Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdım ya ogretmenibilmiyorum falan dedi, ilgilenmedi
baska bir ogrenci seciyim en iyisi
27.04.2008 - 17:07 - Şu ana kadar 70635 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2827 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 21.
Selam sevgili öğretmen arkadaşım,oraları bizlere anlat anlat ki neler yaşanıldığı öğrenilsin.Yardım zorlamayla olmaz,ama yarınlar çocuklarımızsa bizlere sorumluluk düşüyor.Bizim kardeşimizde <birşey istemiyorum beni sevin yeter>diye yazmıştı.En önemlisi ise bizleri tanıdıktan sonra okumak istemesi.Haklısın aranmak sorulmak kimleri mutlu etmez ki?Sevgilerimi yolluyorum Başkent'ten kermese katıldıkları için onlara binlerce teşekkür ediyorum.Onlara benim yerime sarıl,onları tanımasam da seviyorum,çünkü onlar yarınlarımız...arkadaşlar ben ferda öğretmen
diyarbakırda suriçinde görev yapıyorum.yani kardeş olarak seçtiğiniz çocuklarla birebir görüşebiliyorum.yazılan mektupların gönderilen kitap ve küçük hediyelerin arada sırada aranmaların onları nasıl mutlu ettiğine şahidim.bir öğrencim onu kardeş seçen bir ablayla konuşurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.önemsendiğini hissetmiş belkide terörün fakirliğin engel olduğu yaşyamadığı çocukluğunu ağlayarak ablasına şıkayet etmiş.seçilmeyen öğrenciler imrenerek bakıyor ben gelen mektubu diğerleri üzülmesin diye gizlice veriyorum sahibine.okumak isteyen okuldan sonra işe giden geç saatlere kadar çalışan dersi uykulu gözlerele dinlemeye çalışan öğrencilerim var.bazı kızlarım da tarladaki işlerinden sonra bazıları pazarda soğan sattıktan sonra ödevlerini yapıyor.daha önce bir siteden bize kitaplar geldi her kargoyla okulda şenlik oluyordu.Allah onlardan da razı olsun.öğrencilerimde imkanları dahilinde kermese koli gönderdi kardeşlerimiz iyileşsin diye.bu beni çok duygulandı sadece alan değil veren küçük elleri var onların ama kocaman yürekleri
bir sözümüz var DÜNYAYI KURTARAMAYIZ BELKİ LAKİN ATILACAK KÜÇÜK BİR TOHUMDUR SEVGİ..........
ve sizler bunları lütfen düşünün türkiyenin ücra bir köşesinde hergece yatmadan önce sizi düşünen size dua eden bir kardeşiniz mutlaka olsun .onların size sizinde saf katıksız sevgilere ihtiyacı var...
diyarbakırdan sevgiler
Selam sevgili öğretmen arkadaşım,oraları bizlere anlat anlat ki neler yaşanıldığı öğrenilsin.Yardım zorlamayla olmaz,ama yarınlar çocuklarımızsa bizlere sorumluluk düşüyor.Bizim kardeşimizde <birşey istemiyorum beni sevin yeter>diye yazmıştı.En önemlisi ise bizleri tanıdıktan sonra okumak istemesi.Haklısın aranmak sorulmak kimleri mutlu etmez ki?Sevgilerimi yolluyorum Başkent'ten kermese katıldıkları için onlara binlerce teşekkür ediyorum.Onlara benim yerime sarıl,onları tanımasam da seviyorum,çünkü onlar yarınlarımız...
ordaki bebişlerimiz bizleri tanımasamda diyorsunuz iyi güzelde
bir resim yollayın tanısınlar o zaman
bana kızmayında
Günaydınlar aramıza hoş geldiniz.Ben onları tanımasamda seviyorum,sevmek için görmek şart değil.Kardeşimize fotoğraflarımızı yolladık,o da bize yolladı.İletişimimiz güzel telefonlaşıyoruz.
Sevgilerimle herşey gönlünüzce olsunnnnnn
Merhaba Ben Ferda öğretmene Buradan Ulaşmak Istiyorum Nasil Ulaşirim Bende Birkaç çocuk Kapayim
arkadaşlar ben ferda öğretmen
diyarbakırda suriçinde görev yapıyorum.yani kardeş olarak seçtiğiniz çocuklarla birebir görüşebiliyorum.yazılan mektupların gönderilen kitap ve küçük hediyelerin arada sırada aranmaların onları nasıl mutlu ettiğine şahidim.bir öğrencim onu kardeş seçen bir ablayla konuşurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştı.önemsendiğini hissetmiş belkide terörün fakirliğin engel olduğu yaşyamadığı çocukluğunu ağlayarak ablasına şıkayet etmiş.seçilmeyen öğrenciler imrenerek bakıyor ben gelen mektubu diğerleri üzülmesin diye gizlice veriyorum sahibine.okumak isteyen okuldan sonra işe giden geç saatlere kadar çalışan dersi uykulu gözlerele dinlemeye çalışan öğrencilerim var.bazı kızlarım da tarladaki işlerinden sonra bazıları pazarda soğan sattıktan sonra ödevlerini yapıyor.daha önce bir siteden bize kitaplar geldi her kargoyla okulda şenlik oluyordu.Allah onlardan da razı olsun.öğrencilerimde imkanları dahilinde kermese koli gönderdi kardeşlerimiz iyileşsin diye.bu beni çok duygulandı sadece alan değil veren küçük elleri var onların ama kocaman yürekleri
bir sözümüz var DÜNYAYI KURTARAMAYIZ BELKİ LAKİN ATILACAK KÜÇÜK BİR TOHUMDUR SEVGİ..........
ve sizler bunları lütfen düşünün türkiyenin ücra bir köşesinde hergece yatmadan önce sizi düşünen size dua eden bir kardeşiniz mutlaka olsun .onların size sizinde saf katıksız sevgilere ihtiyacı var...
diyarbakırdan sevgiler
Bende dün kardeşimize,yeni hediyeler yolladım.Ondan mektup gelmemesine rağmen.İnşallah bu sefer gelir,sanıyorum çekiniyolar.Mutlaka onlar içinde çok farklı bi şey.Bizim telefonla görüşme şansımızda yok,ne yazkki.Yinede vazgeçmek istemiyorum.Zamanla aşarız belki diyorum bu sıkıntıları.a.s]