Kargo derdi

Ben de galiba büyük şehirlere gideceğim en son
Toplar depolar geri dönerim yıllık ihtiyaçlarımı

Pandemide kesin kargo gelmiştir ama hiç hatırlamıyorum ben aşağı indiğimizi
Temassız teslimat mı be yapıyorlardı sanki

temassız teslımat dedıklerı su ,telefona sıfre gelıyor onu soyluyorsunuz gorevlıye kımlık gosterme uzattıgı kalemı tutup ımza falan verıılmıyor

ama sonucta o paketı hunharca cılgınlar gıbı şut cekerek araca yukleyıp mıncık mıncık yaparak tutuyorlar temassızlıgımı kalmıs resmen akraba oluyorlar paketlerle o paketı bızde eve alıyoruz her turlu temas var

hıc kımse ısını duzgun yapmıyor ya bu genel sorunumuz

temassız teslımatda sublimınal mesaj olacagı hıc aklıma gelmezdı tabı yaaaa temassız
hıc getırmıyorlar kı halıyle temas yok

Kızımın kitapları için en son kargo ile işim oldu. 3 gün bekledim evde,kargo takipten dağıtımda gorünmesine rağmen gelmedi,en son ben aradım bekletin dağıtıma çıkmasın gelip alayım lazım bunlar bana diye,ona da olmaz dediler şubeden teslim yapmıyorlarmış pandemi sebebiyle.
4.günün akşamında bir zahmet getirdiler.
Sırf kargo şirketleri ile uğraşmamak için çok oldu internet alişverişini bırakalı. Gerçekten sabır zorluyorlar bazen.

Temassız herhalde kargocuyla benim aramda direkt temas yok anlamında temassız
Yoruyor beni bazen bu ülke

PTT sadece bizim burda öyle zannediyordum

Ay hepsi ayrı kural koymuş
Size şubeden teslimat yok deniyor diğer arkadaşa eve getirmiyoruz diyorlar
Ne ala memleket valla

Bu arada saat 16.57 bana bi kargo gelmedi
Yarın arayıp yine şikayet edeceğim
Ni şey olacağından değil de onların da keyfi kaçsın kısa süreliğine

Müşteri hizmetlerini aramayın Ptt'nin.

Link
Linke tıklayarak e-devlet girişi yapıp şikayet formu doldurun. Yanlış adrese teslim edilen kargom hemen bulunup bana getirildi. Artık daha özenliler.

Ay hepsi ayrı kural koymuş
Size şubeden teslimat yok deniyor diğer arkadaşa eve getirmiyoruz diyorlar
Ne ala memleket valla
Ya diyecektim bu nedir böyle ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz.
Hayır birde şubenin numarasıni buldum aradım,surekli acan yok yada mesgul,genel müdürlüğü aradım,takip numarasını tuşlayınca kargonuz dagitima çikacaktir vb bir mesaj dinletip kapatıyorlar suratıma. En son bir şekilde 444 lü numarasina ulaştım. Telefonu açan yok şubeye ulaşamıyorum diyorum,evet burdan görüşme sağlanıyor artık,ulaşamazsinız diyor. Ben gidip alayım diyorum,ona da olmaz diyorlar. Dedim çocuk okula gidiyor kitaplarına el koydunuz getirmiyorsunuz yani lazim bu bana acil. Acil diye bildiririz vs dediler. Yıldım kapattım telefonu. Sonraki günün akşamı teşrif ettiler. Hayır geri gönderirler diye korktum,süreç basa saracak yeniden diye. Ama yardımci olmuyorlar.

onlara gore sorun paketlerde sıparıs verdıgımız an urunlerın ayaklanıp kendılerının gelmelerı lazım
Bence haklılar
Keşke paketler kendi ayaklanıp gelse
Bi paketim sivastan gelecekti 1 hafta gelemedi
Onun gerçekten ayaklanıp yolu yürüyerek geldiğini düşündüm mesela
1 haftada yürüse ancak gelirdi zaten
Müşteri hizmetlerini aramayın Ptt'nin.

Link
Linke tıklayarak e-devlet girişi yapıp şikayet formu doldurun. Yanlış adrese teslim edilen kargom hemen bulunup bana getirildi. Artık daha özenliler.
Şu an aydınlandım gerçekten
Böyle ni yer olduğunu bilmiyordum bile
Bundan sonra bela olacağım burdaki pttye

Bizim şube de asla aranmıyor
Numarayı çevirince otomatik kapanıyor telefon
Öyle yüce bi numara
Sen onu arayamıyorsun o seni seçiyor

BBni de yuvarlayıp postaladı müşteri hizmetleri
İnsanı yıldırıyorlar gerçekten

Ama ptt deyince aklıma geldi,trafik cezalarını asla es geçmiyorlar valla. Patır patır yapıştırıyorlar. Hiç aksamadı,evde bulamayip muhtara bıraktılar bir kaç kezde,illaki alabildim. Kargo olunca boşveriyorlar demek.

O devletten geliyor ya belki tebliğ etmek zorundalardır
Ya daaaa nasıl işlerine gelirse

Evet benim yazdigim konu tamda bu. Digeri konusunda herhangi bir yazili sey yok hersey sozlu yuruyor. O cezayi teblig etmek zorunda aslinda isi o. Sonrada sisteme ayni gun islemek zorunda. Bu konuya daha oncede yazdim pttde kurumsal bir sorun var

Çok haklı isyan
Alacağım birşey ptt kargo ile ücretsiz dese bile vazgeçiyordum eğerki başka kargoyla çalışmiyorlarsa
Okadar pişmanlık yani

Güzelce açıklasalar kimse sinir küpüne dönmez zaten, ki bizi arayıp kargonuz araçta ama bugünkü teslimata yetişmeyecek diye belirttiklerinde önemli değil yarın getirirsiniz veya neredesiniz söyleyin biz gelip alalım diyoruz ammaaa lakayt tavırlar sergileyip döver gibi davrandıklarında gel kardeş bir de sağ sol yumrukla dal demiyoruz, yıllar evvel kargomu kaybeden şube beni çileden çıkarmıştı, şubeyi arıyorum sanki kargoyu kaybeden benim sulu lakayt ciddiyetsiz bir tavırla kayboldu yeaa bulamıyoruz ne yapalım tavırları delirtmişti, ki teslim edecekleri nokta da bilindik bir fabrika, adres bulamadık diye bir şey söz konusu dahi olamaz, kargo küçük değil kilolarca ağırlığında koca koca paketler arabanın içinde kaybolamazlar, merkezi aradım karşımdaki kız da firma sahibi değil ki çalışan biri yalnızca, ona ne söylesem ayıp olacak bana en yetkililerden birini bağlayın dedim, şubenin kayboldu bulamıyoruz yeaa dediği kargo 1 saat içinde bulundu ertesi sabah fabrikaya teslim edilmişti, merkezdeki yetkiliyi tekrar arayıp teşekkür etmiştim.

Yani bazen insanı öyle bir hale getiriyorlar ki içinizden çıkan canavara siz bile hayret ediyorsunuz

Çok haklı isyan
Alacağım birşey ptt kargo ile ücretsiz dese bile vazgeçiyordum eğerki başka kargoyla çalışmiyorlarsa
Okadar pişmanlık yani
Her alışverişte göremiyorum ben ama nerden göndereceklerini
Siz nerden görüyorsunuz?
Kesin yine bubun bakıldıpı bi uer var ama ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…