• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karı koca aynı sevgiliyi paylaşıyor

Hadi kendiniz ne halt ederseniz edin de, bari sapkınlığınıza çocukları alet etmeyin...
Grup yaptıklarını ayan beyan yazmışlar bir de. İğrençlikten başka birşey değil.
Yasalar böyle sapkınlık içinde yetişen çocukların normal olamayacağını nasıl farketmez?

bunlarda gayet normal böyle seyler ben okumadan önce kesin alman dedim... iyice civigini cikarmislar:KK20:

çok eşitlikçi bi çok eşlilik olmuş ama. normalde 1 erkek bir sürü kadın... kadınların 1 er sevgilisi olur o da ortak kocaları. adamın ise bir sürü sevgilisi olur, bir sürü karısı var çünkü.

bunda ise kardeş payı olmuş. kadının 2, kocasının 2, diger adamın da 2 sevgilsii var. isveç gerçekten de çok eşitlikçi bi ülkeymiş canııım..

bu ilişki o evde yaşayan çocuklara öyle normalize ediliyor ki çocuklar ergen yaşa gelip gerçek ilişkinin böyle olmadığını öğrenince duvara toslayacak.

Yani Isvec'de bunun haber olmasini anlarim da Turkiye'de niye sasiriliyor bu habere?
Yasadigimiz cografyada cok normal cok eslilik.
Erkekler 4 kadin alabiliyorlar.
Bu sapkinliksa o 4 es olayi ne peki? Ya peki o cok ovundugumuz Osmanli padisahlarimizin koskoca haremleri vardi. Bir gece Ayse, bir gece Fatmai oteki gece Hayriye.... Lafa gelince herkes savunur ama Osmanliyi, bir de ustune ahlakli ilan eder.:KK70::KK70::KK70:Adamlar bildigin seks alemi yapiyormus.
Cok ilginciz gercekten. Ben anlamadim bizim millet ne ayak. :KK53:

2 erkek kadın erkekli kadın kadınlı erkek erkek erkege böö bu çok iğrençmiş kelimelerim karıştı yazarken :KK70::KK70:

Yani Isvec'de bunun haber olmasini anlarim da Turkiye'de niye sasiriliyor bu habere?
Bu sapkinliksa o 4 es olayi ne peki? Ya peki o cok ovundugumuz Osmanli padisahlarimizin koskoca haremleri vardi. Bir gece Ayse, bir gece Fatmai oteki gece Hayriye.... Lafa gelince herkes savunur ama Osmanliyi, bir de ustune ahlakli ilan eder.:KK70::KK70::KK70:Adamlar bildigin seks alemi yapiyormus.

haberin detayını tam okumadınız sanırım.üçü bir yatakta uyuyup gurup seks yapıyorlarmış.

haberin detayını tam okumadınız sanırım.üçü bir yatakta uyuyup gurup seks yapıyorlarmış.
Yooo sonuna kadar okudum haberi. O 4 es olayinda sirf adam hepsiyle ayri ayri sevisiyor diye daha mi ahlakli? Biriyle Pazartesi, digeriyle Sali, otekiyle Carsamba.... Ben arada bir fark goremiyorum.

Osmanlı Devletinin haremi ile Grup seksi aynı teraziye koymaniz ne kadar ahlâkî peki?

Osmanlı Devletinin haremi ile Grup seksi aynı teraziye koymaniz ne kadar ahlâkî peki?
Valla harem Islamiyet'e terstir. Istediginiz hocaya sorabilirsiniz. Kur'an'in neresinde yaziyor sinirsiz kadinla seks hakki? Haremde kac kadin vardi padisahin karisi olan?

Kim kiminle nasıl yani bu insanlar iyice sapitmaya başladı o_O töbe bismillah ıyykk iğrenç :KK43::KK43:

valla direkt ayetlere dokunacagım için kızarlar. sınırsız cariye hakkı vardır diyim bari. hatta bu cariyelerden her türlü faydalanılabilir. yani ayetin yalancısıyım, her görüşe de saygılıyım ayrıca :KK70:

Back