artık benim de diyarbakırlı bir kızım var. tam da yiğenimle yaşıt 6.sınıf öğrencisi. bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız di mi?
Canım yüreğine emeğine sağlık inşallah yerlerine ulaşır tüm dileklerimiz ve çabalarımız tabiiki....
günaydın nursen abla benim canımsın ya sen bi meleksin seni kutluyorum ben takip ediyorum sizi benim dilimde sen benim havalımsın ////yani arkadaşımsın canım ablammmmmmma.s.:1hug:Aramıza katılman beni sevindirdi,dileğim kardeş olarak seçilmeyen 174 öğrencininde en kısa zamanda kardeş olarak seçilmeleri.Seni kutluyorum,dileklerin gerçek olsun,sevgiler.a.s.
canım mardinli bi öğrenci seçme imkanım var mı yardım edebilir misin mardinden bi öğrenci istiyorum..
hoşbulduk ablacım. evvela vesile olan herkesten allah razı olsun a.s.ne güzel bir hadise bu! bugün ilk mektubumu yazdım. ama yanına bir hikaye kitabı vs almak istiyorum, ondan sonra göndericem. inşallah onun için güzel birşeyler yapmayı becerebilirim.
hani akşama kadar lanetlediğimiz ve askerimizin gece gündüz, kar kış demeden mücadele ettiği terör var ya, işte onu kökünden kazımanın tek yolu budur! ne yazık ki kalemi olmayan, ayağına giyeceği bir ayakkabısı olmayan, belki şimdiye kadar hiç hikaye kitabı görmemiş o cocuklara, yarının gençlerine, umutlarımıza sahip çıkmak! herkesin sorumluğu var bu işte! bizim çocuklarımız markasız kıyafet giymezken, her istedikleri olurken orada çaresizliğe mahkum çocuklarımızı kötü emellerine alet etmek isteyen "o insanları Kötü Kazen" bu şekilde etkisiz bir hale getirebiliriz. çocuklarımıza sahip çıkalım, bize bol bol verilen ama onlardan esirgenmiş imkanları elimizden geldiğince onlara götürmeye çalışalım. ve bu sitenin adresini arkadaşlarımıza yollayalım, daha çok insan bilsin, yardımcı olsun! :enbuyukkk:
canım mardinli bi öğrenci seçme imkanım var mı yardım edebilir misin mardinden bi öğrenci istiyorum..
ya katılım azmı nursen abla senağlama nasıl olaçak biraz daha duyarlı olsalar bizim insanımız güzeldir inş olur herkesin bi kardeşi olur ablam üzme kendini :1hug::enbuyukkk:en büyük kkEvet,kardeşimizden beklediğimiz mektup bugün geldi.Aman tanrım ne büyük bir sevinç ne büyük bir mutluluk kapladı bizi.gerçi mektubun geleceğini biliyorduk,bayramdan önceki Pazartesi gelecek olan mektup ancak bugün geldi.
Biz telefonla görüşmelere devam ediyoruz,annesi ve 2 kardeşiyle telefonda tanıştık.Yarın yeni yıl tebrikini yolluyoruz.:dance::teytey:a.s.:teytey:
Gözünaydın Nurşen Abla'cım.Bizde ikinciyi bekliyoruz.Cumarteside öğretmenle konuşucam.İnşallah aldıklarım işine yaramıştır.Aklım orda.Kimbilir kaç çocuk mutlu olmuştur o sınıfta.Biliyosun benim görüştüğüm öğretmenin sınıfı öğrenme zorluğu çeken çocukların olduğu sınıf.Ayrıca onlarada gönderdim.O yüzden merak ediyorum.Umarım istediği gibi kitaplardır aldıklarım.a.s.Evet,kardeşimizden beklediğimiz mektup bugün geldi.Aman tanrım ne büyük bir sevinç ne büyük bir mutluluk kapladı bizi.gerçi mektubun geleceğini biliyorduk,bayramdan önceki Pazartesi gelecek olan mektup ancak bugün geldi.
Biz telefonla görüşmelere devam ediyoruz,annesi ve 2 kardeşiyle telefonda tanıştık.Yarın yeni yıl tebrikini yolluyoruz.:dance::teytey:a.s.:teytey:
Gözünaydın Nurşen Abla'cım.Bizde ikinciyi bekliyoruz.Cumarteside öğretmenle konuşucam.İnşallah aldıklarım işine yaramıştır.Aklım orda.Kimbilir kaç çocuk mutlu olmuştur o sınıfta.Biliyosun benim görüştüğüm öğretmenin sınıfı öğrenme zorluğu çeken çocukların olduğu sınıf.Ayrıca onlarada gönderdim.O yüzden merak ediyorum.Umarım istediği gibi kitaplardır aldıklarım.a.s.
ya katılım azmı nursen abla senağlama nasıl olaçak biraz daha duyarlı olsalar bizim insanımız güzeldir inş olur herkesin bi kardeşi olur ablam üzme kendini :1hug::enbuyukkk:en büyük kk
selamlar, ben de ilk mektubumu yolladım. biraz kendimi tanıttım, bir de ufak bir kırtasiye seti aldım. beğenir inş! telefonlarımı ve açık adresi belirttim en kısa zamanda haber bekliyorum. hiçi çalıştığım için ve çalıştığım yer merkezden uzak olduğu için mektubu yollamak bile ne kadar zor oldu anlatamam! nihayet hsonu annemlere geçmiştim ve babacığıma verdim o da bugün yolladı. bu arada her fırsatta sohbete bu sayfanın linkini veriyorum belki ilgilenen olur diye. daha başka elimden ne gelirse yaparım ama aklıma gelen birşey yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?