• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimle olan ilişkim

Bu rahatsızlıklar asla bir iki kere tartışmayla kavga etmeyle kötü sözle ortaya çıkmaz .
Kalp krizi geçirdi deseniz olabilir derdim yada psikolojik sorunlar.Onlarda bile bir müddet zan altında olmuş zaman gerekir
İçinizi ferah tutun ,size hala kirkin olduğu ,için soğumadiği için öyle söylüyor.
Vicdan azabı çekmeyin ,yoksa asıl sonra siz hasta olursunuz
çok teşekkür ederim beni ne kadar rahatlattığınıza inanamazsınız

Tiroid annemde, bende ve kizkardesimde var. En büyük etken genetik yatkınlık diye biliyorum. Hiç üzüntüden olduğunu duymadım. Evet kronik rahatsızlık ama kanser değilse eğer bu kadar büyütmeye gerek var mı bilemedim. Tedavi olup takip ediyorsunuz. Çok da yaygın zaten.
galiba yanlış aktardım, tiroidi zaten varmış agresif tavırları tiroidden dolayıymış, olaylardan sonra ise tansiyon hastalığı ortaya çıktı. aslında beni suçladıkları mesele tansiyon

galiba yanlış aktardım, tiroidi zaten varmış agresif tavırları tiroidden dolayıymış, olaylardan sonra ise tansiyon hastalığı ortaya çıktı. aslında beni suçladıkları mesele tansiyon
Kendinizi suçlu hissetmeyin belki kardeşinizin haberi bile yoktur. Anneniz çok kurnaz geldi bana kendi düşüncelerini kardeşiniz üzerinden size iletiyor, kardeşinizi size karşı dolduruyor bile olabilir, yani bu fikri anneniz kardeşinizin aklına koymuş olabilir.
Yerinizde olsam kardeşimle yüz yüze konuşurum belki boşuna evham yapıyorsunuz. Ayrıca kimseyi gereğinden fazla alttan almayın günün sonunda siz kötü olursunuz.
Anneniz tarafından manipüle etmeye çalışıyor gibi hissettim yani sizi suçlu hissettirmek istiyor. Yaptığı her şeyde hastalığının arkasına sığınan tipler var umarım anneniz onlardan olmaz. Tansiyon belli bir yaşın üzerinde ki herkeste var çokta abartılacak bir şey değil.
Umarım ailenizi karşınıza alıp işe yaramaz bir insanla evlenmemissinizdir de mutlu olursunuz. Her anne yada baba doğru yolu gösteriyor her dedikleri doğru çıkacak, %100 dediklerini yapmalıyız diye bir kural yok bana göre.

teşekkür ederim. dediğim gibi tiroidden dolayı bana gereksiz çıkışlar yapıyormuş aslında süreçte onu öğrendik herkes bunu kabul etti ama tansiyon da çıkınca bu sefer niyeyse ben suçlu oldum. ama benim 6 ay boyunca nişanımdan düğünüme kadar ağladığım her gün unutuldu
Troid, tansiyon ve şeker hastasıyım, hiç gereksiz çıkışlarım,bagirislarim yok. Annen kendince yaptıklarını hastalığa bağlamaya çalışıyor.

Annenizin hastalığının sizden kaynaklanıp kaynaklanmaması bir yana,ben böyle alt tarafı bir evlilik ,bir koca için etrafı yakıp yıkarak giden insanları anlayamıyorum hiç. Değer mi yani sizi büyüten size emek veren insanların karşısına geçip koca tarafım haklı,ailesi haklı nasıl diyebiliyorsunuz aklım almıyor. Aileler %90 haklı çıkıyor önünde sonunda siz de göreceksinizdir. Daha dün bir bugün iki,yeni evlisiniz. Yaşadıkça insan anlıyor ailesinin haklılığını.

