Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim zaten kardeşim var ...gümüşhaneden ..ilkokul bire gidiyor ..tabi şimdi 2 ye geçti..çok sevimli bir
çocuk telefonda konuşuyoruz sürekli ..seneye yazın işallh yanına gidecem ..gerçekten arkadaşlar o kadar maddi külfeti olan bişey degil bu ..atıyorum ortalama bir ayakkabıya 50 ytl veriyoruz ve 50 ytl ye koca bir koli yapılıyor ..oda sürekli degil yani mesela ben kardeşimin ihtiyaçları dogrultusunda onu destekliyorum oda zaten çok mahçup bir çocuk ..ne zaman arasam hiç bişe istemiyorum diyor çok akıllı ya çok seviyorum onu ..bence bu dünyada en güzel şey çocuk sevindirmek bence ..eger durumunuz elveriyorsa mutlaka bi kardeş edinin ..sevgilerimle ..
mrhabalar bu gün kızımla birlikte samsunda bir köyden bizde bir kardeş seçtik çok mutluyum kızım şimdiden heyecanla neler göndermek istediğini planlamaya başladı gerçekten bu konuyu açıp bize duyuran arkadaşıma teşekkür ederim ne kadar faydalı bir iş yapmış sayesinde bende böyle bir yardım sitesi olduğunu duydum ve katkıda bulunacağımız için çok mutluyum herkesidae bu üyeliğe bir kezde ben davet ediyorum saygılarımla
mrb kızlar çok duygulandım..şuan ögrenciyim ama seneye işe başlıcam kesinlikle bir kardeş edinicem kendme..hatta bu yılda dşnyorum ama maddi yönden özgürlüğüm yok o korkutuyo yardımcı olurmusunuz?
30.08.2009 - 23:51 - Şu ana kadar 70030 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7100 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6
benimde 2 yıldır kardeşim war bu hafta onlar için alışweriş yaptım kitap aldım v.s bayramlıklarını aldım elbise,pantolon, badi, yarın göndericem 3 koli yaptım o kadar mutluyum ki babaannesine babaanne diyorum çok güzel bişey anlatılmaz yaşanır herkesede tasiye edip anlatıyorum
Benim bir sorunum var..Benim kardeşimin öğretmeninin telefonu kullanım dışıymış.
Sayfada verilen diğer sabit numarayı da arıyorum, o da sürekli meşgul gibi çalıyor..
Kardesinisec.com'da ana sayfanın altında verilen numarayı arıyorum, bu konuyla ilgili bilgi almak için, o da kapalı!
Peki ben kardeşime nasıl ulaşıcam?