Kargoda İhbar İnişi Yok Ne Demek

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
Kızlar bir siteden kitap aldım, 10 gün sonra tedarik edildi kitaplarım, Cumartesi günü Sürat kargoya teslim edildi, ancak dünden beri kargo takibe bakıyorum , aktarmada duruyor ve “İhbar İnişi” yok yazıyor, bu ne demek bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Aynen bende arasla çok sorun yaşıyorum. Sürekli alışveriş yaptığım sitede arasla çalışıyor maalesef. Eve gelmeyip bulamadık diye mesaj atıyorlar.

Konu dışın da ama artık bunu yapamayacaklar haberler de gördüm evde olmasa bile arayacaklar kişiyi , eğer gelebiliyorsa yarım saat bekleyeceklermiş.

surat kargo pismanliktir. daha pahali da olsa mng veya yurtici secenekleri varsa onu tercih ediyorum. suratse almiyorum baska siteden aliyorum.

Bu kargo işi bence şans birazda o halde . Mng ile hiç çalışmadım bilmiyorum ama yazdığınız diğeri beni kaç kere sinir krizine sokmuştur . Daha bir kere evde olduğum halde kargomu kendilerinden alamadım . Gelmeden, evde bulunamadı diyiveriyorlar. Kargo Peşinden koşuyorum.
Eğer başka bir kargo seçme imkanım varsa kesinlikle bile isteye y.k ile çalışmıyorum :duduk:

Sürat mı? Allah yardımcınız olsun demek istiyorum.

2 kere alışverişim oldu bu kargo firması aracılığıyla. İlkinde gidip başka birine teslim etmişler pahalı bir çantamı ve ona keza makyaj fırçalarımı.. Hanımefendi de nasıl başarmışsa tarafından geri alınana kadar kullanmış! Çöp tabi hepsi. Midem bulandı çantayı bile başka birine verdim.

İkincisinde de barkoda su değmiş silinmiş şehir dışına gideceğim kargo bir türlü bulunduğu şehirden çıkmadı. Yani siz anlayın artık.. :işsiz:

Kargo firmalarına tez zamanda bir düzenleme getirilmeli.
Sürat kargo için söylenecek tek bir kelime dahi bulamıyorum. Arkadaşıma mesaj çekiyorlar "geldik, bulamadık, kargonuzu gelip alın, bu telefon numarasını aramayın veya mesaj çekmeyin çünkü bozuktur" diye. Neremizle güleceğimize şaşırdık. Arkadaş eyvallah dedi ve şubeye gitti cevap "kargonuz daha buraya ulaşmadı". Şok üstüne şok. Mesajı gösteriyoruz yanlışlık olmuştur diyorlar. Kısacası yüz yok.
İkinci sırada Aras kargo. Çalışanlar ayrı bir konu. Her daim atarlanmaya, işlerini savsaklamaya alışmış tipler. Şikayetim vardı 1,5 ayda çözemediler. Her hafta aradılar ve hala şikayetiniz devam ediyor mu diye sordular. Yahu şikayetimi çözmediniz ki diyorum yok laftan anlamıyorlar. Küçük bir cinnet sonucunda bana döndüler ve size şubeden bilgi verilmiş dediler. Yalan üstüne yalan. Ar damarları çatlamış. Cinnetin büyüğünü geçirip şikayetlerimi yapınca hemen çözülüverdi olay.
Eh sıralamada yurt içi ve mng sonrasında geliyor.
Kısacası hepsi birbirinden kötü.

Valla canim sürat kargoya hic guve
Sürat mı? Allah yardımcınız olsun demek istiyorum.

2 kere alışverişim oldu bu kargo firması aracılığıyla. İlkinde gidip başka birine teslim etmişler pahalı bir çantamı ve ona keza makyaj fırçalarımı.. Hanımefendi de nasıl başarmışsa tarafından geri alınana kadar kullanmış! Çöp tabi hepsi. Midem bulandı çantayı bile başka birine verdim.

İkincisinde de barkoda su değmiş silinmiş şehir dışına gideceğim kargo bir türlü bulunduğu şehirden çıkmadı. Yani siz anlayın artık.. :işsiz:
Sürat kargo berbat aynen benim çocuklarımın künyeleri çalındı. Neye ugradigimizi şaşırdık. Bildiğin iki parmak girecek şekilde delmişler kutuyu sıkıştırıp patlatıp almışlar.

X