Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok cok güzel bir uygulama gercekten cok duygulandım ve insanlarımızın bu kadar duyarlı olmasıyla gurur duyuyorum. bende kardeş edinmek istiyorum aynı sehirden edinip o cocukla görüşme sansımız oluyor mu?uzaktan edinmektense aynı sehirden edinmek isterim.ankarada ailemden uzagım ve tek cocugum kardeşim yok. ankaradan ihtiyacı olan bir cocuk bulmak istiyorum onu kardeşim gibi sevip ilgilenmek istiyorum. su an da ankaradan bekleyen yokmuş.cok zaman alıyor mu tekrar birilerini gelmesi?
o kadar çok istediğim bir şeydi ki bu vesile olduğun için çok tşk ederim. kendimi ne kadar iyi hissettiğimi bilemezsin canım..
diyarbakırdan hemen adaşım olan 10 yaşnda bir kardeş seçtim kendime. öğretmeninin bıraktığı tlfu aradım. okul müd. yard. çıktı. öğretmenleri yokmuş okulda arar mı beni dedim. tabi dedi. ama aramadı ne yapsam bilmiyorum neye ihtiyacı var nasıl yardımcı olabilirim siz ne önerirsiniz bana?Bende kendimi çok iyi hissettim,dilerim kardeşşsiz kimse kalmaz ve bu farklı anlatılması mümkün olmayan duyguları yaşar,sağlıcakla sevgiyle kalına.sa.s.:enbuyukkk:
diyarbakırdan hemen adaşım olan 10 yaşnda bir kardeş seçtim kendime. öğretmeninin bıraktığı tlfu aradım. okul müd. yard. çıktı. öğretmenleri yokmuş okulda arar mı beni dedim. tabi dedi. ama aramadı ne yapsam bilmiyorum neye ihtiyacı var nasıl yardımcı olabilirim siz ne önerirsiniz bana?