Annenizin hastalığının sizden kaynaklanıp kaynaklanmaması bir yana,ben böyle alt tarafı bir evlilik ,bir koca için etrafı yakıp yıkarak giden insanları anlayamıyorum hiç. Değer mi yani sizi büyüten size emek veren insanların karşısına geçip koca tarafım haklı,ailesi haklı nasıl diyebiliyorsunuz aklım almıyor. Aileler %90 haklı çıkıyor önünde sonunda siz de göreceksinizdir. Daha dün bir bugün iki,yeni evlisiniz. Yaşadıkça insan anlıyor ailesinin haklılığını.
annemin eşimle ilgili bir problemi yok aslında, eşimin ailesiyle problem yaşadı bikaç kere, ama dediğim gibi sakince iletse halledilebilecek şeylerdi, yüksek sesle ve agresif konuştuğu için oldu olan her şey. bu yüzden annem haklıymış diyebileceğim bi konu yok aslında, eşim çok düzgün biri annemle de iyi anlaşıyor dediğim gibi problem annemle eşimin ailesi arasında gelişmişti. şu an görüşmüyolar zaten.

Troid, tansiyon ve şeker hastasıyım, hiç gereksiz çıkışlarım,bagirislarim yok. Annen kendince yaptıklarını hastalığa bağlamaya çalışıyor.
geçmiş olsun, biz doktora sorduğumuzda tiroidden kaynaklanabileceğini söylemişlerdi o yüzden böyle bir çıkarımda bulundum

Kendinizi suçlu hissetmeyin belki kardeşinizin haberi bile yoktur. Anneniz çok kurnaz geldi bana kendi düşüncelerini kardeşiniz üzerinden size iletiyor, kardeşinizi size karşı dolduruyor bile olabilir, yani bu fikri anneniz kardeşinizin aklına koymuş olabilir.
Yerinizde olsam kardeşimle yüz yüze konuşurum belki boşuna evham yapıyorsunuz. Ayrıca kimseyi gereğinden fazla alttan almayın günün sonunda siz kötü olursunuz.
Anneniz tarafından manipüle etmeye çalışıyor gibi hissettim yani sizi suçlu hissettirmek istiyor. Yaptığı her şeyde hastalığının arkasına sığınan tipler var umarım anneniz onlardan olmaz. Tansiyon belli bir yaşın üzerinde ki herkeste var çokta abartılacak bir şey değil.
Umarım ailenizi karşınıza alıp işe yaramaz bir insanla evlenmemissinizdir de mutlu olursunuz. Her anne yada baba doğru yolu gösteriyor her dedikleri doğru çıkacak, %100 dediklerini yapmalıyız diye bir kural yok bana göre.
annemle aramı gerçekten düzelttikten sonra böyle bir ithamda bulunması beni de çok şaşırttı. o kadar üzüldüm ki annemleri ziyaretten dönüşte arabada ağladım kendimi tutamadım, eşime anlatmak zorunda kaldım ki normalde sorunları anlatmam ona. o da hem anneme hem kardeşime çok şaşırdı beni böyle hissettirmelerine çok üzüldü

teşekkür ederim. dediğim gibi tiroidden dolayı bana gereksiz çıkışlar yapıyormuş aslında süreçte onu öğrendik herkes bunu kabul etti ama tansiyon da çıkınca bu sefer niyeyse ben suçlu oldum. ama benim 6 ay boyunca nişanımdan düğünüme kadar ağladığım her gün unutuldu
Çok geçmiş olsun ben zaten sizinle alakadir demiyorum yanlış anlamayın. Zaten hastaymış ve ortaya çıkması iyi olur en azından önlem alınır. Ben kardeşinizin açısından degerlendirdim. Kardesinize göre " agladiysan kendine ağladın, sonuçta bu kişiyle evlenmek isteyen sendin" o yüzden sizin aglamaniz unutuldu ,annenin hastalığı sana kaldı.

