E olmuyomus yine gidip aliyosunuzAma ben evime gelsin istiyorum
Siz kovamazsınız ben istifa ediyorum ayağı çekeyim diyorsunuzE olmuyomus yine gidip aliyosunuzkisir dongu en azindan onlarin ayagina gitmis olmicaksiniz siz istediniz siz gidip aldiniz. Hayatinizda bisey degismicek
Bizim evimizin olduğu yerde sadece şu zincir marketlerden bie tanesi varCanım küçücük yerde yaşıyorsan yakınında manav kasap veya eczane vs vardır. Onla muhabbet kur rica et ben işte oluyorum benim bir kargom olursa size bıraktırsam akşam iş çıkışı alsam olur mu diye. gün boyu eczane ya da kasap açık olacağı için evde yoktunuz diyemez
Baska care varmiSiz kovamazsınız ben istifa ediyorum ayağı çekeyim diyorsunuz
Kendimi yakayım diyorum aslında bi dahaki sorundaBaska care varmi
Kendimi yakayım diyorum aslında bi dahaki sorunda
Böylece sen mektuba gidiyorsunEki Görüntüle 2947703
Valla ben de gelmeyen mektuplarimdan şikayetçiydim, araştırdım ettim kendime postane içinde posta kutusu kiraladim:))
Dert vallahi böyle şeyler.
Var ama bana dönmüyorlarhiç onları aramaya çalışıp sinirini bozma hepsinin internet sitesinde şikayet kısmı var.
ptt bile geri dönüş yapıyor ordan yazınca.
Yeter ki gelsin, evimden de uzakta bir PK bulabildim, otobüsle gidiyorum kontroleBöylece sen mektuba gidiyorsun
Harika çözüm ptt açısından
İkizler burcunda da durum şöyle:Yeter ki gelsin, evimden de uzakta bir yer bulabildim, otobüsle gidiyorum kontroleama benim mektuplarım gelsin yeter ki,para da veririm fizana da giderim . Yeter ki kaybolmasın (yengeç burcu derdi)
Sizinki hangisi?Bu kargo firmasının ürünü haftalarca getirmediğini bilirim.
Adamlar toplu bir dağıtım günü ilan ediyorlar kafalarına göre artık ne zaman canları isterse o zaman getiriyorlar. Her şehirde böyleler çok şikayet var diye okumuştum.
Sadece bir kere bu firmayla iş yaptım bir daha Allah mecbur etmesin.
Malatya'daki bir firmaydı.Sizinki hangisi?
Ben hepsiyle çeşit çeşit sorunlar yaşıyorum
Bölgeyle alakalı olduğunu düşünmüyorumMalatya'daki bir firmaydı.
İnternette bir baktım bir sürü şikayet var.
Ben genelde trendyoldan alışveriş yapıyorum Trendyol express 3. Günde hep getirdi kargolar.
Onun dışında da MNG severim onlarda genelde hızlı getirirler.
Bölgeyle alakalı da olabilir zor mu buluyorlar acaba sizin adresi işlerine mi gelmiyor getirmek
Bir taksiciler birde kargocular insanı fitil ediyor galibaBölgeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Dediğim gibi ufacık bi ilçe
Ve yaşadığım apartman herkesin bildiği bi apartman
Kime adını söylesen rahatça gösterir buranın yabancısı değilse
Kargocu da buranın yabancısı değildir herhalde