Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım istediklerini biliyorum....Ama aynılarını soranlar var...Eve dönünce bana bildirirsen sevinirim....Erenciğim üzülmesin....canım ben istediklerimi liste yaptım ama şimdi okula gitmem lazım gelince listeyi yazacağım bana fiyat çıkartırsın istediklerimi az çok bilkiyorsun kimseye söz verme sakın gelince görüşürüz
Bunlar mı canım istedklerin? Okeylersen özelden dönücem sana ....
Bunlar mı canım istedklerin? Okeylersen özelden dönücem sana ....canım beğendiğimiz ürünler bunlar
lcw bordo üst kapşonlu
lcw gri üst kapşonlu
kot pantolon
kanvas pantolon
lcw füme eşortman altı
bşk penye kısa kollu
lcw kot şor
siyah rugan ayakkabı
pembe gezer ev ayakkabısı
canım bunlara uygun bir fiyat verirsen sevinirim
Canım o kadar mutlu oldum ki şu bayram kelimene...canım ürünlerimizi aldık kızlar bayram ediyor şimdi çok teşekkür her şey için ...hiçbir şey için kırmadın anlayışın için sağ ol ..sanal çay bile güzeldi...görüşmek üzere..
canım evet bunlar istediklerimBunlar mı canım istedklerin? Okeylersen özelden dönücem sana ....
Mesaj attım buse67zeynep....♥canım evet bunlar istediklerim
Çook teşekkür ederim vefalı arkadaşım...Ekleyeceklerim var takibe almamışsın bu konuyu(en üstte gösteriyor ) sonra kaçırıyorsun bak....Üzülüyorum.....Karadeniz çayı ...hayırlı satışlar canım