Kargo-Virüs

Sıcak yere mi koyayım? Havalansa iyi olur diyorlar. Canım. Neden sıcak?

Uzunca açıkladığınız için teşekkür ederim

Buna kalana kadar marketten aldığınız ürünlerde de bir şeyler olabilir.
Sizden önce enfekte birisi dokunmuş, üstüne öksürmüş, vs olabilir. Paranoyanın sonu yok.
Dünyadaki herkesle birlikte kafayı yememiz yakındır.

Yapılacak olan abartmadan yeterli önlemi almak.Yoksa her şey için önlem almaya kalkarsak hayatımız iyice kaos haline gelir.

3 gün sonra açın ozamana virüsler ölmüş olıyo

O yüzden uzmanlar paketlere iki gun dokunulmamasi gerektigini söylüyor canm

O kadar haklısınız ki.

Bu hafta 6 kargo gelecek...
Daha demin eşim aldı bir tanesini.
Kapıda açtı çöpe attı direkt kapının önündeki
Ve ellerininyikadi.

Size gelene kadar paketleyeli en az 2-3 gün olmayacak mı? 2-3 saatten fazla cansız ortamda yaşamaz virus diyorlar.

İçim tam rahat etsin diyorsanız, kargo paketini eve sokmadan açıp, kutuyu atmak en mantıklısı sanki

Kargoya bugün vermiş. Yarın gelir sanırım. Ama balkonda açıp, kutuyu açıp, içindekileri dezenfekte etmek mantıklı geldi.

Kargoya bugün vermiş. Yarın gelir sanırım. Ama balkonda açıp, kutuyu açıp, içindekileri dezenfekte etmek mantıklı geldi.
Yorumlarda 2-3 gün gibi şeyler gördüm. Böyle dayanak var mı ki? Virus cansız ortamda 2-3 saatten fazla yaşamaz diye duymuştum ben hep..

Sanki içindekilerden çok kolinin paketi tehlike arz eder, varsa öyle bir durum yani.

Dün haberlerde mukavva da 24 saat, bakır ve metallerde 3 gün yaşıyormuş dedi

Kapının önünde kargo poşetini açıp çöpe atın sonra ellerinizi yıkayın bence bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…