- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Hayır.Benim sadece bu hesabım var ve o üye 2011 tarihinde o konuyu açmışİki üyeliğiniz birden mi var ?
Farklı üyeliklerle aynı konu açılmış
Düzeltme yapıyorum,2014 tarihinde açmış o konuyu, ben bu sorunu yeni yaşamaya başladım maalesef..Hayır.Benim sadece bu hesabım var ve o üye 2011 tarihinde o konuyu açmış
Kayboldu diye korktum ya, baska kargo sirketi kaybetmisti kargomu daDaha olduğunuz şehre gelmemiş demek.
Sürat kargo bunu hep yapıyor, elindeki malı 3 4 gün gezdirip duruyor.
Kaç tane firmayı şikayet ettim bu yüzden.kargonun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz tabi açarlarsa...
aynen bende özellikle arasla çok ugrastim valla şikayet etmediğim yer birakmadim anca şikayetlerle getirdiler çoğu şeyiKaç tane firmayı şikayet ettim bu yüzden.
Aynen bende arasla çok sorun yaşıyorum. Sürekli alışveriş yaptığım sitede arasla çalışıyor maalesef. Eve gelmeyip bulamadık diye mesaj atıyorlar.aynen bende özellikle arasla çok ugrastim valla şikayet etmediğim yer birakmadim anca şikayetlerle getirdiler çoğu şeyi
Aynen bende arasla çok sorun yaşıyorum. Sürekli alışveriş yaptığım sitede arasla çalışıyor maalesef. Eve gelmeyip bulamadık diye mesaj atıyorlar.
Doğru diyorsunuz valla dünden beri arıyorum, kimse açmıyor.kargonun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz tabi açarlarsa...
Artık kullanmam bendesurat kargo pismanliktir. daha pahali da olsa mng veya yurtici secenekleri varsa onu tercih ediyorum. suratse almiyorum baska siteden aliyorum.
surat kargo pismanliktir. daha pahali da olsa mng veya yurtici secenekleri varsa onu tercih ediyorum. suratse almiyorum baska siteden aliyorum.
Sürat kargo berbat aynen benim çocuklarımın künyeleri çalındı. Neye ugradigimizi şaşırdık. Bildiğin iki parmak girecek şekilde delmişler kutuyu sıkıştırıp patlatıp almışlar.Sürat mı? Allah yardımcınız olsun demek istiyorum.
2 kere alışverişim oldu bu kargo firması aracılığıyla. İlkinde gidip başka birine teslim etmişler pahalı bir çantamı ve ona keza makyaj fırçalarımı.. Hanımefendi de nasıl başarmışsa tarafından geri alınana kadar kullanmış! Çöp tabi hepsi. Midem bulandı çantayı bile başka birine verdim.
İkincisinde de barkoda su değmiş silinmiş şehir dışına gideceğim kargo bir türlü bulunduğu şehirden çıkmadı. Yani siz anlayın artık..