Mutlaka tekrar teslimatla ilgili sorun yaşarızTmm diyerek geçiştiriyorlar sen dedikleri gibi tweet at belki biraz çeki düzen verirler
PTT gelmeden evde yok diyor sorsan hep onlar haklı o yüzden arama bile bnce kendini yorma
Yok yok sen yap artık gerisini kendileri bilir paylaş rezillikleriniMutlaka tekrar teslimatla ilgili sorun yaşarız
Bi dahakine artık tshirtüme filan bastırır şehirde gezeceğim
ben avm deyken kargomu teslim almışımmm.resmen uydurmuş çalışan.ürüne el mi koyacaktı bilemedim.heryere cırlayınca 3 gün sonra bulundu kargo ne tesadüff.Dışarıdan teslimat yaptıklarını bana da söylemeleri gerekmiyor mu?
Ben nerden bileceğim ne yaptıklarını
Yoğunluktan dolayı ekstra günlük yevmiyeli çalışan alma durumları var.Dışarıdan teslimat yaptıklarını bana da söylemeleri gerekmiyor mu?
Ben nerden bileceğim ne yaptıklarını
Ptt önünde kendimi mi yakayım?Yok yok sen yap artık gerisini kendileri bilir paylaş rezilliklerini
soyunma eylemi yapma da kuzummm.Ptt önünde kendimi mi yakayım?
Ben de hep evde olduğum halde evde değil çıkıyorumben avm deyken kargomu teslim almışımmm.resmen uydurmuş çalışan.ürüne el mi koyacaktı bilemedim.heryere cırlayınca 3 gün sonra bulundu kargo ne tesadüff.
Yoook burda doğurucam dePtt önünde kendimi mi yakayım?
Umurlarında değil kiYoğunluktan dolayı ekstra günlük yevmiyeli çalışan alma durumları var.
Kuryelik diye bir sektör doğdu, oldukça da kazançlı malum.
Paket başına belirli bir meblağ ile pazar günü ve akşam saatleri dahil dağıtım alıyorlar.
Aklıma bu geldi, yoksa koca kargo firması bir ilçedeki çalışanlarını, şubesini denetleyemedikten sonra kapatsın dükkanını gitsin, ne anlamı var ki
Kız sinirden sancı neyin olcak çok sinirlenmeUmurlarında değil ki
Munenin dediği gibi mecbursun zihniyeti var resmen
Akşam biraz sinirim geçmişti şimdi hatırlayınca tekrar sinir oldum
Yarın yine şikayet edeyim dur
Genel merkeze rağmen getirmediler kargomu
Halk bu halimle buna hazır değil bencesoyunma eylemi yapma da kuzummm.
O olur bakYoook burda doğurucam de
Zaten sancılanmaya müsaitkenHalk bu halimle buna hazır değil bence
Toplu intihar olabilir
O olur bak
Sizin yüzünüzden sinirden sancım başladı derim
Arkadaşlar yazmış ama satın aldığınız site ile irtibata geçip bunları söylediğinizde de o satıcı ve site, en azından o bölgede firmayı mimliyor.Umurlarında değil ki
Munenin dediği gibi mecbursun zihniyeti var resmen
Akşam biraz sinirim geçmişti şimdi hatırlayınca tekrar sinir oldum
Yarın yine şikayet edeyim dur
Genel merkeze rağmen getirmediler kargomu
okula giderken yolda kargo arabasını gördüm evden çıkar çıkmaz hatta.işte kimliğim bu da kargo kodu dedim.olmaz eve teslim etmem lazım dedi aras kargo.yavv geçen gün kamelyada verdin ya kargoyu dedim.veremem eve getireceğim dedi.ben de şartel attı.evde kimse yok şu an nasıl getireceksin bak gidiyorum ben okula çocuğu almaya.hem eve getirince başka ceycey sokakta başka ceycey miyim deli misin sen dedim bastım gittim.akşama doğru eve getirdi.oyda evimin önündeydi arabası öğlen.mantıksızlıklar dizboyuBen de hep evde olduğum halde evde değil çıkıyorum
Kimin evindeyim acaba bizimkinde değilsem
Bundan sonra tüm kargolara musallat olacağım zatenArkadaşlar yazmış ama satın aldığınız site ile irtibata geçip bunları söylediğinizde de o satıcı ve site, en azından o bölgede firmayı mimliyor.
Elinizin uzandığı her yerden ulaşmanız iyi olur.
Hepsi çıldırmış gerçektenokula giderken yolda kargo arabasını gördüm evden çıkar çıkmaz hatta.işte kimliğim bu da kargo kodu dedim.olmaz eve teslim etmem lazım dedi aras kargo.yavv geçen gün kamelyada verdin ya kargoyu dedim.veremem eve getireceğim dedi.ben de şartel attı.evde kimse yok şu an nasıl getireceksin bak gidiyorum ben okula çocuğu almaya.hem eve getirince başka ceycey sokakta başka ceycey miyim deli misin sen dedim bastım gittim.akşama doğru eve getirdi.oyda evimin önündeydi arabası öğlen.mantıksızlıklar dizboyu
ben ptt den memnunum valla.eve getirmezse evde yoksam şubesi çok yakın gidip alıyorumm.sürat ve aras asıl sorunlu olanlarSelamlar olsun ön lohusaptt kargo adı gecince tüylerim diken diken oluyor zira tam 20 gündür aldığım ürünleri bekliyorum. Hatta aldığım firmaya özellikle rica ettim,bunlar acil eğer PTT ile yollayacaksaniz ben ücreti mukabilinde diğer kargo firmalarıyla yollamaniİ tercih ediyorum diye,başka firmayla calismiyorlarmis anksiyetem tavan yapıyor PTT yazını okuyunca
sen benim kim olduğumu biliyor musun?sürdürürüm sizi valla da deseydinValla ben cumhurbaşkanina kadar aramıştım şimdiye kadaro kargocular benle basedemiyor geçen dedim geldiniz madem ispatlayın yoksa kameradan çikaricam geldiniz mi gelmediniz mi ( kameramiz yok ) kargom ayağa geldi
Ben PTT den hiç memnun değilim. Kafalarina göre iş yapıyorlar ve hep gecikmeli. Ürünün acil olacağını bilebilmem için istihareye mi yatayim kardeşim? O an aciliyeti var iste,3gun içinde getir yada bu işi yapma. 20 gün nedir yaben ptt den memnunum valla.eve getirmezse evde yoksam şubesi çok yakın gidip alıyorumm.sürat ve aras asıl sorunlu olanlar