Kardeşini seç...

Canım,seçtiğin sayfada,bağlantı kurman gereken görevli öğretmenin telefonu vardır mutlaka.Onunla konuşup sorabilirsin.Dediğin gibi şimdi tatil dönemi.Ama adres olarak,en azından başlangıçta okul adresi kullanıldığı için,şu anda bi şey yapamayabilirsin.Çünkü genellikle evler merkeze uzak olduğu için okul adreslerine yollanıyor.Kargolar bile ulaştıramayabiliyor,evlere.En doğrusu,öğretmenle konuşmak.Bol şans,güzel paylaşımlar olsun inşallah.a.s.

kizlar...bende kendime 2 tane kardes sectim,esim sagolsun elin almanlarina yardim ediyoruz kendi kanimiza canimiza yardim edelim diye bana mükemmel destek cikti..yarin ilk isim ögretmenlerini aramak olacak,dünde esimle ciktik,defter kalem...aldik.cok heyecanliyim...msnimdeki tüm aileme arkadaslarimada tavsiye ettim,birkac arkadastanda mail aldim onlarda kardeslerini bulmuslar...cok sevincliyim yaa,iki tane oglum oldu:)

Çok duyarlı davranmışsınız, tebrik ederim:))

Canım,gerçekten çok güzel bi duygu.:1hugilerim,herkes yaşasın.MSN inden dağıtmaksa en güzeli.a.sSeçmeyenler bile,sadece dağıtsalar kimbilir kaç kardeş seçilmesine katkıları olacak.a.s.

Aramıza hoşgeldin,seni ve sana destek veren eşini kutluyorum,sevgilerimleeeeeeeea.s.

21.07.2008 - 10:45 - Şu ana kadar 72474 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1489 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

arkadaşlar ben de bir kardeş seçtim kendime
taaa ağrı'dan
kayıt işlemi tamamlandı
ama şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
ben mi öğretmenini aramalıyım yksa onlar mı beni arayacaklar?nbilgisi olanlar lütfen yazar mısınız?

aaaaaaaaa hem okullar da tatil
eee benim kardeş nerde şimdi
ben nasıl ulaşıcam ki ona

Günaydın seni yürekten kutluyorum,aramıza hoşgeldin.Evet okullar tatilde ama okulda mutlaka müdür ve yardımcıları vardır.Okulu arayıp onlarla görüşebilirsin,iletişimi onlar sağlar.Sevgilerimle,günün şen olsun.a.s.

ben kendime kardeşimi seçeli neredeyse bir ay olacak.okulların tatil olmasından dolayı telefonlara cevap veren kimse yok malesef. bu aralar kayıt dönemi başladı. bir ümit tekrar deneyeceğim yarın. eğer olmazsa hem okula öğretmene ve kardeşime birer mektup yazacağım. elbet birgün tanışacağız. okullarda açılmak üzere kimbilir ne kadar sevinecekler.

aaaaaaaaa hem okullar da tatil
eee benim kardeş nerde şimdi
ben nasıl ulaşıcam ki ona

Kardeşinizin sayfasında,o okulun görevli öğretmeninin telefonu vardır mutlaka.Onunla irtibata geçebilirsiniz.Sevgiler. a.s.

kızlar maalesef benim de telefonlarıma cevap veren biri yok:sm_confused:
sanırım okulların açılmasını beklemek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…