nrsn ablacım bende bişi soracaım sana..ben kardeşim zelalle görüşüorum..ailesiylede öğretmeniylede..geçen ayakkabı istedi aldım yolladım çok beenmiş..
sorum şu. ben burda üç tane kocaman çöp torbaları varya siyaahhh..onlardan kılık kıyafet biriktirdim..çou giymediim şeler..akadaşlarımda verdi.. hepsi kullanılır durumda yani..
onları yollamak istedim kargo 200 ytl dedi.. ben ne yapçam o kadar param yok.zaten ben kendimde örenciyim..çok üzüldüm öle deyince kargo.. ben ne yapıcam.. :S
Ben de Siirtteki kardeşime dün yolladım bişeyler, bir mektup yazdım ona ve okuldaki müdür yardımcısına, çok hoş cicili bicili bi çanta ve kırtasiye malzemeleri aldım ona, bunları bir de mektubu dün verdim kargoya. Ama haftaya salı elinde olacak ancak, 1 haftada gidiyor yani. Ya inanamıyorum kargo bile zor gidiyor oralara. Oradaki yaşam şartları ne kadar zor, zülüyorum düşününce.
İnşallah sağsalim ulaşır yolladıklarım kardeşime, ve cevap yazar umarım bana. Adreimin yazılı olduğu pullu bir de zarf koydum kargoya.
Eğer cevap gelirse paylaşacağım sizinle.
O siteyi bulmamı sağlayan, öncülük eden Nurşen Abla, sana da çok teşekkürler..:enbuyukkk:
nrsn ablacım bende bişi soracaım sana..ben kardeşim zelalle görüşüorum..ailesiylede öğretmeniylede..geçen ayakkabı istedi aldım yolladım çok beenmiş..
sorum şu. ben burda üç tane kocaman çöp torbaları varya siyaahhh..onlardan kılık kıyafet biriktirdim..çou giymediim şeler..akadaşlarımda verdi.. hepsi kullanılır durumda yani..
onları yollamak istedim kargo 200 ytl dedi.. ben ne yapçam o kadar param yok.zaten ben kendimde örenciyim..çok üzüldüm öle deyince kargo.. ben ne yapıcam.. :S
bugün gün boyu telefondaydım aramadığım yer kalmadı sonunda az önce öğretmen aradı.Okul telefonları bugün bozukmuş yapılmış.İstersen okulu ara, ben sana adresi yazıyorum.KÜRÜZ iİLKÖĞRETİM OKULU YAKAKENT/SAMSUN posta kodu: 55810 öptümŞeniza.s.
NOT:ÖĞRETMENLE GÖRÜŞTÜM ULAŞAMAZSAN BENDE CEP TELEFONU VAR..HABER VER SANA VEREYİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?