Merhabaka
merhabalar arkadaşlar. ben size akıl danışmak istedim. ben bikaç ay önce evlendim, biraz olaylı oldu kendi ailemle çok çatıştım. özellikle annemle sürekli tartıştık, kendisi karşı aileyle anlamsız bir şekilde anlaşmak istemedi resmen, sürekli sorun çıkardı. isteme söz düğün sürekli tartıştık her şeyi savaşarak aldım diyebilirim. benim iyiliğimi düşündüğünü söyledi ama ben öyle algılamadım hiç, öyle gelmedi bana. istediği şeyleri bağırarak söyledi hep, sakince söylese belki kimse sorun etmeyecekti ama haklıyken haksız duruma düştü. neyse düğün sonrası bi baktık annem hastaymış meğerse. hastalığından dolayı bu kadar çok geriliyormuş. hastalığı ilerlemeye başladı, çok şükür kanser vs değil ama çare arıyoruz hala doktorları geziyorlar. kardeşim ilgileniyor daha çok bu süreçte. inanın bunları ağlayarak yazıyorum. annemle aramızı düzelttik çok şükür daha iyiyiz, eskisi gibi sohbet ediyoruz. ama annem dedi ki kardeşim annemin hastalığından beni sorumlu tutuyormuş, ben streslendirdiğim için hasta olmuş öyle diyormuş. ben de anneme söyledim benim ne ilgim var daha önceden varmış belli ki, hem ben de çok sorunlar yaşadım hala atlatmaya çalışıyorum dedim anneme. annem anlıyor ama kardeşin böyle diyor diyor. kardeşim altı aydır beni hiç aramıyor, ben mesaj atarsam yazıyor. sevgilisine hediye aldım ilettim bi kere teşekkür dahi etmedi aramadı. annemle konuyu konuştuk, ilk evlendiğinde onu bi süre aramadın o yüzdendiyor. hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış. ben ne yapmalıyım, aramız önceden çok iyiydi, yüz yüze görüştüğümüzde de iyi ama böylr düşünmesi beni mahfediyor. ne önerirsiniz teşekkür ederim

annemin kişiliğine dair şeyler söylemedim. sadece sürekli evden gitmek istediğimi, bıktığımı söyledim. Ve karşı tarafa dair bazı ithamlarında eşimin ailesini savundum, kötü niyetli olmadıklarını anlatmaya çalıştım. yani ben alsında hep saygılı oldum asla kötü bi laf da etmedim, sadece susmadım sürekli konuştum hakkımı aradım, yoksa bu evlilik olmayacaktı saçma sapan nedenlerle ertelenecekti mesela. annemin tiroidle ilgili bi rahatsızlığı çıktı, bir de tansiyon.
haşimato mu

Ya benim kizkardesimin bir sorunu oldu.Annemle anlamsiz bir tartisma oldu.Iki gun sonra annem beyin kayanamasi gecirdi.6 ay sonra vefat etti.Bir iki kizkardes asla ona senin yuzunden oldu demedik.Kizkardesim kendini sucladigi halde yatistirdi,.Annenizin hastaligi birikimdir.

olabilir ama tıpçı kendisi her türlü o daha çok ilgilenecekti ve ben farklı şehirde yaşıyorum şu an. biliyor bunları
İyi de sırf bu sektörde diye her şeyi onun üstüne yıkmanız gerekmez . Her türlü daha çok ilgilenmek zorunda değil. Bu yüzden de size kızgın olabilir. Ve hastalığı da sinir stres tetiklemiş olabilir yani. Gayrette sebebi olabilirsiniz.

Evlenme aşamasında insanlar kök ailelerine inanılmaz kök söktürüyor , benim de abim ne krizler ne saçmalıklar çıkardı üzdü herkesi ağlattı vs . Sonra da neden aramız limonu neden acaba ? Bi düşünün annenize neler dediniz de kardeşiniz size kırgın ? Düzgünce konuşun kardeşinizle bakalım altından ne çıkacak . Ve annenizle daha çok ilgilenin sizin evlilik süreciniz yüzünden hastalığı artmış ilerlemiş sanırım kız kardeşiniz de hem hepsini üzdüğünüz hem de sizin dağıttığınızı tek başına toplamak zorunda kaldığı sorumluluk ona yıkıldığı için kızgın olabilir.

Back
X