- 14 Ocak 2024
- 42
- 7
- 1
- Konu Sahibi aslimerhaba
-
dediğim gibi çok anlamsız yükseldi annem, mesela düğün salonunu beğenmezseniz bunu sakince söylersiniz başka yer bakalım dersiniz değil mi? daha bi hafta önce tanıştığınız kayınlarınızın yanında düğün salonunun ortasında bağırmazsınız. bunun gibiBelki haklısınızdır ama ailecek aynı şeyleri yaşadığımız için galiba tek taraflı bakıyorum. Aynı sizin gibi kardeşim de bizi bağırarak bastırarak bir şeyleri yaptı ama evlenmeden nihayet ayıktı. Mesela ne için istemiyordu, hangi anne baba cocugunun mutsuzlugunu ister ki?
YaaaTamam bir alışma evresi oluyor ama genel olarak gördüğüm ilk zamanlar cicimayları daha güzel heycanlı oluyorEvliliğin ilk zamanları en kötüsüdür bence
anneme kalsa hemen mutsuz olacaktım, kapı önüne koyulacaktım bikaç haftada. o yüzden diyorum mutlu olduğumu görmeliler diyeEvleneli bir kac ay olmuş tabi şu an mutlu olursun birkaç yıl geçsin ateşli aşk sönsün gözün açılsın sonra annem haklı cıkmadı dersin
Günah keçisi seçilir her aileden biri, her şey onun yüzünden olur en beceriksiz en suclu biri ilan edilir cok takma kafayaannem kurnaz zaten bana söylemesinden belli ama napabilirim ki, onunla mı konuşayım konuyu bilmiyorum. sen de mi hastalığının benim yüzümden olduğunu düşünüyorsun diye mesaj atasım geliyor artık başka napabilirim bilmiyorum. benim de o kadar çok kırgınlığım var ki. kardeşimin aslında "evet hastalıktan dolayı ablama haksızlık edilmiş" diyip benim yanımda olması gerekirken böyle düşünmesi inanılmaz
tabii cicimayları ama anlaşamayabilirdik sonuçta iki farklı insanYaaaTamam bir alışma evresi oluyor ama genel olarak gördüğüm ilk zamanlar cicimayları daha güzel heycanlı oluyor
Annenizin bu kadar stres yapması kendisine bağlı bir olay.söylemedim sadece bana sürekli gereksiz yere her şeye karşı çıkıldı, ben de hakkımı savundum susmadım. kişisel hakaret vs yok yani.
olabilir gerçekten teşekkür ederim güzel bi açıklama yaptınız. kardeşimle iletişime nasıl devam edeceğimi bilemiyorum işte. hiçbir şey yokmuş gibi devam mı etsem yoksa konuşsam mı bilmiyorumAnnenizin bu kadar stres yapması kendisine bağlı bir olay.
Benim annem de geçici hafıza kaybı yaşamıştı stresten üzüntüden. Yani ardından sorduk niye bu kadar üzüldün, ne var sanki normal şeyler diye. Farkında bile değildi üzüldüğünün ama bu olay yaşandı diye, üzüntü veren olaydaki kişileri suçlamak anlamsız. Kardeşiniz tüm yük onda diye sinirlenip bu şekilde patlıyordur belki
duruma nasıl devam etmem gerektiğini çözemiyorum. hiçbir şey yokmuş gibi mi yoksa oturup konuşmalı mıyım bilmiyorumGünah keçisi seçilir her aileden biri, her şey onun yüzünden olur en beceriksiz en suclu biri ilan edilir cok takma kafaya
Konuşmaya devam edin bence, öyle böyle hastane işleri olsun, hasta kişinin kendisinin yanında olması olsun zor işler. Gerçekten insanı yıpratıyor, manevi olacakta.olabilir gerçekten teşekkür ederim güzel bi açıklama yaptınız. kardeşimle iletişime nasıl devam edeceğimi bilemiyorum işte. hiçbir şey yokmuş gibi devam mı etsem yoksa konuşsam mı bilmiyorum
Kardeşin seninle aynı şeyleri yasamadikca seni anlamaz. Bir şey yokmuş gibi devam et bana kalırsa.duruma nasıl devam etmem gerektiğini çözemiyorum. hiçbir şey yokmuş gibi mi yoksa oturup konuşmalı mıyım bilmiyorum
