• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

canım bende kardeşini seçi ilk defa az önce duydum ve biraz araştırdım acaba sen Ağrı'da yaşayan yetim bir kızı yada annesi babası ölmüş üvey ana baba nın yanında yaşayan bir kız çocuğunu kardeş seçer misin?

selam,biz kardeşimizi kalabalık bir ailesi ve babası ölmüş olduğu için seçtik.Annesi ve kardeşleriyle görüşüyoruz.iyi gün dileklerimle..a.s.

Günaydınlar,bugün çok mutluyum çünkü;KARDEŞİNİ SEÇENLER de bir hareketlilik var.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Öyle farklı duygular yaşayacaksınız ki anlatılası değil.Sevgilerimle yüreğinize sağlık....Herşey gönlünüzce olsun,öptümmmmmmmmmmmmmma.s:sm_cool:a.s.:teytey:

cocuklar.jpg

Kardeş seçmek çok güzel bir duygu gerçekten. Benim kardeşimin adı Ceylan, Siirtte yaşıyor. Henüz onunla haberleşip konuşmadım ama şimdiden çok mutluyum herşey için. Bir müdürüne, bir de kardeşime mektup yazıcam. Bir de zarf koyucam bana mektup yollayabilmesi için. İnşallah yazar.
Kardeş seçenlere dikkatli olmalarını öneriyorum.
Eğer uzun vadede kardeşe destek olabileceklerse seçsinler.
Çünkü 1 kez seçilenler bir daha seçilme şansını kaybediyor, o yüzden lütfen ilgilenebilecekseniz seçin.

Arkadaslar, ben Hollanda'da oturuyorum.. Daha kardes secmedim, ama secersem ve ona hediye gondermek istersem kargoyla cok para tutmaz mi? Yurtdisinda yasayanlarin bundan haberleri var mi acaba?

Günaydınlar,bugün çok mutluyum çünkü;KARDEŞİNİ SEÇENLER de bir hareketlilik var.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Öyle farklı duygular yaşayacaksınız ki anlatılası değil.Sevgilerimle yüreğinize sağlık....Herşey gönlünüzce olsun,öptümmmmmmmmmmmmmma.s:sm_cool:a.s.:teytey:

Evet ablacım çok haklısın.Gerçekten daha çok ses getirmeye başladı.Bende yarın öğretmenle görüşücem.En kısa zamanda cevabımızın gelmesini bekliyoruz.Okulların kapanmasınada az kaldı.Bizim görüşme yada yollama şansımız olacak mı bilemiyorum.Bi çözüm bulacaz inşallah.:1hug:a.s.:nazar:

Aramıza hoşgeldin canım....Gerçekten çok güzel bir duygu...Sevgilerimle...:dance:a.s.:nazar:

çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum aranızda olduğuma ve herkese duyurmaya çalışıyorum heyecanla umarım ilgi daha da çok artar ben den de sevgiler hepinize a.s. :nazar:

merhaba arkadaşlar
öğrencilerimde kardeş seçilme umudunda.eğer diyarbakıra da uzanmayı düşünenler varsa bilgilerinize..........
zeynep erim 5. sınıf
okulun en başarılı öğrencilerinden.10 kardeşler.okul çıkışı tarlada çalışıyor işleri bitince ödevlerini yapıyor.
edip kılıç
6 kardeşler babaları tarafından 3 yıl önce terkedilmişler.dedesinin aylık 240 ytl si ile geçiniyorlar. dedenin onlara oğlumdan ne hayır gördüm sizden göreyim deyip defalarca kovduğunu hıçkırıklara boğulup anlattığını hatırlarım. sessiz içine kapanık
hatice temeş
10 kardeşin en küçüğü babanın sen kızsın okuman günah baskılarına rağmen okuyan başarılı bir öğrenci.5. sınıfta baskıyla belkide başını örterek gelen bir öğrenci
recep artık ,hacı ömer ecer,ergül bumlarda okuldan sonra çalışan iş yerlerinde temizlik yapan terzide kahvede çalışmak zorunda kalan dersi uykulu gözlerle dinlemeye çalışan fakir çocuk olduklarının farkında olamamış yavrularım
ve daha başka çiçekler.........kardeş seçilme arzusunda
diyarbakırdan sevgiler...................

