• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

04.06.2009 - 19:41 - Şu ana kadar 69608 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7079 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 18.

07.06.2009 - 21:55 - Şu ana kadar 69631 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7138 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

cok cok güzel bir uygulama gercekten cok duygulandım ve insanlarımızın bu kadar duyarlı olmasıyla gurur duyuyorum. bende kardeş edinmek istiyorum aynı sehirden edinip o cocukla görüşme sansımız oluyor mu?uzaktan edinmektense aynı sehirden edinmek isterim.ankarada ailemden uzagım ve tek cocugum kardeşim yok. ankaradan ihtiyacı olan bir cocuk bulmak istiyorum onu kardeşim gibi sevip ilgilenmek istiyorum. su an da ankaradan bekleyen yokmuş.cok zaman alıyor mu tekrar birilerini gelmesi?

o kadar çok istediğim bir şeydi ki bu vesile olduğun için çok tşk ederim. kendimi ne kadar iyi hissettiğimi bilemezsin canım..

cok cok güzel bir uygulama gercekten cok duygulandım ve insanlarımızın bu kadar duyarlı olmasıyla gurur duyuyorum. bende kardeş edinmek istiyorum aynı sehirden edinip o cocukla görüşme sansımız oluyor mu?uzaktan edinmektense aynı sehirden edinmek isterim.ankarada ailemden uzagım ve tek cocugum kardeşim yok. ankaradan ihtiyacı olan bir cocuk bulmak istiyorum onu kardeşim gibi sevip ilgilenmek istiyorum. su an da ankaradan bekleyen yokmuş.cok zaman alıyor mu tekrar birilerini gelmesi?

SELAM SİZLER GİBİ GENÇLERİN DUYARLILIĞI BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR YARINLARA UMUTLA BAKIYORUM.Kardeş bekleyen öğrenciler bitene kadar yeni liste eklenmiyora.sBaşka şehirden olması daha hoş duygular yaratır,mektuplaşır telefonlaşırsınız,yıl sonu geldi şu an Ankara dan bulamayız,hani sene içinde olsa araştırırdık.Kararınızı bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım,sağlıkla sevgiyle kalına.s.:nazar::enbuyukkk:

o kadar çok istediğim bir şeydi ki bu vesile olduğun için çok tşk ederim. kendimi ne kadar iyi hissettiğimi bilemezsin canım..

Bende kendimi çok iyi hissettim,dilerim kardeşşsiz kimse kalmaz ve bu farklı anlatılması mümkün olmayan duyguları yaşar,sağlıcakla sevgiyle kalına.sa.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Bende kendimi çok iyi hissettim,dilerim kardeşşsiz kimse kalmaz ve bu farklı anlatılması mümkün olmayan duyguları yaşar,sağlıcakla sevgiyle kalına.sa.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:
diyarbakırdan hemen adaşım olan 10 yaşnda bir kardeş seçtim kendime. öğretmeninin bıraktığı tlfu aradım. okul müd. yard. çıktı. öğretmenleri yokmuş okulda arar mı beni dedim. tabi dedi. ama aramadı ne yapsam bilmiyorum neye ihtiyacı var nasıl yardımcı olabilirim siz ne önerirsiniz bana?

diyarbakırdan hemen adaşım olan 10 yaşnda bir kardeş seçtim kendime. öğretmeninin bıraktığı tlfu aradım. okul müd. yard. çıktı. öğretmenleri yokmuş okulda arar mı beni dedim. tabi dedi. ama aramadı ne yapsam bilmiyorum neye ihtiyacı var nasıl yardımcı olabilirim siz ne önerirsiniz bana?

öncelikle seni canı gönülden kutlarım,aramıza hoşgeldina.sa.s.okulu tekrar ara,öğrenci hakkında bilgileri öğretmenden al,ev adresini iste,kendini anlatan bir mektup yaz,kitap yolla,paketin içine senin adresinin yazılı olduğu pullu bir zarf koy...sağlıkla sevgiyle kala.skaydirigubbakcemile5a.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:

10.06.2009 - 18:26 - Şu ana kadar 69671 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7101 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 29.
kaydirigubbakcemile5zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan:dance::sm_cool:a.s.:teytey::nazar:

11.06.2009 - 19:27 - Şu ana kadar 69683 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7094 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 8.

Bugün Adaklı Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki müdür yardımcısı arkadaşla telefon görüşmesi yaptık.Bizim kardeşimiz liseli oldu ama ,okulla iletişimiz devam ediyor,giysileri yolluyoruz öğretmen arkadaşlar ihtiyacı olan çocuklara dağıtıyorlar.
Geçen hafta kolimizi almışlar ve dağıtmışlar..anlatılması mümkün olmayan sevinç kapladı içimi ...a.s:dance:

Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın, sıkı sıkı sarın. Üşümesinler… 28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz... Hediyelerinizi abartmayın. Bir defter, bir kalem, bir mektup dünyalara bedel... Kardeşlerinizle destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... En büyük desteğiniz sevginizdir. Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kişiliklerini geliştirin... Alacağınız cevap mektupları sizin de dünyanızı değiştirecektir. Bu mutluluğu yaşayın ve görün. Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun. CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

Kardeşini Seç

12.06.2009 - 22:49 - Şu ana kadar 69688 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7089 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

14.06.2009 - 23:53 - Şu ana kadar 69700 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7146 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

15.06.2009 - 22:27 - Şu ana kadar 69703 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7188 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 10.

16.06.2009 - 23:05 - Şu ana kadar 69703 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7254 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

18.06.2009 - 21:56 - Şu ana kadar 69713 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7314 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

21.06.2009 - 17:08 - Şu ana kadar 69732 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7296 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 6.

kalp.gif

Kardeşini Seç

23.06.2009 - 17:12 - Şu ana kadar 69735 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 7358 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 5.

Back