Kardeşini seç...

Ablacım ben zaten mektup ve zarf yollamıştım.Hatta oğlumada aynısından aldımki,yazışsınlar diye.Yalnız aklıma gelmesine rağmen,pul koymamıştım.Belki ayıp olur diye.Ama yinede mektup gelmemişti.Allah tan Bülent Hoca nın sayesinde bir kez telefonla görüştüm.Yine ses seda çıkmayınca ben dayanamadım ve tekrar bi şeyler yolladım.Bu sefer pulda koydum.İnşallah cevabı gelir diye umuyorum.Olmazsa cep telefonu göndermeyi düşünüyorum.Bülent Hoca da başta sıcak bakmasada o da başka çare olmadığını gördü.Galiba öyle yapıcaz.Şimdilik haberleri bekliyoruz.Biliyorsun benden kütüphane için kitapta istemişti,onunlada uğraşıyorum.Yakında görüşürüz Bülent Beyle,onunda fikrini alırım.Sevgiyle kalın,inşallah kardeşsiz çocuk kalmasın.Katılım çok olsun.a.s.

En kısa zamanda mektup gelmesini diliyorum.Bende az sonra telefonla görüşeceğim.Rehberlik öğretmeniyle hafta içi konuşmuştum.OKS hazırlanıyor ya bakalım...ne olacak.
sevgilerimle öptüm kocamannnnnnnnnnnnnna.s.

06.05.2008 - 09:07 - Şu ana kadar 70863 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2856 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 5.

arkdaşlar merhaba
bugün öğrencimin babası okula geldi.öğrencim göksel 11 yaşında hasta olduğu için izinliydi.yeni haberini aldım lenf bezi kanseriymiş.........................................
daha detaylı araştırma için onu diyarbakırdan adanaya sevk etmişler...........
ders işleyemedim konuşamadım bile bugün.vah vaaahları yada duyarsızlıkları görmemek için çevremden kimseye anlatmadım...çok üzgünüm.birara sınıfa geldi yanıma nefes nefese kalmış öğretmenim ameliyat oldum ya çok kötü sonuç adanaya gidiyoruz dedi alnından öptüm cesaretini arttıracak sözler söyledim.yavrumun yine gözleri her zamanki gibi gülüyordu.çok üzgünüm.sırasına karanfiller koymak istemiyorum yinede Allah ın taktiri...........
dualarınızı esirgemeyin.......................

CANIM BENİM,DİLEKLERİM GÖKSEL'İN YAŞAMASI İÇİN...SENİN DUYGULARINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...DÜĞÜMLENDİM ŞU AN.........ÇOCUKLAR ÖLMESİN...bUNUN İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA BİRŞEYLER YAPMALIYIZ...DAHA DA GEÇ OLMADANNN

bendee kardeşşş istiyorummmmmmmmmmmmm

http://www.kardesinisec.com/

tılka seç.Aramıza hoşgeldin demek için sabırsızlanıyorum.Bizim kardeşimiz Adaklı Kız Y.İ.B.O Bingöl den...Öğretmeniyle konuş,adresi al.kırtasiye malzemelerinden oluşan küçük bir paket ve mektup koy.Pakete mutlaka kendi adresini yazdığın pulu yapışmış mektup zarfı koy ki sana mektup yazabilsin.Birde kargoya paketi verirken mutlaka sor gidiyor mu diye.Adaklı'ya sadece Aras haftada 1 gün gidiyor.Postahane ilede gönderebilirsin..Şeniza.s.

tamam ablacımm hemen bakıorummm bingöl eŞeniz​

Ben de bugün Siirt'ten Ceylan isimli bir kardeş seçtim kendime. Ona hediyeler göndermek istiyorum. Öğretmenini arayıp okul adresini alacağım. 15 yaşında bir kardeş seçtim kendime. Çok mutluyum :)

Kardeşimin öğretmenini aradım, konuştum. Adres aldım, yarın bişeyler alıp kargoya vericem, bir de mektup yazıcam kardeşime. İnşallah o da bana cevap yazar.

Bencede cok guzel bir proje.
Bende kendime kardes sececegim insallah..
Ama kardesimi sectikten sonra neler yapmam lazim? Birisi kisaca anlatabilir mi?
Ilk once ogretmeninimi aramaliyim?

Bencede cok guzel bir proje.
Bende kendime kardes sececegim insallah..
Ama kardesimi sectikten sonra neler yapmam lazim? Birisi kisaca anlatabilir mi?
Ilk once ogretmeninimi aramaliyim?

Hoş geldin canım,seni yürekten kutluyorum.Burada anlattım.Sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin.Para yollamak kesinlikle yasak.Sevgilerimle iyi gecelerrrrrrrrrrra.s:dance:a.s.

Kardeşimin öğretmenini aradım, konuştum. Adres aldım, yarın bişeyler alıp kargoya vericem, bir de mektup yazıcam kardeşime. İnşallah o da bana cevap yazar.

Aramıza hoşgeldin canım,yürekten kutluyorum.Bir mektup zarfının üstüne kendi adresini yazıp,puluda yapıştırırsan çok iyi olur.Sana mektup yollaması kolaylaşır.Sevgilerimi yolluyor,kocaman öpüyorum...Şeniz:dance:a.s.

08.05.2008 - 23:15 - Şu ana kadar 70889 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2835 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 18.

Şeniz:dance::teytey:

çoook mutluyumm site de öyyle gezinirken yalnızca yanlış yere açılan bir başlıkla öğrendim böylesine güzel bir kuruluşun varolduğunu ve bu topiğin linkini öğrendim şuan saat gece 2:00 :) benim de bir kardeşim olduu :))) çok mutluyum hemen haberleşeceğim sizlerle paylaşacağım çevremdeki herkes bundan haberdar olmalı, ellerinden geleni yapmalı ve bu büyük eşsiz mutluluğu yaşamalı vesile olan herkese çoook teşekkür ederim sağolun :))) heyecanla uyucam şimdi :)))

canım bende kardeşini seçi ilk defa az önce duydum ve biraz araştırdım acaba sen Ağrı'da yaşayan yetim bir kızı yada annesi babası ölmüş üvey ana baba nın yanında yaşayan bir kız çocuğunu kardeş seçer misin?

Aramıza hoşgeldin canım....Gerçekten çok güzel bir duygu...Sevgilerimle...:dance:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…