merhaba arkadaşlar
öğrencilerimde kardeş seçilme umudunda.eğer diyarbakıra da uzanmayı düşünenler varsa bilgilerinize..........
zeynep erim 5. sınıf
okulun en başarılı öğrencilerinden.10 kardeşler.okul çıkışı tarlada çalışıyor işleri bitince ödevlerini yapıyor.
edip kılıç
6 kardeşler babaları tarafından 3 yıl önce terkedilmişler.dedesinin aylık 240 ytl si ile geçiniyorlar. dedenin onlara oğlumdan ne hayır gördüm sizden göreyim deyip defalarca kovduğunu hıçkırıklara boğulup anlattığını hatırlarım. sessiz içine kapanık
hatice temeş
10 kardeşin en küçüğü babanın sen kızsın okuman günah baskılarına rağmen okuyan başarılı bir öğrenci.5. sınıfta baskıyla belkide başını örterek gelen bir öğrenci
recep artık ,hacı ömer ecer,ergül bumlarda okuldan sonra çalışan iş yerlerinde temizlik yapan terzide kahvede çalışmak zorunda kalan dersi uykulu gözlerle dinlemeye çalışan fakir çocuk olduklarının farkında olamamış yavrularım
ve daha başka çiçekler.........kardeş seçilme arzusunda
diyarbakırdan sevgiler...................

Cocuklarin durumlarini bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim. Cok aci ya..:1no2:senağlama
Siz diyarbakirda ogretmenmisiniz?
Oyleyse eger, sizin okulunuzdaki ogrenciler bu kardeslik olayina nasil bakiyorlar? Mektuplar ve hediyelerle seviniyorlar mi?

evet öğretmenim.kardeşini seç kampanyası için okula forumlar gelmişti ama kısıtlı sayıda bizde öğrencileri iyi tanıdığımız için önceliği fakir öğrencilere verdik kardeşini seç sitesinde ismi olan her öğrencinin gerçekten ihtiyacı var ilgiye sevgiye........
bu öğrenciler kardeş seçildimi telefonlaşmalar ardından mektup ve hediyeler geliyor.bir çocuğu sevindirmek kadar kolay ve önemli bir şey olamaz dünyada.aranıp sorulmak ilgi kendilerinin önemsendiklerini hissediyorlar.kitap hediye edildimi o onlar için dünyanın en güzel kitabı çorap gönderildi mi o dünyanın en güzel çorabıdır onlar için.mektup yada hediye o gün adreslerine geldi mi bayram oluyor evlerde.
bu dayanışma öğrencideki başarıyıda artırıyor.dualar ediliyor hayaller kuruluyor kendisini kardeş seçen insan için.çok güzel bir kampanya türkiyede ilk olarak okulumun bulunduğu suriçi semtinde başladı galiba..kendisine kardeş seçmeyi düşünen insanları tebrik ediyorum dikkat etmeleri gereken bir husus var ki çocuklar çok bağlanıyor bu ablalarına ağbilerine.malesef bazen bir kaç aramadan sonra aramalar kesiliyor ve çocuklar acaba ben kötü bir şey mi yaptım acaba beni sevmedi mi başına bir şey mi geldi diyip üzülende oluyor.daha öncede dediğim gibi bilinçli küçük adımlarınız uzakta ki hayatlara renkler umutlar çalışma başarma ve bir gün buluşma arzusu meydana getiriyor ve en önemlisi tarifsiz bir mutluluk...........
mutlaka bir kardeş edinelim türkiyenin en ücra köşesindede olsa sizi düşünen seven ve size her gece dua eden bir kardeşiniz olsun.toplumsal dayanışma ile bu çiçekler büyüyecek geleceğimiz bahar olacak inşallah.

