kardeşimle olan ilişkim

dediğim gibi çok anlamsız yükseldi annem, mesela düğün salonunu beğenmezseniz bunu sakince söylersiniz başka yer bakalım dersiniz değil mi? daha bi hafta önce tanıştığınız kayınlarınızın yanında düğün salonunun ortasında bağırmazsınız. bunun gibi

Günah keçisi seçilir her aileden biri, her şey onun yüzünden olur en beceriksiz en suclu biri ilan edilir cok takma kafaya

söylemedim sadece bana sürekli gereksiz yere her şeye karşı çıkıldı, ben de hakkımı savundum susmadım. kişisel hakaret vs yok yani.
Annenizin bu kadar stres yapması kendisine bağlı bir olay.

Benim annem de geçici hafıza kaybı yaşamıştı stresten üzüntüden. Yani ardından sorduk niye bu kadar üzüldün, ne var sanki normal şeyler diye. Farkında bile değildi üzüldüğünün ama bu olay yaşandı diye, üzüntü veren olaydaki kişileri suçlamak anlamsız. Kardeşiniz tüm yük onda diye sinirlenip bu şekilde patlıyordur belki

olabilir gerçekten teşekkür ederim güzel bi açıklama yaptınız. kardeşimle iletişime nasıl devam edeceğimi bilemiyorum işte. hiçbir şey yokmuş gibi devam mı etsem yoksa konuşsam mı bilmiyorum

olabilir gerçekten teşekkür ederim güzel bi açıklama yaptınız. kardeşimle iletişime nasıl devam edeceğimi bilemiyorum işte. hiçbir şey yokmuş gibi devam mı etsem yoksa konuşsam mı bilmiyorum
Konuşmaya devam edin bence, öyle böyle hastane işleri olsun, hasta kişinin kendisinin yanında olması olsun zor işler. Gerçekten insanı yıpratıyor, manevi olacakta.

Yüzyüze gelince de durumu açıklarsanız. Anlar diye de düşünüyorum sonuçta kendiside okumuş etmiş, sağlıkta olan bir insan. Siz tutup annenize eziyet, hakaret vs etmediğinize göre sizi anlaması ve suçlamaması gerek. Tabi neler yaşandı tam olarak bilmiyorum, ısrarlarınız evlenmek için miydi, yoksa bana bunu yapacaksınız, ailemsiniz mecbursunuz gibisinden mi bilemiyorum bu ayrımda önemli. Kendi mutluluğunuz için mi savaştınız yoksa bir şeyler yapılsın diye mi bilemiyorum dediğim gibi.
Ama kardeşinizle de yüzyüze gelince konuşun, bu suçlamanın ağır olduğunu, o sizinde anneniz olduğunu, böyle bir şey olmasın istediğinizi anlatın.
Anlamasa bile en azından siz niyetinizi belli etmiş ve adım atmış olursunuz ama dediğim gibi bu durumda kardeşinizle bağınızı koparmayın. Onu da anlamaya çalışın.

Kardeşinin yaşını bilmiyorum ama ben de olaydan sonra annemin hastalığını ogrensem ve daha teşhis konulamasa olay sahibini suclardim. Duygusal bir durum.Sen destek olmaya çalış annenle değil direk kardeşinle muhattap ol. Umarım kötü bir şey değildir ve hemen iyilesir.

Haklılik payı vardır belki. Abim salağı da bir hafta boyunca annemle babamı arayıp bosanıcam dedi babam üzüntüden mide kanaması geçirdi. Bu gerizekalı da eşiyle barışmış babam hastanedeygen geldiler aşkımlar hava uçuyor..gerizekalı bir de demezmi benimle ne alakası var diye.
Sizinki böyle değildir ama etkisi olmuş olabilir. Arayın toparlayın aranızı. Konuyu konusmayın şimdilik . Havadan sudan konuşun fotogarf at8n isteyin vs

Aşk meşk yüzünden ailesini üzenlere inanılmaz kızıyorum.

Diğer arkadaşlara katılıyorum, bence annenizin size bunu iletmesi dahi onun da o dönem sizin yüzünüzden stres olduğunu düşünmesi. Tabiki hastalığa siz neden olmadınız. Ama genelde böyle çatışmalar sonrası çıkan bir hastalıkta son olaylar tetikledi, ya da ilerletti, ya da tuz biber oldu, ya da o haliyle yordu gibi gibi anlam aranır. Ne dediniz bilmiyorum ama kardeş tarafından olayı dinlemek isterdim açıkçası yanlış anlamayın sizi tanımıyorum ama o dönem ölümüne karşı tarafı savunup milletin burnundan getirdiyseniz bende kardeşiniz gibi eşiyle mutlu mesut yaşasın madem o aile o kişiler mükemmel bizden uzak olsun gibi düşünebilirdim

Bu rahatsızlıklar asla bir iki kere tartışmayla kavga etmeyle kötü sözle ortaya çıkmaz .
Kalp krizi geçirdi deseniz olabilir derdim yada psikolojik sorunlar.Onlarda bile bir müddet zan altında olmuş zaman gerekir
İçinizi ferah tutun ,size hala kirkin olduğu ,için soğumadiği için öyle söylüyor.
Vicdan azabı çekmeyin ,yoksa asıl sonra siz hasta olursunuz

Tiroid annemde, bende ve kizkardesimde var. En büyük etken genetik yatkınlık diye biliyorum. Hiç üzüntüden olduğunu duymadım. Evet kronik rahatsızlık ama kanser değilse eğer bu kadar büyütmeye gerek var mı bilemedim. Tedavi olup takip ediyorsunuz. Çok da yaygın zaten.

bence kardeşiniz size darılmış yalnız kalmış diye. siz yüz yüze bir güzel görüşün işi tatlıya bağlayın.

haklısınız, o dönemde bana o kadar anlamsız karşı çıkışlar oldu ki, ben kendimi savunucam diye gerçekten çok çabaladım uğraştırdım herkesi. ama dediğim gibi tiroid hastalığı yapıyormuş bu gereksiz anlamsız çıkışları zaten, yani hastalıktan dolayı böyle davrandığını annem de kabul ediyor ama bir de tansiyon çıkınca resmen ben suçlu oldum. kardeşim büyük ihtimalle son cümlenizdeki gibi düşündü ama o kadar da abartmadım ben yani, karşı tarafı o kadar savunmadım sadece annemin saçma çıkışlarına sürekli müdahale ettim. ki olaylar yaşanırken kardeşim çoğu durumda bana hak veriyordu. bir de dün kardeşime mesaj attım arayamadım ağlarım diye, normal hiçbirşey yokmuş gibi sohbet ettik gayet güzeldi. ama arkamdan böyle düşünmesine inanamıyorum hala

teşekkür ederim. dediğim gibi tiroidden dolayı bana gereksiz çıkışlar yapıyormuş aslında süreçte onu öğrendik herkes bunu kabul etti ama tansiyon da çıkınca bu sefer niyeyse ben suçlu oldum. ama benim 6 ay boyunca nişanımdan düğünüme kadar ağladığım her gün unutuldu

bence kardeşiniz size darılmış yalnız kalmış diye. siz yüz yüze bir güzel görüşün işi tatlıya bağlayın.
olabilir ama tıpçı kendisi her türlü o daha çok ilgilenecekti ve ben farklı şehirde yaşıyorum şu an. biliyor bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…