Yani Isvec'de bunun haber olmasini anlarim da Turkiye'de niye sasiriliyor bu habere?
Yasadigimiz cografyada cok normal cok eslilik.
Erkekler 4 kadin alabiliyorlar.
Bu sapkinliksa o 4 es olayi ne peki? Ya peki o cok ovundugumuz Osmanli padisahlarimizin koskoca haremleri vardi. Bir gece Ayse, bir gece Fatmai oteki gece Hayriye.... Lafa gelince herkes savunur ama Osmanliyi, bir de ustune ahlakli ilan eder.Adamlar bildigin seks alemi yapiyormus.
Cok ilginciz gercekten. Ben anlamadim bizim millet ne ayak.
Yooo sonuna kadar okudum haberi. O 4 es olayinda sirf adam hepsiyle ayri ayri sevisiyor diye daha mi ahlakli? Biriyle Pazartesi, digeriyle Sali, otekiyle Carsamba.... Ben arada bir fark goremiyorum.haberin detayını tam okumadınız sanırım.üçü bir yatakta uyuyup gurup seks yapıyorlarmış.
Yani Isvec'de bunun haber olmasini anlarim da Turkiye'de niye sasiriliyor bu habere?
Yasadigimiz cografyada cok normal cok eslilik.
Erkekler 4 kadin alabiliyorlar.
Bu sapkinliksa o 4 es olayi ne peki? Ya peki o cok ovundugumuz Osmanli padisahlarimizin koskoca haremleri vardi. Bir gece Ayse, bir gece Fatmai oteki gece Hayriye.... Lafa gelince herkes savunur ama Osmanliyi, bir de ustune ahlakli ilan eder.Adamlar bildigin seks alemi yapiyormus.
Cok ilginciz gercekten. Ben anlamadim bizim millet ne ayak.
Valla harem Islamiyet'e terstir. Istediginiz hocaya sorabilirsiniz. Kur'an'in neresinde yaziyor sinirsiz kadinla seks hakki? Haremde kac kadin vardi padisahin karisi olan?Osmanlı Devletinin haremi ile Grup seksi aynı teraziye koymaniz ne kadar ahlâkî peki?
Yaz yaz lutfen yaz. :) Bir sey olmaz.aslında tam burada konuya girip çok şey yazardım ama neyyysse.
Yok ya az politik ol, sorun cikmaz. Suya sabuna dokunmamaya calis, dokunmaya basladigin anda ''Tabi her goruse saygim var.'' deyip kac. Ingiliz usulu. :)yok ya kızıyorlar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?