Kardeşini seç...

çok teşekkür ederim paylaşım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş seçtikten sonra duygularını anlatan bir üyenin yazısı.Alıntıdır.kaynak:facebook
benim de tokat tan bir kardeşim, bendeki şans kardeşim tıpkı bana benziyor:) fotoğrafını görmeden kendisini seçmiştim:) hem karakter hem de tip olarak bana benziyor, telefonda konuşuyoruz, hediyelerini aldığı zaman yüzündeki mutluluğu görebilseniz ke...şke. öğretmeni videoya çekmiş hediyelrimi ona verirken , çok şeker bir şey, yalnız bir şey itiraf etmek istiyorum; öz kardeşimi bu kadar düşünmüyorum, abla modelinden biras anne moduna kaydırıo beni kardeşim, onu çok seviyorum, bir kız kardeşi daha var oo da benim kardeşim oldu:) bence herkes bu mutluluğu tatmalı, bir çocuğu mutlu etmek kadar kolay bir şey yoktur arkadaşalr, küçücük bir hediye, sıcacık bir sözcük onları çok mutlu ediyor:) canlarım onlar benim ya.....

çok teşekkür ederim paylaşım için.

ne demek,kardeş seçilen sayısının fazla olduğu zamanlar mutlu oluyorum,keşke kardeşsiz çocuk kalmasa.Çocuklar kolay mutlu olur ve unutmaz....Yalnız çocuk kardeş seçtiğinizi sanıyorsunuz,aileyi tanıyorsunuz,görmeden konuşmayla gönül küprüleri kuruluyoropuyorumnanaktana.s.

20.10.2009 - 20:25 - Şu ana kadar 70707 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6583 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 10.

22.10.2009 - 19:04 - Şu ana kadar 70715 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6607 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

30.10.2009 - 19:01 - Şu ana kadar 70753 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6725 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

31.10.2009 - 17:04 - Şu ana kadar 70767 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6716 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

01.11.2009 - 22:26 - Şu ana kadar 70777 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6712 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 11.

04.11.2009 - 18:49 - Şu ana kadar 70810 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6733 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 10.

05.11.2009 - 23:38 - Şu ana kadar 70830 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6715 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 19.

Ben İlayda Kılıç , Ankara'da üniversite öğrencisiyim son sınıftayım.Bugün bir arkadaşım sayesinde bu siteden haberdar oldum ve Şanlıurfa'dan Adem Güneş adlı bir kardeşime okul hayatında ablalık yapabilme şansını yakaladım.Duyarlılığınız ve bize bu fırsatı sınduğunuz için size bir teşekkür mesajı yollamak istedim.Ne kadar farkında olmasakta bizimde onlara en az onların bize ihtiyaç duydukları kadar ihtiyacımız var.Tekrar teşekkürler.

kardeşimizden mektup geldi.hilvan _urfa.8 kardeşlermiş.6 sı okuyormuş.sbs kitaplarına ve çamaşır makinesine ihtiyaçları varmış,babasının telefonunu yazmış,babsı çobanmış ,eşim aradı.kolimizi hazırlamaya başladık,çok mutluyuz.mektubun sonuna BURDAN ıSTEDıĞıNıZ BıRŞEY VAR MI*demiş,şu an bile boğazım düğümlendi.kardeşimiz 6.sınıf kız öğrenci. ama ben sadece ona değil okuyan kardeşlerine de birşeyler göndericem,ayakkabı bot,kırtasiye.
lütfen siz de kardeşinizi seçin .mektup elimden düşmüyor,tekrar tekrar okuyorum.

sizi canı gönülden kutluyorum,aramıza hoş geldinizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansizi çok iyi anlıyorum,anlatılası değil yaşanılası duygular,dilerim herkesin kardeşi olur.:Saruboceq:sağlıkla sevgiyle kalına.s.

06.11.2009 - 21:23 - Şu ana kadar 70838 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6709 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 14.

07.11.2009 - 21:37 - Şu ana kadar 70846 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6700 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 11.

11.11.2009 - 22:57 - Şu ana kadar 70903 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 6721 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 16.

bende köy öğretmeni olarak sizlerin desteklerini bekliyorum lütfen Diyarbakırın dicle ilçesinde üzümlü ilköğretim okulunda görev yapıyorum bizim köyden de seçerseniz sevinirim. Desteklerinizi bekliyorum.
05058379129

kardeşini seçte öğrencileriniz kayıtlı mı?

nrsnkma 39 allah senden razı olsun,böyle bir şeyi bize hatırlattığın vesile olduğun için.çok mutluyum.bugün urfaya kardeşimize kolimiz gönderdik. 8 kardeşlermiş ,2 tanesine bayramlık,sbs kitapları bol kalem defter.aileye bir sürü bot çizme,zengin değilim emekliyim parası çok alabilmiş diye düşünmeyn..alışveriş yaparken yardım için dediğimde çok yardımcı oluyorlar,indirim yapıyorlar.hadi kk korkmayın sizde seçin kardeşinizi.17 kiloyu ptt ile 12 liraya gönderdim.kadıköyde bir kitapçıda 2.el test kitapları vardı zengin çocuklar pahalı kitapları vermişler ilk sayfasını çözüp bırakmışlar,ordaki çocuklar için ne kadar değerli düşünebiliyormusunuz.

opuyorumnanaktansizi canı gönülden kutluyorum....çok güzel bir şey dileğimiz bir ,kardeşsiz çocuk kalmasınkaydirigubbakcemile5evet postaneyle ucuz oluyor,hatta evden alıp adrese teslim yollamak mümkün.a.s
mutluluğunuz daim olsun.:Saruboceq:sağlıkla kalınvereliniortakalkisalkisalkisa.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…