Kargalar

Clarkkent

Bir kedi annesi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
3.516
5.895
158
30
Arkadaşlar çatı katında oturuyorum bir süredir kargalar dadandı. Evin dış kaplamasındaki süslemeleri yolup yolup balkona vs atıyorlar. (köpük gibi bir şey zaten ama geçen baktım çatıdan benim balkona kadar baya bır kısmını koparmışlar) Ev sahibim Cd takmamı rica etti yolmasınlar diye. Taktım ama yine aynı. Bir de sabah 5 gibi gelip bağırışıyorlar. Çözüm öneriniz var mı? Zarar vermeden uzaklaştırabilir miyim?

Benim kargalarla ilgili kimsenin fikri yok sanırım.

Benim kargalarla ilgili kimsenin fikri yok sanırım.
Sadece çok zeki olduklarını bilmen gerekiyor 150 yıl yaşıyorlar, eğer kötü bişey yaparsan onlara karşı hepsi birbirine haber veriyor ve yüzünü asla unutmayan bir beyinleri var. Ne yaparsın bilmiyorum ama naparsan yap onları kızdıracak şekilde yapma ve zarar vermekle korkutmaya çalışma sakın.

Zaten zarar vermem. Hayvanları severim. Tek kuzey cepheye bakan odanın tepesinde duruyorlar. Kaplamaları söküp söküp tak tak vuruyorlar bir yerlere. Yazın oradan başka yerde yatılmıyor sıcaktan. Bir şekilde gönderemezsem yazın zor zamanlar yaşayacağız. Kışa şehir değiştirme ihtimalimiz var o yüzden şimdilik bu evde kalmak durumundayız.

Zarar verirsin demedim korkutma dedim

Çok sevimli değiller mi
Doğa bizim dünyada yaşayan tek canlılar olmadığımızı hatırlatıyor
Benim de kargalarım vardı ama benimkiler düz prüzsüz taşları pencere pervazına taşıyorlardı
Birgün 22 taş buldum irili ufalı

Benimkiler de sağı solu soyup sabah 5 te tak tak vurmasalar bir yerlere sanırım daha iyi anlaşacağız.

Beslemeyi dene. Aç olabilirler, ekmek su filan koy. O zaman zarar vermeyeceklerdir eminim.

Balkonumda sürekli ekmek ve su olur onlar için. Yiyecek bi şey bulamadıkları zaman öterek haber verirler.

Aynı derde sahibim. Sürekli köpük gibi birşeyler koparıp balkona getiriyorlar ve sürekli balkonu pisletiyorlar. Catıdan da havalandırmaya tas gibi sert şeyler de atıyorlarlar. İnanın kendileri istemedikçe gitmiyorlar . Ben bir çözüm bulamadım daha

Beslemeyi dene. Aç olabilirler, ekmek su filan koy. O zaman zarar vermeyeceklerdir eminim.

Balkonumda sürekli ekmek ve su olur onlar için. Yiyecek bi şey bulamadıkları zaman öterek haber verirler.
Yan tarafımızda boş bir arazi var. Oraya koyuyorum. Balkona da deneyeyim.

Kargalarla baş edebilen bir insan evladı tanımadım şimdiye kadar. İq’ları 250 falan bence
Kafama ceviz atmıştı bir tanesi.
Çok fenalar. Cd koydum Cd yle oynayıp alay ediyorlar benimle. Kedimin karşına geçip geçip gözüne bakıp onunla da alay ediyorlar.

Kirletmeleri flan neyse de apartmana zarar veriyorlar. Yazık ev sahibi geçen sene yaptırdı daha. Beni de 5 te uyandırmasalar iyi olacak.

Cd den karga değil güvercin serçe falan kaçar kargalar çok akıllı cd korkutmuyor onları. Amerikan filmlerinde kargalar korkulukların bile üzerine geliyo ondan bile korkmuyorlar
İşiniz zor aklıma bi tanıdığın olayı geldi. Bir ara kargalar kapısına dadanmış camdan bağırıyorlar sabahın köründe kovalamış falan çözümü bulamamıştı. En son nöbetten geldiği bi sabah ötüp durunca eline büyükçe bir soğan alıp atmış atınca düşmüş yere yazık hayvancağız siz onun gibi yapmayın

Yok hayatta eziyet etmem. Yandaki boş araziye ekmek ıslatır koyarım güvercin karga ve başka kuşlar gelip yiyorlar. Hatta diğer ucuna da kedi köpek için koyarım. Kıyamam hayvanlara. Son günlerde bizim çatıya dadandılar yine de. Benzer bir şey yaşamadım. Ne yapılır bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…