merhaba ben de daha önce haberdar olmama rağmen cesaret edememiştim yeterince ilgilenebilir miyim diye ama cesaretimi topladım ve kendime bir kardeş seçtim yarın hemen öğretmenini arayıp gerekli bilgileri soracağım istifa ettiğim için durumum pek iyi değil ama sanırım elimden geldiğini yapsam bile mutlu olurlar değil mi arkadaşlar?bir sürü okuma kitabım var onları bile göndersem mektup yazsam imkanlarım dahilinde küçük hediyeler alsam yeter mi?
merhaba ben de daha önce haberdar olmama rağmen cesaret edememiştim yeterince ilgilenebilir miyim diye ama cesaretimi topladım ve kendime bir kardeş seçtim yarın hemen öğretmenini arayıp gerekli bilgileri soracağım istifa ettiğim için durumum pek iyi değil ama sanırım elimden geldiğini yapsam bile mutlu olurlar değil mi arkadaşlar?bir sürü okuma kitabım var onları bile göndersem mektup yazsam imkanlarım dahilinde küçük hediyeler alsam yeter mi?
Bizimde bir kardeşimiz var.Bugün öğretmeniyle görüştük,yarın kolimizi yolluyoruz.Kızım mektubunu yazdı.İnanın çok farklı duygular yaşıyorsunuz.Şimdiden onu ve yollayacağı mektubu merak ediyoruz.Darısı başınıza,sevgilerrrrrrrrrrr:dance:a.s:dance:a.s.:teytey:
Çok sevindim gerçekten.Bizde yarın yeni hediyelerimizi ve mektubumuzu yollayacağız.İnşallah bayrama yetişir.Sevgiyle kalın.:1hug:ben sectim kardesimi 2 gun oldu benim boyle bir site oldugundan kendi kardesim habedar etti. o surekli yardimda bulunuyor.ilk tereddut ettim ta burdan batmana nasil yardim edebilirim ki diye, ama annem gerekirse kargoyla ihtiyaclari ben yollarim dedi. cok mutluyum simdi. ilk gonderimi yilbasina yetistirebilicem. ben sonuna kadar varim,
Bizde bayram için hediyelerimizi yolladık.Öğretmenede ayrıca istediklerini aldık.Kendisine sormuştum Ankara'dan ne istediğini.Meğer öğrenme zorluğu çeken çocukların sınıfıymış onunki.Onlar için hikaye ve boyama kitapları istedi benden.Yine çocuklar için istedi sonuçta.Çok severek aldım hepsini.İnşallah onlarda severler.Ben seçerken Batmanda 500 civarında çocuk vardı.Şimdi 10 kişi kalmış.Bu kadar katılım olması inanılmaz güzel.Herkesin yaşamasını isterim bu duyguyu.a.s.İyi geceler,dün öğleden sonra telefon geldi,arayan seçtiğimiz kardeşimizdi.
O'nunla ilk konuşmamızı yaptık.Paketini almış,teşekkür etmek için aramıştı.
Bizde telefonunu aldık ve dün gece aradık,konuştuk.Tarif edilesi değil,darısı başınıza,çok değişik bir duygu!Mektubunu yazmış,merakla bekliyoruz.Kızlarım ve benle tanışmış oldu.bir saat geçti yada geçmedi,telefonum çaldı,bu kez arayan öğretmeniydi,teşekkür ediyordu Adak'lı nere Ankara nere.........
Öğretmen arkadaşla bu ikinci görüşmemizdi,ilk görüşmeyi kardeşimizi seçtiğimizde yapmıştık.Bu kadar duyarlı ve düşünceli olmaları çok hoşumuza gitti.
Dileğim hepinizi bu kampanyaya destek vermesi,şimdiden teşekkürler,sevgiyle kalın.a.s.
bugün benimde bir kardeşim oldu bingölden 11 yaşında.içim o kadar sevinçle doluki ona yardımcı olabileceğim için çok mutluyum.
bugün benimde bir kardeşim oldu bingölden 11 yaşında.içim o kadar sevinçle doluki ona yardımcı olabileceğim için çok mutluyum.
Gerçekten çok güzel bi duygu.Herkesin tatmasını isterim.Bi de orda onların yaşadıklarını düşünün.Kendilerine değer verilmesi kadar güzel bi şey olamaz.artık benim de diyarbakırlı bir kızım var. tam da yiğenimle yaşıt 6.sınıf öğrencisi. bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız di mi?
Gerçekten çok güzel bi duygu.Herkesin tatmasını isterim.Bi de orda onların yaşadıklarını düşünün.Kendilerine değer verilmesi kadar güzel bi şey olamaz.
Nurşen Abla'cım,sürekli girip bakıyorum.Seçilecek çok az çocuk kalmış.Ben bi de bunun için öğretmenle görüşücem.Listeye ekleme yapılabilir.Sanıyorum onlar belirliyor.Çok büyük bi ilgi var.Gerçekten çok güzel.Sevgiyle.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?