Aramıza katılan yada katılacak olan tüm arkadaşlara teşekkürler.Bazı duygular anlatılmaz yaşanır,bunu sizlerde göreceksiniz.Dileğim seçilmemiş kardeş kalmaması...Çocuklar yarınlarımızsa,geç kalmayalım.......
Koebugere'de%20Dagbeq'li%20Cocuklar-Tem.02.jpg

Son düzenleme:
evet öğretmenim.kardeşini seç kampanyası için okula forumlar gelmişti ama kısıtlı sayıda bizde öğrencileri iyi tanıdığımız için önceliği fakir öğrencilere verdik kardeşini seç sitesinde ismi olan her öğrencinin gerçekten ihtiyacı var ilgiye sevgiye........
bu öğrenciler kardeş seçildimi telefonlaşmalar ardından mektup ve hediyeler geliyor.bir çocuğu sevindirmek kadar kolay ve önemli bir şey olamaz dünyada.aranıp sorulmak ilgi kendilerinin önemsendiklerini hissediyorlar.kitap hediye edildimi o onlar için dünyanın en güzel kitabı çorap gönderildi mi o dünyanın en güzel çorabıdır onlar için.mektup yada hediye o gün adreslerine geldi mi bayram oluyor evlerde.
bu dayanışma öğrencideki başarıyıda artırıyor.dualar ediliyor hayaller kuruluyor kendisini kardeş seçen insan için.çok güzel bir kampanya türkiyede ilk olarak okulumun bulunduğu suriçi semtinde başladı galiba..kendisine kardeş seçmeyi düşünen insanları tebrik ediyorum dikkat etmeleri gereken bir husus var ki çocuklar çok bağlanıyor bu ablalarına ağbilerine.malesef bazen bir kaç aramadan sonra aramalar kesiliyor ve çocuklar acaba ben kötü bir şey mi yaptım acaba beni sevmedi mi başına bir şey mi geldi diyip üzülende oluyor.daha öncede dediğim gibi bilinçli küçük adımlarınız uzakta ki hayatlara renkler

umutlar çalışma başarma ve bir gün buluşma arzusu meydana getiriyor ve en önemlisi tarifsiz bir mutluluk...........
mutlaka bir kardeş edinelim türkiyenin en ücra köşesindede olsa sizi düşünen seven ve size her gece dua eden bir kardeşiniz olsun.toplumsal dayanışma ile bu çiçekler büyüyecek geleceğimiz bahar olacak inşallah.
Canım,söylediklerine katılıyorum.Bende seçtiğimiz kardeşimize o bize cevap yazmadığı halde inatla tekrar yazıp hediyeler yolluyorum.Yinede onun beklediğini,sevindiğini düşünerek.Ama inşallah o da bize yazar.Bazı çocuklarla çok çabuk iletişim kuruluyor.Bazılarımız bu konuda daha şanslı.Bakalım bizim kardeşimizde zamanla bize alışacakmı?Bazan çaresizkaldığımı hissediyorum. Ama yinede vazgeçmek istemiyorum.a.s.:nazar:

12.05.2008 - 09:59 - Şu ana kadar 70994 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2731 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 13.

- cevap aldim.. mesajim silinebilir..yerimseniben

bugün gün boyu telefondaydım aramadığım yer kalmadı sonunda az önce öğretmen aradı.Okul telefonları bugün bozukmuş yapılmış.İstersen okulu ara, ben sana adresi yazıyorum.KÜRÜZ iİLKÖĞRETİM OKULU YAKAKENT/SAMSUN posta kodu: 55810 öptümŞeniza.s.

NOT:ÖĞRETMENLE GÖRÜŞTÜM ULAŞAMAZSAN BENDE CEP TELEFONU VAR..HABER VER SANA VEREYİM....

Son düzenleme:
13.05.2008 - 09:32 - Şu ana kadar 71018 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2714 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 2.

Back