Ben de az önce kendime bir kardeş seçtim. İnanılmaz derecede heyecanlandım. Bugüne nasipmiş demek. Benim kardeşim Hakkari'den Cüneyt Tomris. 8 yaşında, çok tatlı olduğuna eminim.
Şimdi ne yapmalıyım? Okullar tatil. İlk hareketim ne olmalı? Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim, öğretmeniyle konuşucam muhakkak.
Çok sağolun :)
aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::teytey:a.s.
kizlar...bende kendime 2 tane kardes sectim,esim sagolsun elin almanlarina yardim ediyoruz kendi kanimiza canimiza yardim edelim diye bana mükemmel destek cikti..yarin ilk isim ögretmenlerini aramak olacak,dünde esimle ciktik,defter kalem...aldik.cok heyecanliyim...msnimdeki tüm aileme arkadaslarimada tavsiye ettim,birkac arkadastanda mail aldim onlarda kardeslerini bulmuslar...cok sevincliyim yaa,iki tane oglum oldu:)
kizlar...bende kendime 2 tane kardes sectim,esim sagolsun elin almanlarina yardim ediyoruz kendi kanimiza canimiza yardim edelim diye bana mükemmel destek cikti..yarin ilk isim ögretmenlerini aramak olacak,dünde esimle ciktik,defter kalem...aldik.cok heyecanliyim...msnimdeki tüm aileme arkadaslarimada tavsiye ettim,birkac arkadastanda mail aldim onlarda kardeslerini bulmuslar...cok sevincliyim yaa,iki tane oglum oldu:)
Şu an ki diz ağrıma rağmen inanılmaz derecede mutluyum. Burayı çok sevdim:)
arkadaşlar ben de bir kardeş seçtim kendime
taaa ağrı'dan
kayıt işlemi tamamlandı
ama şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
ben mi öğretmenini aramalıyım yksa onlar mı beni arayacaklar?nbilgisi olanlar lütfen yazar mısınız?
aaaaaaaaa hem okullar da tatil
eee benim kardeş nerde şimdi
ben nasıl ulaşıcam ki ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?