Kardeşinin yaşını bilmiyorum ama ben de olaydan sonra annemin hastalığını ogrensem ve daha teşhis konulamasa olay sahibini suclardim. Duygusal bir durum.Sen destek olmaya çalış annenle değil direk kardeşinle muhattap ol. Umarım kötü bir şey değildir ve hemen iyilesir.merhabalar arkadaşlar. ben size akıl danışmak istedim. ben bikaç ay önce evlendim, biraz olaylı oldu kendi ailemle çok çatıştım. özellikle annemle sürekli tartıştık, kendisi karşı aileyle anlamsız bir şekilde anlaşmak istemedi resmen, sürekli sorun çıkardı. isteme söz düğün sürekli tartıştık her şeyi savaşarak aldım diyebilirim. benim iyiliğimi düşündüğünü söyledi ama ben öyle algılamadım hiç, öyle gelmedi bana. istediği şeyleri bağırarak söyledi hep, sakince söylese belki kimse sorun etmeyecekti ama haklıyken haksız duruma düştü. neyse düğün sonrası bi baktık annem hastaymış meğerse. hastalığından dolayı bu kadar çok geriliyormuş. hastalığı ilerlemeye başladı, çok şükür kanser vs değil ama çare arıyoruz hala doktorları geziyorlar. kardeşim ilgileniyor daha çok bu süreçte. inanın bunları ağlayarak yazıyorum. annemle aramızı düzelttik çok şükür daha iyiyiz, eskisi gibi sohbet ediyoruz. ama annem dedi ki kardeşim annemin hastalığından beni sorumlu tutuyormuş, ben streslendirdiğim için hasta olmuş öyle diyormuş. ben de anneme söyledim benim ne ilgim var daha önceden varmış belli ki, hem ben de çok sorunlar yaşadım hala atlatmaya çalışıyorum dedim anneme. annem anlıyor ama kardeşin böyle diyor diyor. kardeşim altı aydır beni hiç aramıyor, ben mesaj atarsam yazıyor. sevgilisine hediye aldım ilettim bi kere teşekkür dahi etmedi aramadı. annemle konuyu konuştuk, ilk evlendiğinde onu bi süre aramadın o yüzdendiyor. hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış. ben ne yapmalıyım, aramız önceden çok iyiydi, yüz yüze görüştüğümüzde de iyi ama böylr düşünmesi beni mahfediyor. ne önerirsiniz teşekkür ederim
Haklılik payı vardır belki. Abim salağı da bir hafta boyunca annemle babamı arayıp bosanıcam dedi babam üzüntüden mide kanaması geçirdi. Bu gerizekalı da eşiyle barışmış babam hastanedeygen geldiler aşkımlar hava uçuyor..gerizekalı bir de demezmi benimle ne alakası var diye.merhabalar arkadaşlar. ben size akıl danışmak istedim. ben bikaç ay önce evlendim, biraz olaylı oldu kendi ailemle çok çatıştım. özellikle annemle sürekli tartıştık, kendisi karşı aileyle anlamsız bir şekilde anlaşmak istemedi resmen, sürekli sorun çıkardı. isteme söz düğün sürekli tartıştık her şeyi savaşarak aldım diyebilirim. benim iyiliğimi düşündüğünü söyledi ama ben öyle algılamadım hiç, öyle gelmedi bana. istediği şeyleri bağırarak söyledi hep, sakince söylese belki kimse sorun etmeyecekti ama haklıyken haksız duruma düştü. neyse düğün sonrası bi baktık annem hastaymış meğerse. hastalığından dolayı bu kadar çok geriliyormuş. hastalığı ilerlemeye başladı, çok şükür kanser vs değil ama çare arıyoruz hala doktorları geziyorlar. kardeşim ilgileniyor daha çok bu süreçte. inanın bunları ağlayarak yazıyorum. annemle aramızı düzelttik çok şükür daha iyiyiz, eskisi gibi sohbet ediyoruz. ama annem dedi ki kardeşim annemin hastalığından beni sorumlu tutuyormuş, ben streslendirdiğim için hasta olmuş öyle diyormuş. ben de anneme söyledim benim ne ilgim var daha önceden varmış belli ki, hem ben de çok sorunlar yaşadım hala atlatmaya çalışıyorum dedim anneme. annem anlıyor ama kardeşin böyle diyor diyor. kardeşim altı aydır beni hiç aramıyor, ben mesaj atarsam yazıyor. sevgilisine hediye aldım ilettim bi kere teşekkür dahi etmedi aramadı. annemle konuyu konuştuk, ilk evlendiğinde onu bi süre aramadın o yüzdendiyor. hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış. ben ne yapmalıyım, aramız önceden çok iyiydi, yüz yüze görüştüğümüzde de iyi ama böylr düşünmesi beni mahfediyor. ne önerirsiniz teşekkür ederim
Aşk meşk yüzünden ailesini üzenlere inanılmaz kızıyorum.Kolay sanılıyor ama öyle değil. Benim kardeşim nişanlısından ayrıldığı zaman sinir krizi geçirmiş babamın yanında. Adamda o şoktan kalma bazı davranışlar türedi. Sizin yüzünüzden hasta olmuştur demiyorum ama annenize söyledikleriniz yüzünden size tavır alması normal diyorum. Çünkü ben de düşündükçe kardeşimle konuşasım gelmiyor.
