Kardeşini seç...

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

Adnan Çakır

nurşen abla merhaba ben asuman, nasılsın abla bu siteyi yeni gördüm ve bende bir kardeş bnulup yardımcı olmak istiyorum, listeyi tıkladım ama olmadı, bu konuda ne yapmam gerekiyo lütfen ablacığım yardımcı olurmusun bana

http://www.kardesinisec.com/

tıklayıp kalbe tıklayacak,açılan listeden kardeşle ilgili bilgileri okuyup karar verecek,orada telefondan öğretmeniyle görüşeceksin.Sevgilerimle,iyi geceler,kocaman öptüm,Ece'ye ve evdekilere selamlar

merhaba nurşen ablacığım, evet dediğin siteye girdim, ve bir kardeş seçtim, çorumdan bir çocuk, henüz birşeyler olmadı daha ama şimdi ben onun öğretmenini mi arayacağım, neler yapacağım acaba yardımcı olurmusun abla bana,

29.05.2008 - 09:11 - Şu ana kadar 71320 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2519 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

30.05.2008 - 00:49 - Şu ana kadar 71332 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2537 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

Uzaklarda, bir kalemi dahi olmayan, yeni defteri olmadığı için defterlerini silip silip yazan, hikaye kitabı nedir belki bir arkadaşında gören okadar çok çocuk var ki. Bilmeyebilirsiniz, bende bilmiyordum. Ta ki geçen yıla kadar. KARDEŞİNİ SEÇ sitesi sayesinde Zehra kardeşimle tanışana kadar. Hem tanımadığınız bir çocuğu öz kardeşim kadar sevmeyi öğrendim, hemde insan isteyince neler yapabileceğini

30.05.2008 - 23:42 - Şu ana kadar 71346 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2523 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 22.

Kardeşim mektubuma cevap yazmış.... İçine bir de gül kurusu koymuş... Telefon numarasını da vermiş. Çok ama çok mutlu oldum :)))

Kardeşim mektubuma cevap yazmış.... İçine bir de gül kurusu koymuş... Telefon numarasını da vermiş. Çok ama çok mutlu oldum :)))

Gözün aydın yaşayacağın mutlulukların başındasın aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim,haftan şen olsun.Öptüm,kocamannnnnnnnnnnnnna.s.

05.06.2008 - 10:46 - Şu ana kadar 71431 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2451 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 3.

Benimde Kardeşim Var 7 Ay önce Seçmiştim Ve Ona Bişeyler Gönderdim Bingöle öyle Mutlu Oldukki Bayramlarda Artik Ailece Bizi Ariyolar Ve Davet Ediyolar...

Benimde Kardeşim Var 7 Ay önce Seçmiştim Ve Ona Bişeyler Gönderdim Bingöle öyle Mutlu Oldukki Bayramlarda Artik Ailece Bizi Ariyolar Ve Davet Ediyolar...

Bizim kardeşimizde Bingöl-Adak'lıdan,dün OKS sınavına girdi.Akşam aradı sınavı çok iyi geçmiş,Bingöl'deymiş.Gerçekten çok faklı bir duygu.Annesi ve kardeşleriylede tanıştık.Öğretmenlerinin 2 si ile görüşüyoruz.O kadar mutlu oluyorlar ki,oralara ulaşmamız bile yetiyor.Davet ediyorlar,keşke gidebilsem.Ama ilk fırsatta gitmek istiyorum.Sevgilerimle haftan şen olsun.a.s.B]

Son düzenleme:
09.06.2008 - 09:16 - Şu ana kadar 71493 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2405 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…