım bayezid esrarkeşmiş gençliginde. çok enteresan gelecek belki ama fatih bi hrıstiyandı desem? istanbul'un şeriat kuralları yüzünden yagmalamanması esnasında adam oturmuş aglamış... annesinin adına kilise restore ettirdigi olayı... hem fatihin hem diger çogu padişahların mumyalandıgı... böyle şeyler de var. (mumyalanmak islamda yoktur)
ayrıca bunların atalarımız oldugu konusunda da çok ciddi şüphelerim var. koskoca osmanlı hanedanı bizans tahtının devamı desem?
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Hadi senin dediğin doğru olsun.sen çok yanlış gelmişsin. ben açıkçası padişahları bununla vuracak degilim. her kral her padişah yaptı bunu. ama yaptılar. cariye aldılar, bir sürü kadın aldılar... vs. yaptılar. kötü denir iyi denir normal denir beni baglamaz. senin açından normaldir, osmanlıya tapan için iyidir, cariyenin gözünden ise kötüdür belki de.
Hadi ben yanlış gelmiş olayım.
Bi zahmet belge ve vesika ile belgelersen iddialarini. ..
Hakikaten destek verebilirim
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.849
- 1.223
- 52
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Yani Isvec'de bunun haber olmasini anlarim da Turkiye'de niye sasiriliyor bu habere?
Yasadigimiz cografyada cok normal cok eslilik.
Erkekler 4 kadin alabiliyorlar.
Bu sapkinliksa o 4 es olayi ne peki? Ya peki o cok ovundugumuz Osmanli padisahlarimizin koskoca haremleri vardi. Bir gece Ayse, bir gece Fatmai oteki gece Hayriye.... Lafa gelince herkes savunur ama Osmanliyi, bir de ustune ahlakli ilan eder.Adamlar bildigin seks alemi yapiyormus.
Cok ilginciz gercekten. Ben anlamadim bizim millet ne ayak.
Sevgili Mune. . Bu yazıya istinaden yazıldı
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Sevgili Mune. ..Burda da mı tarih? Konu tarihi değil ama.
Şunu aklımıza sokmamız lazım Tarih, ismi tarihe geçmiş insanlar kusursuz değiller, kusursuzmuş gibi görmek veya öyle göstermek insanları yanıltıcı yönlendirmemize sebep olur.
yukardaki yazıya istinaden yazıldı.
- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Yooo sonuna kadar okudum haberi. O 4 es olayinda sirf adam hepsiyle ayri ayri sevisiyor diye daha mi ahlakli? Biriyle Pazartesi, digeriyle Sali, otekiyle Carsamba.... Ben arada bir fark goremiyorum.
bize gösterildiği gibi şekliyle evet ahlaklı olmayabilir ,ama buradaki olay hele hiç ahlaklı değil.siz buradaki insanların nereden biliyorsunuz bir erkeğin sınırsızca eşi olmasını tasvip ettiklerini de şaşırıyor olmalarına ne ayaksınız diyebiliyorsunuz.siz ne ayaksınız da milletin neye şaşırıp neye şaşırmayacağına karar veriyorsunuz.
- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Ne karari ayol? Goren de sanacak mahkemeden sasiranlara celp yollamisim. Aradaki farki bana soylesenize? Bir erkegin 4 kadini bir eve alip, hepsiyle sevismesiyle, bu olay arasindaki ahlaki fark nerede? Ikisi de rezillik. Ve evet, cok esliligin bu kadar normal goruldugu ve hatta yasalarca korunuldugu, dini nikahlarla koruma altina alindigi bir cografyada bunun garip karsilanmasi ikiyuzlulugun daniskasidir. Bu ikiyuzluluk ne ayak?bize gösterildiği gibi şekliyle evet ahlaklı olmayabilir ,ama buradaki olay hele hiç ahlaklı değil.siz buradaki insanların nereden biliyorsunuz bir erkeğin sınırsızca eşi olmasını tasvip ettiklerini de şaşırıyor olmalarına ne ayaksınız diyebiliyorsunuz.siz ne ayaksınız da milletin neye şaşırıp neye şaşırmayacağına karar veriyorsunuz.
Son düzenleme:
- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558