Bu rahatsızlıklar asla bir iki kere tartışmayla kavga etmeyle kötü sözle ortaya çıkmaz .annemin kişiliğine dair şeyler söylemedim. sadece sürekli evden gitmek istediğimi, bıktığımı söyledim. Ve karşı tarafa dair bazı ithamlarında eşimin ailesini savundum, kötü niyetli olmadıklarını anlatmaya çalıştım. yani ben alsında hep saygılı oldum asla kötü bi laf da etmedim, sadece susmadım sürekli konuştum hakkımı aradım, yoksa bu evlilik olmayacaktı saçma sapan nedenlerle ertelenecekti mesela. annemin tiroidle ilgili bi rahatsızlığı çıktı, bir de tansiyon.
bence kardeşiniz size darılmış yalnız kalmış diye. siz yüz yüze bir güzel görüşün işi tatlıya bağlayın.merhabalar arkadaşlar. ben size akıl danışmak istedim. ben bikaç ay önce evlendim, biraz olaylı oldu kendi ailemle çok çatıştım. özellikle annemle sürekli tartıştık, kendisi karşı aileyle anlamsız bir şekilde anlaşmak istemedi resmen, sürekli sorun çıkardı. isteme söz düğün sürekli tartıştık her şeyi savaşarak aldım diyebilirim. benim iyiliğimi düşündüğünü söyledi ama ben öyle algılamadım hiç, öyle gelmedi bana. istediği şeyleri bağırarak söyledi hep, sakince söylese belki kimse sorun etmeyecekti ama haklıyken haksız duruma düştü. neyse düğün sonrası bi baktık annem hastaymış meğerse. hastalığından dolayı bu kadar çok geriliyormuş. hastalığı ilerlemeye başladı, çok şükür kanser vs değil ama çare arıyoruz hala doktorları geziyorlar. kardeşim ilgileniyor daha çok bu süreçte. inanın bunları ağlayarak yazıyorum. annemle aramızı düzelttik çok şükür daha iyiyiz, eskisi gibi sohbet ediyoruz. ama annem dedi ki kardeşim annemin hastalığından beni sorumlu tutuyormuş, ben streslendirdiğim için hasta olmuş öyle diyormuş. ben de anneme söyledim benim ne ilgim var daha önceden varmış belli ki, hem ben de çok sorunlar yaşadım hala atlatmaya çalışıyorum dedim anneme. annem anlıyor ama kardeşin böyle diyor diyor. kardeşim altı aydır beni hiç aramıyor, ben mesaj atarsam yazıyor. sevgilisine hediye aldım ilettim bi kere teşekkür dahi etmedi aramadı. annemle konuyu konuştuk, ilk evlendiğinde onu bi süre aramadın o yüzdendiyor. hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış. ben ne yapmalıyım, aramız önceden çok iyiydi, yüz yüze görüştüğümüzde de iyi ama böylr düşünmesi beni mahfediyor. ne önerirsiniz teşekkür ederim
haklısınız, o dönemde bana o kadar anlamsız karşı çıkışlar oldu ki, ben kendimi savunucam diye gerçekten çok çabaladım uğraştırdım herkesi. ama dediğim gibi tiroid hastalığı yapıyormuş bu gereksiz anlamsız çıkışları zaten, yani hastalıktan dolayı böyle davrandığını annem de kabul ediyor ama bir de tansiyon çıkınca resmen ben suçlu oldum. kardeşim büyük ihtimalle son cümlenizdeki gibi düşündü ama o kadar da abartmadım ben yani, karşı tarafı o kadar savunmadım sadece annemin saçma çıkışlarına sürekli müdahale ettim. ki olaylar yaşanırken kardeşim çoğu durumda bana hak veriyordu. bir de dün kardeşime mesaj attım arayamadım ağlarım diye, normal hiçbirşey yokmuş gibi sohbet ettik gayet güzeldi. ama arkamdan böyle düşünmesine inanamıyorum halaDiğer arkadaşlara katılıyorum, bence annenizin size bunu iletmesi dahi onun da o dönem sizin yüzünüzden stres olduğunu düşünmesi. Tabiki hastalığa siz neden olmadınız. Ama genelde böyle çatışmalar sonrası çıkan bir hastalıkta son olaylar tetikledi, ya da ilerletti, ya da tuz biber oldu, ya da o haliyle yordu gibi gibi anlam aranır. Ne dediniz bilmiyorum ama kardeş tarafından olayı dinlemek isterdim açıkçası yanlış anlamayın sizi tanımıyorum ama o dönem ölümüne karşı tarafı savunup milletin burnundan getirdiyseniz bende kardeşiniz gibi eşiyle mutlu mesut yaşasın madem o aile o kişiler mükemmel bizden uzak olsun gibi düşünebilirdim
teşekkür ederim. dediğim gibi tiroidden dolayı bana gereksiz çıkışlar yapıyormuş aslında süreçte onu öğrendik herkes bunu kabul etti ama tansiyon da çıkınca bu sefer niyeyse ben suçlu oldum. ama benim 6 ay boyunca nişanımdan düğünüme kadar ağladığım her gün unutulduKardeşinin yaşını bilmiyorum ama ben de olaydan sonra annemin hastalığını ogrensem ve daha teşhis konulamasa olay sahibini suclardim. Duygusal bir durum.Sen destek olmaya çalış annenle değil direk kardeşinle muhattap ol. Umarım kötü bir şey değildir ve hemen iyilesir.
olabilir ama tıpçı kendisi her türlü o daha çok ilgilenecekti ve ben farklı şehirde yaşıyorum şu an. biliyor bunlarıbence kardeşiniz size darılmış yalnız kalmış diye. siz yüz yüze bir güzel görüşün işi tatlıya bağlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?