TİMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ 4 - 12 YAŞ ARASI......
135 adet kartı var kuşe kağıt..takıyor çocuğunuz kalemi üstüne tutuyor, hem İngilizce hem Türkçe söylüyor...DİKKAT diğer satılanlardan,sıradan bir laptop değildir....
HER ÇOCUĞA LAZIM OKUL ÖNCESİ HARİKA BİR ÜRÜN...
fiyatı 50 tl...oldu düşünen varsa kaçırmasın...sıfırını internetten araştırabilirsiniz...sıfırdan farksız....taşıma çantası yok sadece....güneş ışığı ve ampulle çalışır...kalem pil kaleminin bağlantısı için alt tarafa takılıyor...
Eki Görüntüle 1504790 Eki Görüntüle 1504791
Merhaba, donucem size az sonra....Merhabalar .. İngilizce eğitim seti 19. çanta 36. siyah erkek ayakkabı 37. cd ler en son toplam ne olur acaba..Teşekkürler..
Yarın sabah bakıp cevap verebilirim iyi akşamlarMerhaba, donucem size az sonra....
iyi aksamlar....mesaj atiyorum size....Yarın sabah bakıp cevap verebilirim iyi akşamlar
Günaydın ...Teşekkür ederim size de iyi satışlar olsun...öncelikle iyi satışlar, konuyla çok ilgisiz olacak ama bir şey soracağım: konu başlığını nasıl değiştiriyorsunuz yardımcı olur musunuz bana? güncelleyemediğim için ilan veremiyorum da :)
ilginize çok teşekkür ederim, hemen mesaj atayım :))Günaydın ...Teşekkür ederim size de iyi satışlar olsun...Konu başlığını yöneticiye egunal hn.. mesaj atarak(konunuzun başlığını yazarsanız) değiştirebiliyorsunuz...Başlık değiştirme hakkımız artık kalktı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?