böyle bir siteyi hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.hemen kardeşimizi seçtik hilvan-urfa.öğretmenine mail yazdık askerdeymiş hemen cevap yazdı.birkaç gün sonra gereken bilgileri size iletirim dedi.allahım ne büyük mutluluk.lütfen herkes bir kardeş seçsin.
arkadaşlar kendi memleketim gümüşhane den olan 2008 sonunda seçtigim kardeşim daha dogrusu 3. oglum dedigim ..rafet ...onu çooooooookseviyorum ...herkes seçmeli bence gerçekten çok seviniyolar arkadaşlar ..eger durumunuz uygunsa şiddetle tavsiye ediyorum .daha öncede yazmıştım aslında çok da yüklü şeyler degil yolladıklarımız bi ayakkabıya en az 50 tl verebiliriz ama bu çocuklara bayagı bi koli yapılabilir ..tani öyle çok külfetli bişey degil ..
arkadaşım istediğim ilin üstünü tıklıyom olmuyoo ya.bakmak istiyomm benmde ilgimi çektii de nasl yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirimm.
Merhaba, hiç kan bağınız olmayan yardıma muhtaç çocukları birer kardeş, birer evlat belleyip destek olmanız gerçekten takdire şayan.... mükemmel bir maddi/manevi şirket gibi...
Ben de 5 yılı aşkın süredir, Ankara'da hiç kan bağım olmayan üniversite öğrencilerine her ay düzenli şekilde destek olmaya çalışmaktayım. Sanırım ömür boyu hayatımdan çıkaramayacağım bir alışkanlık haline geldi... Rabbim kazançlarımıza bereket verir inşaallah ve daha çok kardeşimize destek oluruz...
ben daha yeni okudum ben ne yapabilirim nasıl kardeş bulucaz arıştımamızmı lazım ilgimi cektii
Merhaba, hiç kan bağınız olmayan yardıma muhtaç çocukları birer kardeş, birer evlat belleyip destek olmanız gerçekten takdire şayan.... mükemmel bir maddi/manevi şirket gibi...
Ben de 5 yılı aşkın süredir, Ankara'da hiç kan bağım olmayan üniversite öğrencilerine her ay düzenli şekilde destek olmaya çalışmaktayım. Sanırım ömür boyu hayatımdan çıkaramayacağım bir alışkanlık haline geldi... Rabbim kazançlarımıza bereket verir inşaallah ve daha çok kardeşimize destek oluruz...
Ben kardeşimin okulunun telefonuna ulaşamadım maalesef
kızlar eger yanına gıdebılme ıhtımalınız varsa gıdın kardesınızın yanına. şartlarını görun ondan sonra yapın yardımlarınızı benden sıze tavsıye.
Selamlar burda kardeşini seç topikini görmemişim yaw CADIARZU
Benim gibi burada onlara yardım elini uzatan arkadaşları görünce çok sevindim.
Benim de Ağrı Seyithanbey köyünde bir kızım var, kardeşim demiyorum annesi yaşındayım çünkü :kedi:Elif kızım benim, bende 2 yıl önce bir arkadaşımdan duyup hemen siteden seçmiştim şimdi mektuplaşıyoruz telefonlaşıyoruz, resimler yapar gönderir, şiirler yazar benim için tatlı böcüğüm :smiley-cool:
Öğretmeni ile ilk konuştuğumda para değil kıyafet okul gereçlerine daha çok ihtiyaç duyuyoruz demişti, bende hep ona göre gönderirim aldıklarımı, hatta sadece Elif e göndermem, çünkü haksızlık olacağını düşünüyorum, evinde 10 kişi var ve 8 kardeşler elimden geldiğince hepsine yardım etmeye çalışıyorum..
Arada siteye girip bakıyorum o kadar çok öğrenci var ki hala ihtiyaç duyan, geçenlerde kuzenime anlatmıştım oda bir kardeş seçti kendine... İnşallah burada daha çok arkadaş yardım elini uzatır da ihtiyaç duyan yavrucaklarımızın yüzleri güler...
Herkese sevgilerr
ptt bilinmeyen numaralara bir sorar mısınız?okulu bulamazsanız o ilin milli eğitim müdürlüğünden öğrenebilirsiniza.sa.s.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sitesinde de bulamadım..
PTT'yi deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?