How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kardesinden mesaj var

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
96
- Yurtdışı
Hamile oldugumu ogrendigim gun 11 yasindaki oglumu karsima alip "kardesinden mesajin var,abim odamizi hazirlasin,kendi zevkine gore dekor etsin yakinda geliyorum"dedigimde bu konuda ne dusundugunu anlayamadim..bu konuyu bilen arkadaslarin yardimlarini istiyorum,ogluma doguma kadar bebekle ilgili gelisiyle ilgili ne demeliyim nasil davranmaliyiz ailece ve hatta soyca..kirilsin kiskansin istemiyorum..o benim ilk goz agrim..kiyamam bu yuzden uzulmesini tabi ki istemem..simdiden tesekkur ederim.

Allah tamamını erdirsin kuçağına almayı nasip etsin özledim yeni doğan bebek kokusunu :sinifsinif:

Ne yaparsan yap mutlaka bir kıskançlık olacaktır benim düşünceme göre ama aşırı yada normal bir seviyede olması tabiiki sizlere bağlı olacak diye düşünüyorum. özelliklede senin için daha zor olacak. onu sevdiğini daha çok dile getirmelisin kardeşi geldikten sonra ve eskiye oranla biraz daha ilgi vermelisin. kardeş gelince en büyük korku "artık beni istemiyorlar onu istiyorlar,beni değil onu seviyorlar, beni terk edecekler" korkusu bence ona sık sık onu asla ama asla bırakmayacağını dile getirmelisin.

bu arada 2. çocuğu yapma cesaretinden dolayı seni kutluyorum :hooray: ben çok tırsıyorum :tomato:

Back