Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

GÜNCELLEMEYE DEVAM

35- Mavi lotto spor yakkabı.. 36 no... 25 tl

lottoyu alana yanında vereceğim...36 no orıjınal nıke...hafif yıprandı ama yazın sokakta top oynarken iyi oluyor....

36- Siyah mezuniyet ayakkabımız..36 no...19 tl....

37- CD 6 adet....adedi 1 tl hepsi orıjınaldir...

Demir arabaları sayfa 56 da güncellemiştim..İlgilenenler ordan bakabilir..
Kitaplar da var ben-ten ve bakugan onlarıda güncelleme yapacağım....Kolay gelsin

Son düzenleme:
9- Zeyland etek ...... verildi...

Sayfa 62 ve 63 te güncellemeler yapıldı....

Son düzenleme:
38- Lilac Teapot (demlik bitki çayı - ıhlamur - adaçayı için) SIFIR
süper kullanışlı...ortasına koyun ıhlamuru üzerine sıcak su demle iç...afiyet olsun...fiyatı 20 tl...

Özellikleri ;
1,2 lt su alıyor yaklaşık
Cam
Sap kısmı ve kapak koyu yeşil (kapak kısmı ve ortasındaki mekanizma tam oturur)

Son düzenleme:
16- Mor - beyaz yazlık ikili takım
20- Dısney Şimşek mc oueen arabalı askı
35- Lotto ayakkabı ve nıke ayakkabı

fyaman35 arkadaşa ayrılmıştır.....

Kalan demir arabalar güncellenecektir.. Şimdilik sayfa 56 ' ya bakabilirsiniz demir arabalar için...

Ordaki Polis beyaz araba ve gri helikopter ayrıldı .. Diğerleri duruyor... Fiyatlarını sorabilirsiniz
...

39- LIG JUNIOR kaleci eldiveni.. NO. 5..............FİYATI 10 TL

Kolay giyilebilir kaleci eldiveni, oğlum top oynarken severek kullandı.. Şimdi büyük boyunu aldık malum....(Yıkanmıştır temizdir)
Bilek kısmı cırt cırtlıdır, ayarlanabilir...7-8 yaşa uygun gibi.. Ölçü tablosu koydum resimlerde...Kendiniz çocuğunuzun elini ölçüp anlayabilirsiniz....

40- WINX ÇANTA ASKILI 3 gözü vardır, sağlam, kullanışlı ve temizdir.....FİYATI 10 TL
ölçüleri * 20 cm yükseklik * 17 cm eni askı uzunluğu * 118 cm ayarlanabilir

41- WAİKİKİ AYAKKABI kırmızı keten.... 34 no ....fiyatı 8 tl... makinede yıkandı ....

Son düzenleme:
Kalan ayakkabılar.....

Deniz ayakkabısı 33-34 no .........3 tl
waikiki keten ayakkabı 34 no .......8 tl
ortopedik yazlık sandalet 33 no......9 tl
siyak ayakkabı 36 no 16 tl....

40 TL YE KARGO ÖDEMEYİN...

SEÇ BEĞEN .....

Ayakkabılar bu sayfada kalanlar....

Demir arabalar sayfa 56 da...

İngilizce eğitim seti sayfa 57 de....1 adet laptop ve 135 eğitici öğretici set...Kalemi var koy resme, öğrensin çocuğun

Sayfa 62 ve 63 te kalanlar güncellendi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…