çok teşekkür ederim paylaşım için.
kardeşimizden mektup geldi.hilvan _urfa.8 kardeşlermiş.6 sı okuyormuş.sbs kitaplarına ve çamaşır makinesine ihtiyaçları varmış,babasının telefonunu yazmış,babsı çobanmış ,eşim aradı.kolimizi hazırlamaya başladık,çok mutluyuz.mektubun sonuna BURDAN İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VAR MI*demiş,şu an bile boğazım düğümlendi.kardeşimiz 6.sınıf kız öğrenci. ama ben sadece ona değil okuyan kardeşlerine de birşeyler göndericem,ayakkabı bot,kırtasiye.
lütfen siz de kardeşinizi seçin .mektup elimden düşmüyor,tekrar tekrar okuyorum.
bende köy öğretmeni olarak sizlerin desteklerini bekliyorum lütfen Diyarbakırın dicle ilçesinde üzümlü ilköğretim okulunda görev yapıyorum bizim köyden de seçerseniz sevinirim. Desteklerinizi bekliyorum.
05058379129
nrsnkma 39 allah senden razı olsun,böyle bir şeyi bize hatırlattığın vesile olduğun için.çok mutluyum.bugün urfaya kardeşimize kolimiz gönderdik. 8 kardeşlermiş ,2 tanesine bayramlık,sbs kitapları bol kalem defter.aileye bir sürü bot çizme,zengin değilim emekliyim parası çok alabilmiş diye düşünmeyn..alışveriş yaparken yardım için dediğimde çok yardımcı oluyorlar,indirim yapıyorlar.hadi kk korkmayın sizde seçin kardeşinizi.17 kiloyu ptt ile 12 liraya gönderdim.kadıköyde bir kitapçıda 2.el test kitapları vardı zengin çocuklar pahalı kitapları vermişler ilk sayfasını çözüp bırakmışlar,ordaki çocuklar için ne kadar değerli düşünebiliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?