- 14 Ocak 2024
- 42
- 7
- 1
- Konu Sahibi aslimerhaba
-
Bence en kritik nokta burası. Neler söylediğinizi siz düşünün. Ben de birisi anneme bir şey söylediğinde kolay kolay unutamam.hem de evlilik sürecindeki annemle olan tartışmalarımızda sindiremediği şeyler varmış
Kolay sanılıyor ama öyle değil. Benim kardeşim nişanlısından ayrıldığı zaman sinir krizi geçirmiş babamın yanında. Adamda o şoktan kalma bazı davranışlar türedi. Sizin yüzünüzden hasta olmuştur demiyorum ama annenize söyledikleriniz yüzünden size tavır alması normal diyorum. Çünkü ben de düşündükçe kardeşimle konuşasım gelmiyor.Bence en kritik nokta burası. Neler söylediğinizi siz düşünün. Ben de birisi anneme bir şey söylediğinde kolay kolay unutamam.
Haklıyken haksız duruma düştü demişsin. Bazı insanlar tepkilerini büyük verir ne diyelim umarım annenin ithamları doğru çıkmazbana yapılanlardan dolayı benim de konuşasım gelmedi ama annemdir babamdır kardeşimdir dedim sustum eskiye dönmeye çalıştım dönüyoruz. ama ben böyle yaparken hastalıktan dolayı beni suçlamalarına şok oldum. annemin bunu bana söylemesi de ilginç ama ona değinmiyorum bile.
Anneniz bunu size söylüyorsa o da içten içe sizi suçluyordurbana yapılanlardan dolayı benim de konuşasım gelmedi ama annemdir babamdır kardeşimdir dedim sustum eskiye dönmeye çalıştım dönüyoruz. ama ben böyle yaparken hastalıktan dolayı beni suçlamalarına şok oldum. annemin bunu bana söylemesi de ilginç ama ona değinmiyorum bile.
bunu nası sorabilirim ki kendisine, hala ağlamadan bu konuları konuşamıyorum bile.Anneniz bunu size söylüyorsa o da içten içe sizi suçluyordur
çıkmadı emin olun, ne kadar mutlu olduğumu hepsi biliyor. bunu bilip mutlu olup yolumuza devam etmeye çalışmak yerine bu konuları açmalarına inanamıyorum.Haklıyken haksız duruma düştü demişsin. Bazı insanlar tepkilerini büyük verir ne diyelim umarım annenin ithamları doğru çıkmaz
Evleneli bir kac ay olmuş tabi şu an mutlu olursun birkaç yıl geçsin ateşli aşk sönsün gözün açılsın sonra annem haklı cıkmadı dersinçıkmadı emin olun, ne kadar mutlu olduğumu hepsi biliyor. bunu bilip mutlu olup yolumuza devam etmeye çalışmak yerine bu konuları açmalarına inanamıyorum.
Evliliğin ilk zamanları en kötüsüdür benceEvleneli bir kac ay olmuş tabi şu an mutlu olursun birkaç yıl geçsin ateşli aşk sönsün gözün açılsın sonra annem haklı cıkmadı dersin
Belki haklısınızdır ama ailecek aynı şeyleri yaşadığımız için galiba tek taraflı bakıyorum. Aynı sizin gibi kardeşim de bizi bağırarak bastırarak bir şeyleri yaptı ama evlenmeden nihayet ayıktı. Mesela ne için istemiyordu, hangi anne baba cocugunun mutsuzlugunu ister ki?çıkmadı emin olun, ne kadar mutlu olduğumu hepsi biliyor. bunu bilip mutlu olup yolumuza devam etmeye çalışmak yerine bu konuları açmalarına inanamıyorum.
annem kurnaz zaten bana söylemesinden belli ama napabilirim ki, onunla mı konuşayım konuyu bilmiyorum. sen de mi hastalığının benim yüzümden olduğunu düşünüyorsun diye mesaj atasım geliyor artık başka napabilirim bilmiyorum. benim de o kadar çok kırgınlığım var ki. kardeşimin aslında "evet hastalıktan dolayı ablama haksızlık edilmiş" diyip benim yanımda olması gerekirken böyle düşünmesi inanılmazAnnen kendini senle kötü etmemek için kardeşini öne sürmüş, annen kardeşinle aynı fikirde olmasaydı sana bunu söyleyip can sıkmazdı, bu arada annen belki de bazı şeyleri görmüş çabalamış bilemiyorum kim haklı inşallah ilerde pişman olmazsın anneni dinlemediğin için genelde pişman olunuyor, her neyse kardeşinde konuşmuyorsa kendi bilir cok üstüne düşüp şımartma, annende kurnaz baya bence, bu arada sürekli bağırıp çağıran insanlarda troidle ilgili rahatsızlık cıkması cok normal, benim annem adet düzensizliğini bile bana bağlıyor benim yüzümdenmiş üzülmeyin o zaman her şeye anneler bile bazen çekilmiyorlar gerçekten
söylemedim sadece bana sürekli gereksiz yere her şeye karşı çıkıldı, ben de hakkımı savundum susmadım. kişisel hakaret vs yok yani.Şu an kardeşiniz tüm süreçle ilgileniyor. Kolay değildir asla. Kardeşinize destek olun.
O dönemlerde annenize ağır sözler söylediniz mi o önemli olan. Yoksa kendi kendine stres yaptıysa vicdan yaptırmalarına izin vermeyin
olabilir ama kendisi doktor adayı zaten, her türlü o ilgilenecekti daha çok ben bi yere kadar yardım edebilirim üstelik farklı şehirdeyim bikaç aya aynı şehirde olucazBelki de daha çok kardeşiniz ilgilendiği ve takip ettiği için kızıyordur kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?