Kardeşini seç...

çok zor gelişen dünyada yoksul imkanın olmaması hepinizi canı gönülden kutluyorum
ibret almamız ve daha çok şükretmemiz gerekir elimizde bulunan fırsat ve imkanlardan
benim burada çok kardeşlerim var hepinizin yüreğine sağlık

13.06.2008 - 23:26 - Şu ana kadar 71588 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2324 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 21.

ablacığım benimde dıyarbakırlı perivanım karnesini aldı ve bana getirdi ve taktirnamesi, ile innanki çok duygulandım çok harika beşinci sınıftan bu yana ben destek veriyorum bu yıl orta üç son babası okutmuyor ikna edemiyoruz gizlice sınava sokmuş annesi ama baba inat liseyi okudmayacak bakalım care aramaktayızzzzz allah hepsine yardım etsin amin

Canısım,umarım babayı ikna edersiniz.Sevgilerimle öptüm.a.s.

Geçen ay yine kardeşimize hediyeler yolladık.Bu sefer pulda koydum.Fakat yine cevap yok.Ne yapacağımı şaşırdım.Pes etmek istemiyorum ama,bazı şeylerde zorla olmuyor senki.Çok çaresiz kaldım.Acaba bi kardeş daha mı seçsem diyorum.Açık,açık ne istediğini söylese onada razıyım.Böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti.Artık öğretmenle konuşup,ona göre hareket etmeyi düşünüyorum. a.s.

CANISIM,MELEK KALPLİ KARDEŞİM!ÖĞRETMENİYLE KONUŞMAN EN UYGUNU,AMA ONU KARDEŞLİKTEN BIRAKIRSAN,PSİKOLOJİSİ BOZULABİLİR.SEVGİLERİMLE,GÜNÜN ŞEN OLSUNŞeniza.s.

Bende Istiyorum Bir Kardes Bulmak Ama Nasil Olur Neler Gerekli Ne Yapmaliyim Bilgi Werieseniz Cok Sewinirim Ii Gunler

http://www.kardesinisec.com/

BU LİNKE TIKLA,KARDEŞİNİ SEÇ,ÖĞRETMENİYLE GÖRÜŞ.KIRTASİYE MALZEMELERİ ,KENDİ ADRESİNİN YAZILI OLDUĞU PUL YAPIŞTIRDIĞIN MEKTUP ZARFI,VE DE YAZDIĞIN MEKTUP.
ARAMIZA HOŞGELDİNa.s:dance:

27.06.2008 - 00:58 - Şu ana kadar 71916 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2032 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

01.07.2008 - 09:27 - Şu ana kadar 71997 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1951 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

bende kardesimi secmek istiyorumm,almanyadanda yardim yapabilirim ne var ki hem??ne yapmam gerekiyo kizlar..

http://www.kardesinisec.com/
BU LİNKE TIKLA,ORADAN KARDEŞİNİ SEÇE TIKLA,LİSTEYİ İNCELE,SEÇTİĞİN KARDEŞİN ÖĞRETMENİYLE KONUŞ.BİZ BURADA KARDEŞLERİMİZLE OLAN İLETİŞİMLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.ARAMIZA HOŞGELDİN.SENİ ŞİMDİDEN KUTLUYORUM.FARKLI DUYGULAR YAŞAYACAKSIN.SEVGİLERİMLEŞeniza.s.

CANISIM,MELEK KALPLİ KARDEŞİM!ÖĞRETMENİYLE KONUŞMAN EN UYGUNU,AMA ONU KARDEŞLİKTEN BIRAKIRSAN,PSİKOLOJİSİ BOZULABİLİR.SEVGİLERİMLE,GÜNÜN ŞEN OLSUNŞeniza.s.

En sonunda,öğretmeniyle konuştum.Şu anda tatil olduğu için bi şey yapamıyor.Ama kesinlikle bize hak veriyor.Çünkü gerçekten tek taraflı olmuyor.Nereye kadar gidebilirki.Sağolsun,daha ben söylemeden kendisi söyledi.Ancak okullar açılınca,görüşebilecek.Çocukla konuşup,olmazsa ben sizi başka bi öğrenciye yönlendiririm dedi.Artık beklemekten başka yapılacak bi şey yok.a.sa.s

06.07.2008 - 00:09 - Şu ana kadar 72112 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 1836 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 0.

Ben de az önce kendime bir kardeş seçtim. İnanılmaz derecede heyecanlandım. Bugüne nasipmiş demek. Benim kardeşim Hakkari'den Cüneyt Tomris. 8 yaşında, çok tatlı olduğuna eminim.

Şimdi ne yapmalıyım? Okullar tatil. İlk hareketim ne olmalı? Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…