Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

GÜNCELLEME

Bakuganlar ayrıldı....:KK25:

bakugan 4.jpg

serraelf serraelf arkadaşıma

18-beyaz polis arabası
10-gri helikopter
9- zeyland etek gri
chıcco atkı
waikiki geyikli kazak
osse gözlük
benetton kısa kollu tişört ...........gönderildi.....İyi günlerde kullansın canım çocukların....

aytenecem aytenecem arkadaşıma

21-Bakuganlar....... gönderildi...Yeğenin iyi günlerde oynasın canım....

4-12 YAŞ İngilizce eğitim seti laptop ve 135 kartı...

75 tl oldu kaçırmayın....:KK49: sıfırı 199 tl -260 tl arası internet sitelerinde...

ingilizce eğitim seti 1.jpg :nazar: ingilizce eğitim seti 2.jpg

Demir arabalar .....sayfa 56 da....kalanlar sayfa....62 den başlıyor....
40 tl üzeri kargo benden :KK55:

Erkek çocuk için kalem kutusu actıon man ve birkaç tane daha lisanslı var...Foto çekince yüklerim....:nazar::nazar:

Mc Donald açılmamış maskeler ve saatler var kız erkek ...HEDİYEDİR....

KALEM KUTULARI......HEPSİ ORIJINALDİR....

BATMAN 2.jpg BATMAN 3.jpg BATMAN KUTU 4.jpg batman kutu.jpg
BATMAN KALEM KUTUSU ...
2 GÖZLÜ ortasında kalem sokmak için lastikli yerleri mevcuttur... önde cırtcırtlı yeri var makas cetvel vb.koymak için
8 tl

ben ten 3 kalem.jpg ben ten 2 kalem.jpg
BENTEN KALEM KUTUSU DEMİRDİR...5 TL...
zirvenin kalem kutusu hediyedir...

bakugan kutu.jpg

BAKUGAN KALEM KUTUSU...
2 GÖZLÜDÜR 8 TL...

Eklentiler

• bakugan kutu 2.jpg
    bakugan kutu 2.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 131
:nazar::nazar::nazar:
40 tl ye kargo benden bayanlar....ilk sayfada güncelledim çoğunu...1 .mesajda....

62 ve 63 te güncellemeler var....kalem kutusu ekledim...demir arabalar sayfa 56 da ....

İngilizce eğitim seti(laptop ve 135 eğitici öğretici kart) düşünenler görüşelim fiyatı...sağlamdır 1 çocuk daha faydalansın isterim....

Kalem kutuları eklendi bu sayfada...demir arabalar sayfa da....:KK55:

İngilizce kaptop eğitim seti düşünen varsa görüşelim..Kaçmayacak fırsat 4 - 12 yaşa uygun...
ALAN PİŞMAN OLMAZ....:KK66:

TİMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ 4 - 12 YAŞ ARASI......
135 adet kartı var kuşe kağıt..takıyor çocuğunuz kalemi üstüne tutuyor, hem İngilizce hem Türkçe söylüyor...DİKKAT diğer satılanlardan,sıradan bir laptop değildir....

HER ÇOCUĞA LAZIM OKUL ÖNCESİ HARİKA BİR ÜRÜN...
fiyatı 50 tl...oldu düşünen varsa kaçırmasın...sıfırını internetten araştırabilirsiniz...sıfırdan farksız....taşıma çantası yok sadece....güneş ışığı ve ampulle çalışır...kalem pil kaleminin bağlantısı için alt tarafa takılıyor...
ingilizce eğitim seti 9.jpg
ingilizce eğitim seti 11.jpg

Son düzenleme:
teapot 1.jpg lotto 2.jpg nıke erkek mavi 1.jpg
Teapot cam çaydanlık
Mavi lotto spor ayakkabı
Nıke spor ayakkabı

fyaman35 fyaman35 arkadaşa gönderilecektir....
Güle güle kullanması dileğiyle....

TİMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ 4 - 12 YAŞ ARASI......
135 adet kartı var kuşe kağıt..takıyor çocuğunuz kalemi üstüne tutuyor, hem İngilizce hem Türkçe söylüyor...DİKKAT diğer satılanlardan,sıradan bir laptop değildir....

HER ÇOCUĞA LAZIM OKUL ÖNCESİ HARİKA BİR ÜRÜN...
fiyatı 50 tl...oldu düşünen varsa kaçırmasın...sıfırını internetten araştırabilirsiniz...sıfırdan farksız....taşıma çantası yok sadece....güneş ışığı ve ampulle çalışır...kalem pil kaleminin bağlantısı için alt tarafa takılıyor...
Eki Görüntüle 1504790 Eki Görüntüle 1504791

Merhabalar .. İngilizce eğitim seti 19. çanta 36. siyah erkek ayakkabı 37. cd ler en son toplam ne olur acaba..Teşekkürler..

30 no.... Timetop İngilizce set
36 no ... Siyah ayakkabı
39 no.....CD ler
19 no.. çantamız
A arwenna arkadaşa verilmiştir....İkızlerinin iyi günlerde kullanması dileğiyle....:KK25:

öncelikle iyi satışlar, konuyla çok ilgisiz olacak ama bir şey soracağım: konu başlığını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olur musunuz bana? güncelleyemediğim için ilan veremiyorum da :)

öncelikle iyi satışlar, konuyla çok ilgisiz olacak ama bir şey soracağım: konu başlığını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olur musunuz bana? güncelleyemediğim için ilan veremiyorum da :)
Günaydın ...Teşekkür ederim size de iyi satışlar olsun...:KK73:Konu başlığını yöneticiye egunal hn.. mesaj atarak(konunuzun başlığını yazarsanız) değiştirebiliyorsunuz...Başlık değiştirme hakkımız artık kalktı maalesef :KK61:

Mavi lotto ayakkabı
Mavi nıke ayakkabı ve
Teapot cam demlik
fyaman35 fyaman35 arkadaşıma verilmiştir.. İyi günlerde sağlıkla kullansınlar....:KK54:

Back